|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום שמי נתנאל אני חדש כאן=)
אני בן 15 מירושלים משקל:60ק"ג גובה:1.70. אני מתאמן כבר שבועיים כל יום בבית ועוד מעט אני אצרף גם חדר כושר. אני רוצה שיהיו לי קוביות שיראו אותם גם כשאני לא עושה שריר ואני רוצה גם שיהיה לי שרירי חזה טובים ושיראו אותם גם כשאני לא עושה שריר. איזה תרגילים מומלצים? איך שומרים על הקוביות?איך מורידים באחוזי השומן? אני עושה שכיבות סמיכה 10*3 וכפיפות בטן 20*3 ואני עדיין לא רואה שום שינוי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כשתגיע למכון תתאמן, עכשיו עזוב אותך... אין לך אביזרים.
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ומה אני יכול לעשות בשביל להוריד באחוזי שומן?דיאטה תעזור? ויש לי משקולות..יש לי 2 מוטות קצרים ו4 דיסיקיות של 5 קילו. ויש לי גם משקולות לידיים כל אחת קילו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר תשובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מדרכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השאלות שלך מעצבנות מידיי בשביל תשובה אמיתית תקרא תמדריכים שיש באתר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
30 צפיות ואך אחד לא יכול להגיד לי לקרוא את המדריכים? תלמד להתנהג!הפורום נועד בשביל לעזור לאנשים לא להגיד להם שהשאלות שלהם מעצבנות. אז אני לא מבין גדול,אי אפשר פשוט לעזור? גועל נפש של התנהגות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() מה אתה בוכה :]
כרגע אין טיפים... פשוט קרא את כל המאמרים שיש באתר על תזונה ועל אימונים...(כמה שיותר..) אני אתן לך את ההכי מומלצים... http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ההתנהגות שלו מגעילה. במקום למשוך אנשים לפורום הזה אתם מרחיקים אותם? ותודה על העזרה. עריכה קראתי את המדריך הראשון לעלייה במסה. אני לא אשמין מזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אני יביא לך תוכנית אבל ממש בסיסית למתחיל (אני יודע שכמה אימצו אותה כבר פה, יש בה אבל כמה שינויים)
שכיבות שמיכה 15 חזרות 5 סטים (בצורות שונות : רחב, ברוחב כתפיים, יהלום, בשיפוע....) מתח מקסימום שאתה יכול X3 כפיפות בטן (שהשכמות מתנתקות מהקרקע, לא עד הסוף) 25x3 ריצה 20 דק' כפיפות מרפקים 5 ק"ג 10x2 הרמת משקולות מלפנים 10x2 זה אבל ממש ממש בסיסי, אין פה תרגילים לתלת ראשי, תאומים, רגליים בקושי..... עם התוכנית הזאת אל תצפה לראות הרבה תוצאות. ושכחתי להזכיר את הדבר הכי חשוב, שצריך לשמור על תזונה נכונה, אם אתה רוצה להוריד ב-% שומן אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי (להוציא יותר קלוריות מאשר אתה מכניס) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נוצר כאן רושם קצת מוטעה בהתחלה.
אנחנו בשמחה נעזור. תחילה, אני משער שאין לך משקולות, אז ככל שחולף הזמן ואתה מתחזק תעשה יותר חזרות בכל סט. אם אתה יכול, תשכנע את ההורים או מישהו שמממן לך , תקנה מתח ותתאמן עליו גם כן. בנוסף אם תוכל מקבילים. אתה רוצה לשמוע בעצתי? אם יש לך חוף ליד הבית רוץ שם ותתאמן שם בסוף כל אימון- שכיבות שמיכה, מקבילים, מתח, בכל מיני צורות, ככה תאמן את כל הפלג הגוף העליון, את התחתון ע"י הריצה. חשוב להקפיד על מתיחות לפני ואחריי כדי למנוע פציעות. תשדל לאכול אוכל בריא ולחלק ל6 ארוחות קטנות עם הרבה ירקות. אם תרצה להתקדם ולהיות יותר מקצוען, תרשם למכון וככה תוכל לדעת כמה קלוריות אתה שורף בדיוק, בכל סט זה בערך 10 קלוריות, באירובי יופיע לך על הצג, ככה תוכל לבנות תפריט בו אתה בגרעון שלילי של 500 + קלוריות וככה תרד במשקל יופי. בנוסף תקנה משקל דגיטלי לשקילת אוכל לצורך חישוב כמויות לתפריט לצורך קלוריות. אם אין חוף, תתאמן בבית, תמתח רגליים טוב טוב, תצא החוצה, תלך 5 דקות ותתחיל לרוץ ![]() זה מאוד כללי כי אין לך הרבה אמצעים- יש לך שאלות?תשאל! בהצלחה!