|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() חלמתי שאני שותף האימונים של דוריאן ייטס מהסרט שלו ושמזריקים לי אינסולין באיזה בית חולים במוסקבה... הכי הזוי שיש.
![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה מתאים לאשכול - אתה יודע שאתה בודיבילדר ש. -
:-)
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() סיפרתי כבר פעם,שחלמתי שמריוש פודזינובסקי שותף לאימונים שלי ואני מסתובב איתו ברחוב הוא נותן לי טיפים וכו' חחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() אתה יודע שאתה חולה נפש כש...
סתם אחי הייתי חייב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() שטיות אחי אנחנו אנשים שרוטים
![]() |
#12 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז מה לי היה חלום שאני פוגש את מרקוס רול בקניון בת ים ואנחנו הולכים לאימון משותף עם עוד כמה בודיבילדרים
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא מאמין לך.
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח חלום באמת הזוי
גם אני חולם דברים ממש הזויים, אבל אף פעם לא יצא לי לחלום על שאני מתאמן...
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני בזמן האחרון חולם קבוע על התרסקות של מטוסים.. יעני במקומות שאני רגיל להיות בהם... בבצפר בדרך למכון בישוב שלי ובכלל.. מטוסי ג'מבו כאלה עוברים אותי ואת החבר'ה.. ומתרסקים כזה אחרי איזה דקה שהם עברו מעלינו... מתרסקים כזה וכל האדמה רועדת והתפוצצויות וזה... נראה לי נדפקתי חחחחחחחחחחחחח
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1 - אני בבית ספר, רק עם חולצה, בלי חלק תחתון, מסתובב ורץ ואף אחד לא שם לב! ואני ממש רוצה לעוף משם! 2 - הייתה מין מפלצת שכל חלום הייתה באה אליי! כל ח-ל-ו-ם... משהו מוזר... 3 - חלומות על מלחמה - מטוסי אויב טסים בשמים ומפציצים בדיוק מעל איפה שאני גר, ואין לי לאן לברוח ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה או השמשקל ממש ממש נוח לך(כנראה שוכב על הצד או על הגב..(במקרה של לחיצת חזה)) או שאתה מרגיש שאתה עומד למות כי אתה נמחץ ע"י המוט..(שכיבה על בטן)-מצב באמת מלחיץ. קרה למישהו?
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה יום בוא וניפגש אולי אני אשב איתך על זה... פעם ישבתי עם שני חברים שלי והם לימדו אותי מעולה איך לחלום ככה, לקח הרבה זמן, אבל עם המוטיבציה שלי הצלחתי ומאז הרוב צלול. ותאמין לי אתה לא יודע איזה כיף זה, אתה פשוט מתפרק בחלום וקם עם בוקר טוב. אתה יודע איזה כיף זה שמישהו עצבן אותך או משהו ואז אתה בחלום שובר לו את הראש ולא מתעורר חח, זה ממשיך... בקיצור, פשוט מהנה. |
|
![]() |
![]() |