|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט אני לא יכול לתאר את הזעם שלי יום יבוא וניזכה לינקום את הדם של הילדים הטובים האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש שמה קטע 4 בנות שמראים אותם ביחד אלה 4 אחיות שנירצחו אם אימם שהייתה בהריון תחשוב על הבעל ואבא שלהם לאבד 4 בנות ועוד את אישתך ועוד את העובר שבדרך לא ניראה לי שאני הייתי מיתאושש מזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
לא הייתי מנסה שם לעצמי כדור בראש אותו רגע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רק דבר אחד אני רוצה להגיד!!!
שיילכו כל הפלשתינים האלה, כל הערבים האלה, וההנהגה שלנו, להזדיין!!! צריכים להטיס על טיל את הממשלה שלנו ![]() ![]() ואת כל הפלשטינים האלה, לחסל אותם, למחוק אותם מהמפה... :dry: כל כך מצער לראות כל כך הרבה ילדים, פשוט ילדים!, שמתים בגלל חלאות כאלה ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ולא נירא לי שקל להעיף אותו
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמיד יהיה איזה אוייב שיאיים לפגוע בנו, ככה זה היה תמיד במשך דורות... אבל לפחות שהאשים מאיתנו, הממשלה שלנו, ההגנה, שיתפקחו קצת!!! קצת!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() צריכים לחסל את כולם!! כולם!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רק התחלתי להסתכל בזה, אחרי ארבעה שמות בלבד כבר קיבלתי צמרמורת.. הרגשתי גוש כזה בגרון וישר סגרתי את זה..
אני יסתכל על זה מאוחר יותר.. אני יוצא עכשיו, ולא בא לי להיות בבאסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() הממשלה שלנו חרא , הכל חרא חבורת שמוקים מטומטמים
איך אפשר לבנות ממשלה כל כך מפגרת אני לא מבין:dry:
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני לא מבין... אבל זה מה שיש...
שיילכו להזדיין.... מדברים על שלום, על שחרור אסירים... נו באמת!!! (מחווה לפלשתינים הם קורים לזה).. :dry: באמת! קצת להתפקח.. שיילכו להזדיין... אנשים לא מבינים שאין כזה דבר שלום? אין כזה דבר שיהיה שלום ביננו לבין הערבים?!?!?! איזה טיפשות!! לא מבין, כמה אנשים טיפשים! :dry:
![]() |
![]() |
#12 |
הושעה
|
![]() העיקר קבוצות פאר פלצניות באות לפה לשחק כדורגל נגד "נבחרת של ישראלים וערבים" למשחקי "שלום" ויום אחרי זה נוחתים קסאמים. איפה "השלום" בדיוק. כל מי שמנסה לקדם את השלום ומקווה שיהיה שלום - חולם.
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בואו נשתדל למנוע מהשירשור הזה לרדת למצב של גזענות
במקום להיתעסק בלשנוא את אויבנו ,מה שרק מעצים את כוחם ,בואו נאהב את יקירנו שאבדו אף יותר ,ונשאב מהם את הכח להמשיך הלאה.
![]() |
#14 |
מנהל מקצועי
|
![]() לדעתי שמאלני זה בן אדם מסריח שחושב שהוא איזה מלאך טוב.
צריך להכנס בערבים העם המטונף הזה. ממשלה שמאלנית מסריחה. עכשיו היה בחדשות..אולמרט רוצה לשחרר אסירים(250)בעד גילעד שליט זובי 250,שאחריזה יתפוצצו? צריך לארגן פעולה להציל אותו,אפילו גם לפוצץ את עזה להתקיף אותם ולמגר אותם. בושה המדינה הזאת..שמאלנים גאים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אל תצא בהכרזות קולניות לגבי עם שלם ומגזר שלם לא שאני שמאלני או משהו ,נהפוכו ,ימינה ממני זה רק הקיר אבל מה שיוצא לך מהפה היא דמגוגיה זולה מהולה בגזענות ,ואין לה מקום בפורום.
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה הדבר הכי לא גזעני שיש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() לא יודע , אולי אני אומר אתזה רק עכשיו
אבל אני כמישו שהולך להתגייס לקרבי אם אני מוצא את עצמי במצב של חטיפה או נופל בשטח האוייב ורואה שאין לי לאן לברוח ואין לי מצב לצאת מזה בלי להחטף,אני יקח עם עצמי כמה שיותר אוייבים , ואז אני דופק לעצמי כדור בראש נשבע לכם תראו את המסכן הזה יושב שם כל כך הרבה זמן אני מרחם עליו הבן אדם לא חייי הוא כמו צמח בבית כלא עם תנאיים אפסיים , אם הוא יחזור ובעזרת ה' יחזור הוא יחזור משוגע בראש אחרי כל מה שעבר שם ואני מתאר שהמצב הבריאותי שלו גם שואף ללא טוב ובמקום להמנע מכל החרא הזה ועוד שיחליפו אותי עד 250 חזירים שעוד יפציצו תמדינה שלנו אחד אאחרי השני עדיף לדפוק לעצמי כדור ולדעת שעשיתי כל מה שיכולתי
![]() |
#18 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אתה שמעת על תנועה שקמה שמתנגדת לזה?שעושה משהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים עם ארבל ....
אין טעם להשמיע קריאות גזעניות... זה לא יעזור וזה רק יחזק את כוחם... עדיף שנשתתף בצערם של המשפחות השקולות, שאיבדו את ילדהם! יקיריהם!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קרבי זה הכי אחי!
עוד ננקום, נעלים את הטרור המרושע ונחייה באושר ועושר , שלווה ונחת וכל המפגעים יקבלו חזק בתחת! באמת כואב הלב, עדיף שאני לא אסתכל כי אני אבכה, אני מאוד רגיש בקטעים האלו, אני לא אפרט... ![]() *ארבל(אני בעצם לא ארבל) מסמיק קלות ומתכנס בעצמו*