|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחיל ב10
אלוהים מזכיר לי את הפעולה של האפדרין
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() איזה ערוץ זה ב-hot ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בני זונות עושים ניסויים בבע"ח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הספקתי לראות אה ? מישהו יכול לסכם ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה חתימה יא ווארדי ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ראיתי ואני בשוק
הסם המסכון ביותר בעולם יותר מקוקאין מבוסס על אפדרין!! בארצות כמו תאילנד וסין לוקחים את הסם הזה בעבודה כדי להיות יותר ערנים וכדי להרוויח יותר כסף רואים אנשים שהיו מכורים ושעדיין שהם במוסדות סגורים אלוהים אין להם שיניים מכרו את אמא שלהם בשביל מנה הם חפשו לאצמם עם הציפורניים בפנים היו כאלו שמתו מהאזיות מלא סיפורים הייתי בשוק הראו איך מכינים את זה לקחו תרופות להצטננות שמכילות אפדרין ובודדו את האפדרין הוסיפו עוד כמה דברים טובים הרבה כימיקלים והראו איך אפשר ממוצרים שאפשר לקנות במכולת השכונתית להכין את השם המסכון ביותר בעולם אפשר להזריק אותו להסניף לעשן הכול זה גם בא בגלולות קוראים לו מתמאפרפין משהו כזה בכלל לא סגור על השם שם הרוך שכול הסרט הם מקצרים אותו ל-מתט'
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זהירות!!!
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הראו איך הסינים האלו שעובדים בשביל דולר ליום וערים 23 שעות ביממה איך הם מעשנים את זה כדי לא להרדם וכדי לעשות יותר עבודה הם אואמרים כזה בלי זה אני מרגיש עייף כאילו אין לי כוח בשרירים אין לי חשק לאכול ועוד כול מיני כאלו הראו גם את הפעולה של זה במוח משהו מטורף הראו זוג חברים שיצאו למסיבה בן ובת בדרך לקחו מנה התחילו ההזיות הם יצאו מהטנדר שלהם הלכו איזה 4 קילומטר בשלג ודמיונו אנשים ובחור מתקשר למשטרה בוכה אומר הנה אני רואה אנשים אז האיש מהמקוד אומר לו תבקש מהם עזרה שיטפלו בך עד שנגיע שומעים אותו צועק להם ואפחד לא עונה ואז הקראיין אומר שאין אפחד והוא בעצם הוזה את זה הוא עושה לאיש מהמוקד הוא לא עונה לי אולי הוא לא מבין אנגלית דברים כאלו
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעצמך אמרת שהם "הוסיפו כמה כימיקלים ועוד כמה דברים"...להוסיף כימיקלים זה לא דבר קטן אתה יודע
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וחלאס לזיין תמוח על אפדרין ! זה בולשיט ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
meth An abbreviation for methamphetamine, a drug that stimulates the central nervous system by causing it to release more dopamine, a neurotransmitter that gives someone a feeling of satisfaction. Meth is a dangerous drug and should not be used by anyone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() תרפרפו בדיסקברי יש בית הרוחות עוד מעט נראה לי...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אפדרין לא מעלה תדופק בזמן מנוחה פפשוט ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
הוא מרחיב כלי דם, מאפשר זרימת דם "חלקה" יותר ובעצם מטרתו העיקרתי בתחום הרפואה זה להקל על אספקת החמצן לתאי הגוף לאנשים קצרי נשימה. כן, מכל הדברים שהם דחפו, האפדרין השם, זהו, אני מפסיק חיטוב, אה בעצם אני לא על אפדרין, אני על משו יותר מסוכן, קפה שחור! טירוף!!!!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() רגע רגע, שאני אבין - אתה משווה מת'אמפטמין לאפדרין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |