|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יצאו לי ביד ימין משהו כמו 5-6 נק' חן במכה,
לא הייתי חשוף לשמש כמעט כבר די הרבה זמן באזורים שיצאו לי הנק', תאכלס אני לא אוהב אותם, ויצאו יותר מדי לדעתי, איך אני נפטר מהן? אפשרי? וממה הן נגרמות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תבדוק אותם אצל רופא עור.. אם הנקודות לא נראות לך טוב אז אתה חייב ללכת לבדוק אצל רופא שלא היה...... אתה יודע למה אני מתכוון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אני חושב שזה גינטי וגם תלוי בסוג העור שלך..תכלס גם אני חושב שזה ניגרם מהשמש..
לא מאמין שיש דרך להפתר מזה.. מצטרף לשאלה,אם למישהו יש תשובות לזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לך לרופא אור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני פעם הורדתי אחת מהגב,הרופא אמר לי שרוב המקרים זה מהלידה,ובגיל ההתבגרות עדיין יוצאות כמה,ואפילו אחרי גיל ההתבגרות.
זה קורה מחשיפה הרוב לשמש,יש לזה כמה סוגים,בימנו בגלל השמש החזקה אז צריך לבדוק את זה אצל רופא כי זה יכול להיות ממאיר או משהו כזה,אבל אם זה לא גדול/צבע שונה/צורה מוזרה וכו' אז אין מה לפחד. בכל מקרה לך לרופא.. ומצאתי קצת הסברים באינטרנט http://www.doctors.co.il/xID-437,xCT...a-Article.html וכדי להוריד את זה,אז שמעתי מאנשים שהיו נקודות חן שנעלמו להם לבד,אבל זה נדיר,כדי להוריד אותם צריך ניתוח(אם מישהו ורצה אני יסביר עליו,סתם ניתוח של 5 דקות),או בלייזר/חנקן ודברים כאלה,אבל הם לא מומלצים.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ניתן להוריד אותן אבל רק את אלו שעלולות לעורר חשד לסרטן העור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נקודות חן שמקורן בשמש סביר להניח שלא עוברות. נקודות חן שבאו מלידה - יכולות לעבור. לייזר\חנקן - לא יעיל לפי מה שהבנתי, ניתוח כירורגי הכי יעיל, מותיר צלקת (גודלה ואיך שהיא נראית תלויה בטיב הרופא ובגודל הנגע), והצלקת גם יכולה לעבור, או בלתי נראית לעין בלתי מזוינת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לצלקת אז לי הייתה נקודה די גדולה בגב,ונישארה לי צלקת שקצת נעלמה עם השיזוף אבל עדיין רואים אותה,וגם לא טיפלתי בה,יש משחות לצלקות ואני לא טיפלתי,אבל לאט לאט זה נעלם פחות או יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חלק ממה שאתם אומרים שטויות יש לי מחר תור לכירורג.
שזה רופא שמוציא את הנקודת חן ונשאר תפרים. הוא מוציא את זה כדי שזה לא יתפתח ויהיה סרטני. זה נוצר מהשמש רוב הנקודת חן למי שלא שם קרמים להגנה וכו' ויש כל מיני משחות שמבהירות את הנקודת חן הללו או אפשר להוריד בניתוח אבל עדיין אני חושב שישאר צלקת ולגבי חנקן אני חושב שזה לפצעונים גדולים במיוחד פצעי בגרות(אקנה)ולא לנקודות חן |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם נכנס לי קוץ ברגל, ובגלל שהוא ישב שם מלא זמן גדל מעליו עור, אז הורידו לי את זה עם חנקן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חנקן זה לנקודות חן,טוללות(או איך שלא קוראים לזה)ולעוד כל מיני דברים.
אבל פצעי בגרות? איך הגעת לזה בכלל.. אה ועוד משהו,חנקן לא מוריד במקום,הנקודה נופלת לבד אחרי יומיים בערך. בניתוח,הרופא עושה הרדמה מקומית,חותך תאיזור של הנקודה,תופר את המקום,והתפרים נישארים לשבועיים +-.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חנקן זה לנקודות חן ויבלות כאלה ששכחתי איך קוראים להם.
עשיתי קצוץ.. וגיליתי לא מזמן נקודת חן ענקית בראש בצד שמאל.. ממש ממש מלחיצה.. עוד כמה ימים יש לי תור לבדיקה.. זה ממש מלחיץ.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לי איזה 4-5 כאלה חשודות על הגב שעונות על כמעט כל הקריטריונים של נקודות חן סרטניות.. אני באמת צריך לבדוק את זה בהזדמנות...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היו לי איזה-3 2- נקודות חן שקילפתי...
קיצר זה היה מזמן אבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לי הורידו בחנקן כמה פצעי בגרות בעייתים במיוחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נקודות חן נוצרות כשיש לך עצירות ולצואה אין דרך לצאת. היא פשוט מתנקזת דרך העור.
למעשה, במחקרים שנערכו מלפני כמה שנים התברר, שכל האוכלוסיה האפריקאית סובלת מעצירות קשה בחודשים ה5~7 להתפתחות העובר, לכן הם יוצאים כ"כ כהים. במחקר דומה, עלו על הסיבה שמייקל ג'קסון נהיה לבן, וזה תוצר של שימוש מופרז במשלשלים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גמלי עשו ניתוח כזה כמו שזידאן אמר, גמלי יש צלקת מעצבנת אבל כבר אחרי השיזוף רואים אותה פחות...בכל מקרה, נקודות קטנות כאלה אין מה לעשות איתן, רק אלה שגדולות ובאמת יש סכנה בהן..
בכל מקרה שאל רופא עור P:
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |