|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את הבית ספר הכי מסריח שקיים!..
אז ככה, היום היה לנו מגן בשפת תכנות שנקראת פרולוג(בינה מלאכותית), בכל מקרה, אנחנו אמורים להכין עבודה בהיקף של יחידה, ועל זה היה המגן, הראנו את העבודות למורה האחראית, היא נתנה לנו כמה חוקים לכתוב.. וזהו.. המגן הלך מעולה.. הצלחתי את כל החוקים. בכל מקרה, הבגרות היתה אמורה להיות ב1.7(הבית ספר יכול לזמן את הבוחנת למתי שהוא רוצה), ומה2.7-10.7 היינו אמורים להיות בטיול גיבוש בצפון של המשלחת שיוצאת לפולין+המשלחת האמריקאית שיוצאת איתנו, אחד הטיולים הכיפיים ביותר זה אמור להיות.. מה11.7-18.7 אנחנו בפולין.. דחו את הבגרות ל5.7 כי הבוחנת לא יכולה ב1.7.. הם אמרו לנו שהם מצפים מאיתנו לחזור מהצפון ברכבת בשביל לגשת לבגרות.. כל כך עצבנו אותי עכשיו, מחר אני הולך לבית ספר לצרוח על כולם, אמרו לנו כשנרשמנו למסע לפולין שלא נוכל לגשת למועדי ב', לא אמרו לנו שום דבר על מועדי א'!. הרבה זמן שלא התעצבנתי ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני הייתי צריך ללכת לתחרות של הנבחרת שלי של הבית ספר ואז ישר משם לקחת אוטובוס לאילת להצטרף לטיול השנתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט חלאות וזה מראה כמה המדינה שלנו שכונה, בכל מערכת , כל פרט ופרט.
אין פה ערך של סדר ואין הערכה לזכויות אדם בסיסיות, זכותך כתלמיד לקבל מועד נוח שלא גורם לך לוותר על טיול שהוא סך הכל דרך הבית ספר, זכותך לקבל אפשרות לעשות מועד ב'. האשמים?ההנהלה בלבד. פתרון? כמו שעושים אצלי בבית ספר, אחלה ארגון, כל סוף שנה-חופש-תחילת שנה..מתכננים הכל מראש ככה שלא יתפקשש שום דבר, גם אם יהייה דיחוי . תתלונן עד למשרד החינוך אם צריך. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() תבין אין כזה דבר בצפר טוב
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שמחפשים רק רע ולהאשים ותמיד יהיו אנטי לא משנה מה יהייה, בסוף הם רואים שזה לא משתלם. במקרה שלו הוא צודק והבית ספר צריך לפצות אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הטיול הוא לא דרך בית ספר, הוא דרך הסוכנות היהודית איך שזה לא נקרא, שהיא אחראית על המסעות לפולין.. אבל במסגרת בית ספר נאמר לנו שמי שנרשם למשלחת - אין לו מועד ב' חד וחלק, וכשנרשמתי למשלחת ידעתי מזה, ככה שלגבי זה, עד כמה מעיק שזה יכול להיות - אין לי טענות. הקטע הוא, שהבגרות היא לא מועד ב', זו בגרות שהיתה אמורה להתרחש ב1.7.. הביצפר מחליט בעצמו למתי לזמן את הבוחנת!(בתנאי שזה נוח לה כמובן, ב1.7 מסתבר שלא..), ולמרות הטיול הוא זימן אותה לחמישי.. דברים כאלה מחרפנים אותי, אני יצא לטיול, ואני לא יעשה את הבגרות אם היא תהיה בחמישי.. אני ימשיך עם הסיפור הזה לאן שאני יצטרך להגיע איתו.. גם למשרד החינוך וגם לתקשורת.. הרי המנהל שלנו ממש מת על התקשורת.. פעם רבו שתי קבוצות ענקיות של תלמידים מכות, מכיתה יא איזה 15 ילד עלו על 4 ילדים מי"ב, וכל מה שעניין את המנהל בהרצאה שהוא עשה לנו, זה שאח"כ היה רשום בעיתון על הקטטה בש"י עגנון שנעשתה מסיבות סוציו-אקונומיות(שזה לא נכון אבל לא משנה).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לך באסה?
אני אולי נשאר שנה י"א ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה נשאר שנה?:/..
מה קרה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() 6 נכשלים בגלל הרבה סיבות בוא נגיד שלא הייתה לי לי הזדמנת להוכיח את עצמי בלימודים השנה ולהנהלה לא איכפת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נו ו..
שיעבירו אותך שנה, ותשלים את כל הבגרויות שנה הבאה.. חבל שתבזבז עוד שנה מהחיים שלך בביצפר.. זה ידרוש אולי הרבה השקעה, ולא יהיה לך הרבה זמן פנוי.. אבל זה עדיף מלהשאר שנה בי"א. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() עזוב אותך בגרויות אני יעבור השנה זה לא קשור אבל הם לא הולכים לקראתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אחי אתה מפחיד באוטר איזה טרפזים :|
קרייסלר זאת לא החברת מכוניות? קיצר אני אתאבד לפני שאני יישאר כיתה. \: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כיתה משאירים מי שנכשל ממש בהרבה מקצועות וההתנהגות שלו גרועה מאוד.
ועוד אצלינו מאיימים שמי שלא יעבור ת'בגרות בלשון ישאר כיתה... פחחחחחחחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה חרא להשאר שנה ואז להיות עם שכבה מתחתיך, ולא עם השכבה שלך.. עם שכבה אחרת זה לא שווה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() היום בלי בגרות אתה יכול לפתוח בגג בסטה בשוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בשביל בסטה בשוק צריך תואר שני באיומים. |
|