|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם, אני חדש כאן באתר, מקווה להיעזר ולעזור
![]() בכל אופן, הייתי מתאמן קבוע בחדר כושר עד לפני 10 חודשים בערך, אז הפסקתי את האימונים, ועברתי לאימוני ריצות. עיקר העבודה האנאירובית שלי הייתה שכיבות סמיכה, מתח, כפיפות בטן ועוד כל מיני תרגילים עם התנגדות של משקל הגוף. כל זה בשביל להתאמן ליום סיירות שהיה לי בינואר ולגיבוש שהיה לי אח"כ. כרגע אני מתאמן בעיקר לקראת הגיוס באוגוסט (אלא אם יוציאו אותי לקורס חובשים ויורידו אותי מחזור). אני מנסה כרגע לצבור בעיקר כוח וסבולת שריר מאשר מסה, כי אני מניח שהיא בעיקר תקשה עלי. רציתי לדעת איך לדעתכם אני יכול לשלב בין אימוני כוח לסבולת (הרי בכוח המשקל גבוה ומס' החזרות נמוך, בעוד שבסבולת זה בדיוק להפך). יש אפשרות לשלב בינהם? או שאולי אני בפלג גוף עליון אתאמן על כוח ופלג גוף תחתון אתמקד בסבולת? ובכלל, אם יש כאן קרביים משוחררים/סדירים/קבע, לדעתכם מסה יכולה לתרום במשהו בצבא? או אולי לגרוע? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() לא הבנתי במה המסה יכולה להזיק? מאיפה הבאת את זה?
אתה יכול לשלב בין האימונים, לדוגמא אם אתה עושה 3 אימונים בשבוע- Fbw, ואתה רוצה גם מסה וגם סיבולת, אז תעשה לדוגמא: 2 ימים של מסה- טווח חזרות 8-10, ואימון אחד של סיבולת- אם אתה לקראת צבא תעשה הרבה שכיבות סמיכה, מתח וכפיפות בטן. |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא מעוניין במסה וסבולת אלא בכוח וסבולת. FBW אולי טוב להתחלה, אבל אני לא מתכוון להישאר עם התוכנית הזאת. אני כרגע בונה לי תוכנית AB 4 פעמים בשבוע וכמו שאמרתי, פלג גוף תחתון טווחי סבולת, פלג גוף עליון טווחי כוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=שומר החומות]להזיק הכוונה להכביד עלי...
ואני לא מעוניין במסה וסבולת אלא בכוח וסבולת. Quote] שטויות במיץ! שנה שעברה הייתי שוקל 58 והשנה אני 70, והשנה אני הרבה יותר מהיר. עשינו ריצת 100 וראיתי שיפור רציני.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ברור! ריצת קצרות/ ספרינטים, זה לאנשים חזקים יותר, שים לב שהאצנים הטובים ביותר הם שרירנים!
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() העניין הוא שמסה יש לי עד כמה שאני צריך, ודווקא סיבולת וכוח זה מה שאני צריך לשפר...ועל כן אמרתי מה שאמרתי.
וכבר עברתי את שלב הספרינטים וסדרי הגעה, עשיתי כבר את הגיבוש ועכשיו אני מתחיל מסלול... |
![]() |
![]() |