|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה
ראיתי את המאמר של זידן ואמרתי יאללה ננסה מה יכול לקרות אז שיניתי את התרגילים בחזה ל פלייס 2 סטים מקבילים 3 סטים עם זה מנוחה של 30 שניות דחיקה עם דאמבלים 3 סטים עכשיו אני עובד ב Ab ואני רוצה להוסיף עוד תרגיל של איזה 2-3 סטים למה זה נראה לי קצת אבל המקבילים גומר אותי.... היה לי אימון חזה לפני 3 ימים ועדיין החזה שלי תפוס... (זה כנראה תרגיל ממש טוב) עכשיו אני לא יודע אם להוסיף תרגיל או לא ואם להוסיף אז איזה דחיקת חזה עם שיפוע חיובי 2 סטים יהיה סבבה להוסיף אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() למה להוסיף 8 סטים זה בסדר גמור ולא חשוב כמות הסטים חשוב האיכות של העבודה בכול סט , אם אתה מתאמן נכון 8 סטים זה מספיק ובנוסף לזה אתה אומר שהרגשתה ממש אז מה השאלה בכלל עבדתה נכון ומספיק
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תשמע אחי זה תלוי.. אם המקבילים זה תרגיל חדש לך יעני שלא עשית אותו הרבה זמן או בכלל אז בגלל זה תפוס לך החזה.
תמשיך לעבוד על התרגיל הזה ולאט לאט מאימון לאימון פחות ופחות יכאב לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() אחרי כמה אימונים כאלה אתה תוכל להמשיך
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא אוהב שקשה אחרי מקבילים או כל תרגיל אחר...
עם הזמן זה יעבור לך
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך כמה אפשרויות:
*)לשים מקבילים כתרגיל אחרון. *)לנוח יותר אחרי מקבילים, משה (אני חושב שזה הוא) נתן פה פעם מחקר שבו בדקו את השפעות המנוחה על העלייה במאסת השריר. לא ראו הבדלים משמעותיים בין אלו שנחנו 5 דקות לבין אלו שנחו 2 דקות. *)לחכות, עם הזמן אתה תתרגל לסוג עבודה הזה. *)לא להגיע לכשל במקבילים, פשוט אל תוציא מעצמך את את המקסימום, תשמור כוח לתרגילים שבאים לאחר מכן.
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |