|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
האמת על השחורים בארה"ב(בליווי הומור)
הנה לכם כמה עדויות של יהודים בניו יורק על החיים עם השחורים שם(ממש ממש מצחיק) מוקדש לאנשים שאוהבים הומור שחור(בשני המובנים) ויודעים אנגלית. במיוחד לגיימר,נייטוולף ובולט שאני יודע שהם יהנו.
אהבתי את הבדיחה בהתחלה עם ההשוואה של הכושית לאינשטיין. http://www.youtube.com/watch?v=Ppmz35shnOk החלק השני(משתפר) http://www.youtube.com/watch?v=gdET34SCiVk קרדיט לאתר niggermania/africoon-american http://www.niggermania.org/newforum/index.php אגב, כל היפי נפש אל תכנסו וככה תחסכו תלונות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה טוען שאני גזען?
![]() ראיתי את ההתחלה של "you can say that a baboon is a genius". זה מאוד לא פוליטיקלי-correct ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא נמאס עם הגזענות?
זה בדיוק הבנאדם שאמר שצריך לעשות שואה לאשכנזים, מעניין שאתה נותן לו במה ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני יודע שזה לא פוליטקלי קורקט, כל האתר הזה שהפנה אותי לשם(NIGGERMANIA הוא כזה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בקובץ הראשון רשום חלק 2 מתוך 3 ובקובץ השלישי רשום חלק 3 מתוך 3, עומרי היתכן שחסר הלינק הראשון?
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שני האנשים האלו אשכנזים , מספיק לזיין את המוח. כבר דיברנו על הנושא הזה מספיק והסברתי הכל, אני לא הולך לחזור על זה. אם לא בא לך לצחוק על כושים בארה"ב אל תיכנס, רשמתי מהתחלה שלמי שיש בעיה עם הומור שחור שלא יכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני אשאל את חבר שלי מהפורום של NIGGERMANIA אבל יקח זמן כי זה בחול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איי איי, כי הרי כולם יודעים שאם היית עושה דבר כזה שאומרים על יהודים כל התגובות היו "איזה נאצית" "מה הייתי עושה להם" ובלה בלה בלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע... אני תומך בדמוקרטיה ובשוויון זכויות פוליטי, אני לא חושב שצריך להשמיד מישהו בגלל שהוא שחור וכו' או שצריך להשפיל אותם וכו', אבל מה שאני לא אוהב זה את ההווי ה"פוליטיקלי קורקט" של המערב, שמביא העדפה מתקנת, ומנסה לטשטש עובדות כמו העובדה שהשחורים באמת יותר מטומטמים מהלבנים. אני אומר שאם משהו מוכח מדעית, אסור להתעלם מזה למרות שהאמת כואבת...כי האמת היא אמת ואי אפשר לשנות אותה, גם אם תכחיש את זה.
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח חלק מהבדיחות מצחיקות הייתי בניו יורק כבר 4 פעמים בחיים שלי ותאמת אני לא מתפלא עקב כל הפשע שאנשים ככה עושים בדיחות על הקהילה האפרואמריקאית, אבל עדין אני לא סובל את חיים בן פסח אני שונא אותו ואני רוצה שהוא ימות וכמה שיותר מהר הוא כרגיל מתחבא במחסן שלו ברגע שהוא יצא אני אחכה לו בחוץ אם איזה קרש ואשבור לו על הראש
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה סה"כ יהודים בארה"ב שמדברים על עדויות ומקרים שקרו להם עם אנשי הקהילה האפרו האמריקאית! אין פה שום קשר לגזענות, ולא רשמתי שום מילה גזענית על אפרו אמריקאים. אתה מוזמן לבדוק אותי. סך הכל שמתי 2 לינקים ואמרתי שמי שיש לו חולשה להומור שחור שלא יכנס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבל שאתה לא יודע את ההבדל. לא ראיתי את הסרט אבל מהקטעים שהספקתי להתרשם לקרוא לשחורים "בבונים" זה לא ממש הומור שחור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, זה שהם נחותים במעמד הסוציואקונומי לא אומר שהם נחותים אינטלקטואלית, כי הרי אינטלקטואליה מושפעת ישירות מהמעמד הסוציואקונומי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
התוצאות היו שהIQ הממוצע של האסייתים גבוה משל הלבנים בקצת (זה היה 5 נקודות נראה לי) והIQ הממוצע של השחורים היה נמוך משמעותית (משמעותית-משהו כמו 20 נקודות!) משל האסייתים או משל הלבנים. והטסטסטרון של השחורים היה הכי גבוה. של האסייתים הכי נמוך, אחוז השומן של האסייתים הכי גבוה (יעני מסת השריר הכי נמוכה) ו% שומן אצל שחורים היה הכי קטן. (המחקר נערך על אנשים בריאים) אה, והממוצע IQ הכי גבוה היה ליהודים ממוצא אשכנזי.
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל ראשי
|
![]() חבל להרוס את האשכול ולעשות ממנו אשכול גזעני, זה סך הכל עדויות שמראות את המציאות בניו יורק לגבי הקהילה האפרו אמריקאית המאוד עויינת לקהילה היהודית שם.(הם גרים באותם שכונות בברוקלין ובאיזור הזה)
ואיגל, אתה יהודי כמוני וכמו שאר האנשים/בין אם אתה מאמין באלוהים ובין אם לא,זה לא משנה! אז חבל שאתה לוקח את הצד שלהם, כאשר שמספיק והיית מסתובב בשכונה שלהם הם היו מזיינים לך את הצורה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אגב, יש לציין, שהיהודים נימצאים הרבה מעל "הלבנים" שם. למעשה היהודים ראשונים, אחרי זה האסייתים,אחרי זה הלבנים ואחרי זה השחורים. ועוד משהו, האמינות של המחקרים האלה לא מוטלת בספק כי אפילו הנאצים הכי כבדים ששונאים יהודים מודים באמינות של המחקרים האלה וניתקלתי בזה הרבה בפורומים בחול, הם מכירים בעובדה הזאת שהם רק מקום 3 והם אחרי האסייתים והיהודים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי כמו שאמרתי השחורים הם עדיין במעמד נמוך לאין שיעור מאשר הילידים האמריקאים, לכן אי אפשר לערוך סקר כזה. והשחורים באו מארצות כמו אפריקה, שבית ספר זה לא דבר שרואים ממש שם. שמע, זה כמו שתעשה בדיקה בין היהודים בארץ לבין הבדואים שגרים בנגב, הרי ברור מה תראה. וזה כמובן לא בגלל שאנחנו יותר חכמים , זה בגלל שהם במעמד נמוך יותר. ואני לא יודע איזה אונברסיטה תעשה כזה דבר, אולי אוניברסיטה של איזה עיר בצפון דקוטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() בקטע של הIQ והתרבות אין מה לעשות ואין פה הרבה ויכוח,אי מצב שעולם שבן אדם יוכל לעשות השוואה ולהגיד שהתרבות באפריקה שווה לתרבות בטוקיו או בארצות הברית או באירופה יש מתקדמים יותר ויש פחות.
טוב יאלה זזתי לעשות דבר יותר חשוב מלהתווכח פה חחחחח לשחק WORLD OF WARCRAFT זה כייף כן!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מבייש לחלוטין את הדגל התלוי מאחוריו