|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() ראיתי משתמש בשם Arnold2006 עם החתימה הבאה:
![]() כמובן שאם אני אגיד שזה לא יאומן אני אשקר, אבל זה באמת גרם לי לחשוב ולהיווכח עוד פעם עד כמה הרבה אנשים עיוורים לגבי מה שקורה כאן או שסתם שונאים.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם שיש משחק רשת או משהו עם אנשים מחול הם אומרים לך שאתה יהודון וכאלה..... אנטישמיות נפוצה בכל העולם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שעה הסתכלתי על החתימה שלך חשבתי אתה מתכוון שהמשקל של הדד ליפט לא יאומן חח השעה עושה את שלה קיצר סתם שונא ישראל בן :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() מעניין שכבר התחילו לעצב חתימות בסגנון הזה...
ופרנקו באמת היה תותח בפאוורליפטינג. במיוחד בדדליפט.
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() לפי המקורות שיש לי, השיאים והתארים של פרנקו בפאוורליפטינג ובהרמה אולימפית הם:
לחיצת חזה (בלי שום עזרים ככל הנראה): 238 קילו. סקוואט: 297 קילו. דדליפט: 340 קילו. והרמה אולימפית: לחיצה אולימפית: 147 קילו. סנאטץ': 122 קילו. קלין אנד ג'רק: 181 קילו. הוא היה אלוף איטליה, אלוף גרמניה ואלוף אירופה בפאוורליפטינג, וחלק מהשיאים שלו בענף הזה היום שיאי עולם (אם אני לא טועה כמובן) לקטגוריית המשקל שלו. הדדליפט 340 קילו פשוט לא נורמלי - בהתחשב בזה שפרנקו שקל משהו כמו 80 - 85 קילו. הוא גם זכה באליפות באיגרוף לחובבים לפני שעשה הסבה מוחלטת לכל תחום המשקולות.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באמת גועל נפש מה שנהייה בעולם
התקשורת מוציאה אותנו מלוכלכים, ובמיוחד האנטישמיות הזאתי. שונא את אמריקה [בלי קשר]. תביא את הארנולד הזה לארץ הוא ישקשק מפחד רק ירצה לטוס מפה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, למשל כל סרטון ביוטיוב שקשור לישראל באיזשהי צורה, חצי מהתגובות אליו יהיו דברים בסגנון של "Fuck Israel", "Israel should be destroyed", "Jews cause all the troubles in the world, they should be exterminated." לפעמים אני קוטל את החארות האלה בחזרה, אבל בד"כ זה סתם דפוק, אני מבזבז את זמני לשווא... אני אפילו הצלחתי לשייך את כל האנטשימים לכמה קטגוריות: "המצטדקים": Israel is a good country, but the way they are treating the Palestinians is unforgivable. "האנטישמים הקיצוניים": Don't you see, it's not about Israel, it's about the Jews, they are a satanic race that is destroying the world. "האנטי-ציונים" I have lots of Jewish friends, and they all hate Israel. (כן, בטח. אלה הכי טמבלים) ויש עוד מלא.... דרך אגב, פרנקו זה פרנקו קולומבו, מ Pumping Iron? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() למדתי בשביל הפסיבל בצרפת איך אומרים "תמצוץ לי" בצרפתית
למקרה שאיזה סקין הד יגיד לי יהודי ![]() זה אמור להיות נחמד, כמובן שאני צריך צלם ואז לעלות אתזה ל youtube
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() :):):):) ורעיון יפה עם ה "תמצוץ לי", למרות שאני לא מציע לך להתעסק עם סקינהדס שם... לך תדע מה יכול להיות...
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך שהם יחשבו מה שהם רוצים הם על הז*ן שלנו!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה להיות בלהקה, סולן או גיטריסט אורח באחד השירים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אל דברו איתי על להקה, יו כמה להקות אני הולך לראות, יוווו מה אני יעשה..
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |