|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אני מוריד עכשיו..
אחרי ששיחקתי בסנדק והיה סבבה אמרו שמאפיה יותר טוב מישהו מכיר? כן , כן אני יודע שאני מכור למשחקי מחשב (וכן יש לי חיים!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() משחק טוב, אבל נתקעתי לנצח בשלב של המירוץ. זה בלתי אפשרי!
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() חחח תוריד שמירות מהאינטרנט..
אנטון תביא אייסיקיו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה די ישן לא ?? סיימתי את המשחק הזה ,באמת אחד הכפים
אנטון ..השיטה של המירוף זה לא למהר על הסיבובים ..בכלל לא למהר ! כל הזמן התהפכתי עם זה בסוף שמתי לב שאין טעם למהר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() משחק טוב.. הדבר שהכי מציק בו זה שהמכוניות הם יענו דגמים ישנים של פעם.. והם גם נוסעים איטי כמו פעם!! שעה לוקח להגיע ממקום למקום.. =\ עשו ת'מכוניות איטיות תחת..
אם אהבת ת'סנדק בטח תאהב גם ת'מעניש.. תנסה להוריד [ the punisher ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() כן סוליקו זה משחק ישן..
venom אני שיחקתי במעניש באמת משחק סבבה אני מחפש משחקים סיגנון כזה אבל לא מוצא.. יש המלצות כלשהם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מאפיה מתעסק יותר במכוניות מאשר בפעולה טהורה של יריות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Godfather לוקח את מאפיה
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מכיר משחק יפה אחי חבל על הזמן,גם יש לך אחלה מסימות שם זה כמו GTA רק יותר מורכב לא כל מסימה שם זה ללכת ולהרוג,כמו שגיימר אמר הרוב שם זה התעסקות בגניבת מכוניות וכו' בכל מקרה אני סיימתי אותו והוא משחק ממש יפה:excl:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בן המחשקים הכי טובים שיצאו אי פעם.!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() משחק נחמד...
אני חושב שסיימתי אותו... זה נגמר עם משהו "sends his regards"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שיחקתי בו ב2003 זאת השנה שהוא יצא בה אני חושב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() אם אהבתם מאפיה - בטוח תאהבו Hidden & Dangerous 2. זאת גירסה משופרת של מאפיה, רק במלחמת העולם השנייה. המשחק הכי טוב ששיחקתי בו בחיים שלי.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דיבורים דיבורים, מה עם איזה לינק להורדה??
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() פיזדייט הורדתי 3 דיסקים ואחרי התקנה של הדיסק הראשון אני מעביר לשני בדימון הטולס
וההתקנה פשוט נתקעת!!! מישהו יודע מה עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() וואי, מאפיה, משחק ענק!!!
המשימה בנמל זכורה לי כאחת הכפיות... ובכלל משחק מרתק. אבל נראה לי שבסוף הורגים את הדמות במשחק בזמן שהוא משקה את הגינה או משהו, אף פעם לא הבנתי מה קרה בסוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() המשחק האהוב עליי בכל הזמנים... בזמנו חרשתי עליו כל כך הרבה שזה יצא לי מהתחת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בעיקרון גרפיקה לא משהו יחסית לתקופה שזה יצא, וגם gameplay די גרוע והאינטיליגציה של האויבים שואפת לאפס, אבל המשימות מ-מ-ש מגוונות, לא רק מרדפי מכוניות, יש שם אופנועים, סירות מנוע, אתה צריך לפרוץ למקומות, לחסל אנשים, להגן על כל מיני דברים, לברוח ממקומות, לגנוב מכוניות... אני חושב (לא, אני בטוח) ש GTA San Andreas או איך שלא קוראים לכל הגרסאות של זה הרבה יותר טוב אבל דרייור 3 זה משחק חובה לכל חובבי הג'אנר, במיחד כי יש לזה עלילה ממש מעניינת, אני חושב שזה איפה שהשקיעו הכי הרבה במשחק |
|
![]() |
![]() |