|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הגעתי לעזרה ראשונה בבית חולים 10 בחיפה בעקבות דלקת חניכיים חמורה שנוצרה 4 חודשים אחרי עקירה כירוגית של שן בינה, מסתבר שיש לי כנראה כיס ואני אצטרך ללכת למומחה להמשך הטיפול, בינתיים קיבלתי מוקסיויט פורטיה 500 לקחת 3 פעמים ביום במשך 5 ימים כדי לטפל בדלקת ונתנו לי שטיפת פה פעמיים ביום.
בעיקרון הכאב לפני הטיפול לא היה נורא כל כך, זה מאוד נפוח והציק אך כאב מעט, עכשיו ממש לא כואב לי שם אבל בכל זאת צריך לטפל בדלקת הזאת, השאלה היא אם אפשר להמשיך להתאמן, כי בכל זאת זאת לא דלקת במקום חמור, והמצב לא ממש נורא. מה דעתכם? קראתי פה ושם תגובות בפורום אבל אין לי מושג לגבי המצב שלי כי מדובר בסכה"כ בדלקת חנייכיים ללא שום כאב. מחכה לתשובות המומחים, דרך אגב זאת הודעה ראשונה שלי פה :-) יש לציין שהמצב הכללי שלי מצויין ואני במיטבי, מחכה לאימון בקוצר רוח, קצת דלקת בחניכיים תשבור אותי?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה שום בעייה שתמשיך להתאמן... למוקסיויט (אמוקסיצילין) אין כמעט תופעות לוואי, כמו לשאר האנטיביוטיקות הנפוצות. כמובן, שכדאי לך להתייעץ עם הרופא, למרות שאני כמעט בטוח שהוא יגיד לך שאין בעייה להתאמן...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי את מה שהיה לך, עברתי עקירה כירורגית של שן בינה (קלועה), זה היה בצבא עשיתי את זה בחר"פ, טעות גדולה מסתבר בחיים אל תעשה עקירות בצבא! אתה לא יודע איזה עוד סיפורים שמעתי.
בכל אופן גם לי התנפחו הפנים וגם היה לי קצת חום וירקתי דם חודש, המוקסיויט לא עזרה לי, החליפו לי איזה 3 פעם אנטיביוטיקה עד שמשהו עזר לי, אבל נהנתי מכל רגע כי הייתי בגימלים, אחר כך שעשיתי אותה עקירה באזרחות וואלה הלך חלק בלי כאבים וסיבוכים, אז המוסר השכל שלי אליך מהסיפור הזה, זה תברח אחי תברח! טוב חלאס לקשקש על עצמי, בצבא לא הייתי מתאמן, אבל לגביך אני לא רואה בעיה מיוחדת ללכת להתאמן, אז מבחינתי שיהיה לך אימון נעים, אתה יכול להוריד קצת מעצימות האימון, תראה כבר איך תרגיש.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תראה, העקירה נעשתה לפני 4 חודשים, עברה בהצלחה, עשיתי אותו בבית חולים צבאי אבל אצל רופא מומחה שמגיע פעם בשבוע לבית החולים הצבאי ועובד ברמב"ם.
החלמתי מהעקירה ממש מהר בלי סיבוכים, אפילו הלכתי להתאמן יום אחרי העקירה מרוב שהרגשתי מצויין (על השפעת תרופות) אך זאת הייתה טעות :-) בכל מקרה מה שיש לי עכשיו זה כנראה כיס שנוצר בעקבות העקירה ששם מצבטרים חיידים אז גם אם אני אטפל עכשיו בזה עדיין זה יחזור שוב מתישהו כי שוב יצטברו חיידיקים. המצב הכללי מצויין אך אני מעוניין לדעת אם אין איזו השפעה של האנטיביוטיקה הספציפית הזאת על בניית השרירים מכיוון שאמרו לי שמה שייקרה זה שאני אתאמן סתם ולא יהיה אפקט לאימון מכיוון שהאנטיביוטיקה פוגעת בחיידיקים הידידותיים שמשתתפים בתהליך הבנייה של השריר, וגם מכיוון שהאימונים משנים את המצב הפיזיולוגי של הגוף ובכך יכולים לפגוע בפעילות האנטיביוטיקה בגוף. אני אובד עצות, אני מכור לאימונים ואני מוכן לוותר על האימון רק אם באמת אני אדע בוודעות שממש לא מומלץ להתאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוישש נו באמת, לך תתאמן ואל תקשיב לקישקושים האלה שמספרים לך, אנטיביוטיקה לא מחלישה את הגוף ולא בטיח, האנטיביוטיקה היא תרופה שידועה שהחידק (הספציפי) רגיש אליה (לדוגמה פניצילין), וזה לא מחליש את הגוף זה סה"כ עוזר לגוף ע"י החדרה שלו לזרם הדם להילחם ולהתמודד בחידק.
אם אתה מרגיש בסדר גמור, לך תתאמן.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מה תגיד על הת'ארד הבא:
http://www.atraf-f.net/or/showthread...E5%E8%E9%F7%E4 שלפי מה שרשם המנהל אין לקיים אימונים עם לקיחת אנטיביוטיקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. שהוא רשם שהוא פתח את הפוסט הזה בעקבות אחד הפוסטים, אז אחד הפוסטים האלה זה במקרה הפוסט שלי ![]() 2. compex אינו רופא, ואם תשים לב לחתימה שלו "אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד." כלומר, שאם הרופא שמטפל בך אישר לך לאחר יעוץ איתו ולאחר שבדק אותך, להמשיך לעסוק בפעילות גופנית בזמן הטיפול, אז אתה יכול להמשיך לעסוק בפעילות גופנית בזמן הטיפול, ואף אחד בפורום הזה לא בדק אותך ולא רופא, כלומר לאחר שהרופא החליט אם כן או לא, שאף אחד בפורום הזה לא יגיד לך אחרת! המשך שבוע מקסים.
![]() |