|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האולמרט הזה חייב להתפטר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יהיה פשוט מקרה יגאל אמיר 2 ולא יצליחו למנוע את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() Wow ממש מפתיע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה עוד? , לא להגיב להצהרות הסורים לא משנה איך ומה ולא לפרסם שום דבר כזה בתקשורת לא לעשות רעש ומהומה כי זה מביא להם את הכוח , שינסו לתקוף , ברגע שתוקפים מחריבים אותם הרס טוטאלי עם כיבוש שטחים . לאחר שנכבוש את סוריה כולה נגיד ואיראן ושאר החולרות יצטרפו ארה"ב תצטרף גם כן , יש שם המון מאגרי נפט שהן בחיים לא יפסידו ואם יש פתח לתקווה לתקוע באיראן אז למה לא? , הם יצטרפו וישלטו באיראן לאחר הרס טוטאלי . זו תחזית ל50 שנה הקרובות , זה יקרה וגם רוסיה תתחיל להתלהב נגד ארה"ב ובקיצור ב50 שנה הקרובות או שתיהיה פה רעידת אדמה אמיתית מטורפת כמו שאומרים סולם ריכטר 8 ומעלה או מלחמת עולם 3 בלתי נמנעת , אולי אם נזכה לירוש כאלה (נכדים) , הם ילמדו את ההיסטוריה של מה שקורה עכשיו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שכן התקשרות השמאלנים אשמה הרבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אני לא מאמין שאחרי כל מה שהמדינה שלנו עוברת הדפוק הזה בא ופשוט מכריז שהוא מוכן לוותר על חלק בלתי נפרד מהמדינה שלנו! כמה אנשים קיפחו את חייהם במערכות ישראל? מעשה כמו וויתור על רמת הגולן הוא כמו לירוק על הקבר של החיילים האלה...
ובכלל,זה לא שאנחנו מוסרים להם אדמה נטו,הרי יש שם חיים,הרי המוני אנשים ואוכלוסיה ענקית גרה ברמת הגולן.....מה איתם? הם הרי יהיו כמו מפוני גוש קטיף,ישימו עליהם זין אחד גדול ולא ידאגו להם אחרי הפינוי,המדינה לא נותנת חשבון לאף אחד הרי.....ומה עם החקלאות? הכלכלה? מקורות מים? תיירות? איך,אני פשוט לא מבין איך אפשר אפילו לחשוב על הכיוון של לוותר על רמת הגולן מי בא לארגן פולסא דנורא עצבנית על אהוד אולמרט?
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ד"א משהו מוזר ... , אם אהוד אולמרט אמר את זה לאסד ביום העצמאות (משמע בתחילת מאי?) , היום אנחנו ביוני , הם עושים הכנות צבאיות מטורפות , מה זה אומר? , אני חושב שהתשובה הייתה , לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני ממש מקווה שהתשובה הייתה לא.....האמת אני ממש בעד שיתפתח מאבק ואנחנו נפתח לסורים תתחת כל כך חזק שלנינים של הנינים שלהם יכאב לשבת.....
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חרטה אש
בחיים לא יסגו מהגולן, העם פשוט לא יתן |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אני עדיין ברעיון של הפולסא דנורא ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אני לא מאמין שאולמרט הזה פשוט טמבל,כאילו אזלוו לו כל האפשרויות ופשוט הוא חייב לעשות שלום עם סוריה ???מי אמר כך??.איפה אמריקה לעזאזל שאמורה לעזור לנו,אני בעד לצאת למלחמה נגד סוריה ופשוט לכבוש אותה בעזרת ארה"ב..ולהשמיד את עזה...
וכנראה זה רחוק מאוד,האולמרט הזה הוא פשוט לא יודע איך ליזום דברים בסוף יהיה פה איזשהיא מהפכה על השלטון הזה...ואם הוא עכשיו יתן אצבע....הם ירצו את כל היד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה גולן בחיים אבל בחיים לא יתנו, אם רק יעלו את זה לסדר היום אני לא רוצה לדעת מה יהיה פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה פיתרון טוב בחירות הבאות אני בוחר אותך לרשות הממשלה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה לא כזה פשוט , אני בטוח שיש עוד המון דברים על הכף , תמיד קל לדבר מהכיסא בבית ולא מכיסא ראש הממשלה , תמיד אומרים "יאללה בואו נפתח להם את התחת כבר" , אבל לא אתם אלו שנלחמים ולא ההורים שלכם הם אלו שיושבים בבית וקוצצים ציפורנים שתחזרו הביתה כבר , ולא אם מנגד אלו הילדים שלכם שהולכים לסכן את חייהם בשביל עוד מלחמה סתמית שתגמר כך או כך בלא תוצאות. |
|
![]() |
![]() |