|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה קונרפלקס אתם ממליצים לאכול בבוקר
שהיה טעים והכי מזין שאפשר...? כמה תמרים מומלץ לאכול ביום ומתי ? ומה ההשפעה שלהם בעצם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן שיש יותר טעימים אבל הם פחות מזינים וההפך
![]() |
![]() |
#3 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני אוכל בבוקר קינמונים לא של נסטלה הסינימיניס
אלה של תלמה אני חושב או משהו כזה הכי טעים בעולם :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברנפלקס...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לא צריך להגזים אפשר לסבול את זה וזה גם בריא אני אוכל ככה כוס בבוקר של ברנפלקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טעים לך על כריות בטעם נוגט אבל ממש לא מזין
אם אתה מחפש משהו בריא וטוב אז ברנפלקס (אתה תתרגל לטעם, לא כזה מפחיד) תמרים מומלץ לקחת אחרי אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש ברנפלקס לא זוכר של איזה חברה שזה בשילוב עם אגוזי פקאן ושקדים זה טעים מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין למה כולם כל כך נגד ברנפלקס אני קניתי וזה מאוד טעים לי... אוכל קרעית נחמדה כל בוקר ואם לא בבוקר אז מתישהו במשך היום, זה מעולה זה מלא סיבים וזה מחיטה מלאה וסובין! מומלץ לדעתי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש ברנפלקס עם תוספת סוכר ובלי תוספת סוכר. מי שלא סובל ברנפלקס שייקח את הגרסה עם הסוכר.
בזכות הכמות הגבוהה של הסיבים, זה קצת משפר ת'מצב |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תקחו את כל הדגנים שאתם אוכלים(30-40 גרם), לא משנה מהם, תכניסו אותם לבלנדר יחד עם כוס חלב, תוסיפ וכמה שיבולת שועל שרק תרצו ותשתו כמו מלכים ! גם יותר מהר יותר טוב יותר טעים !!
אם אני משתמשים בעוגי או קוקומן או משהו עם שוקולד, תוסיפו גם קרמבו זה טעים!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תקחו את כל הדגנים שאתם אוכלים(30-40 גרם), לא משנה מהם, תכניסו אותם לבלנדר יחד עם כוס חלב, תוסיפ וכמה שיבולת שועל שרק תרצו ותשתו כמו מלכים ! גם יותר מהר יותר טוב יותר טעים !!
אם אני משתמשים בעוגי או קוקומן או משהו עם שוקולד, תוסיפו גם קרמבו זה טעים!
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בשביל מה לאכול ברנפלקס מה טוב בזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבין האפשרויות הבריאות יש את הש"ש שפשוט מרוב שהוא מגעיל אי אפשר להכניס אותו לפה, ברנפלקס ופייבר 1 שאי אפשר למצוא אותו בשום מקום חוץ מאשדוד ולא אסע שעתיים בשביל קורנפלקס. זה משאיר אותי עם ברנפלקס ידידי הטוב ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חיטה מלאה... ללא סוכר... המון סיבים !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה אני לא מסוגל לא לטחון בבוקר
אני אוכל בבוקר: ביצה שלמה + לבן ביצה 3 ירקות 3 פרוסות לחם מלא (=60 גרם ש"ש\180 גרם אורז\תפוח אדמה\כוסמת) יוגורט כפית מטבח אבקת חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ברנפלקס ?
פייבר1 ? משהו יכול לעלות תמונה או משהו .. לא יצא לי לפגוש את זה בסופר. אני עד עכשיו אכלתי קורנפלקס הרגיל של תלמה בלי סוכר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
פשוט ברנפלקס לא טעים כל כך את האמת,ואפשר לאכול דגני בוקר טעימים אחרים, אז מה אם יש בהם יותר סוכר ? זה נכנס לך בחישוב של הפחמימות. קח לדוגמא קורנפלקס א'- 40 גרם פחמימות,מתוכם 5 גרם פחמימות מסוכר, לעומת קורנלפקס ב'-40 גרם פחמימות מתוכם 15 גרם פחמימות מסוכר, מזה משנה? תאחלס? אתה סופר את שניהם כפחמימות וכל עוד התזונה שלך לא בנויה רק מסוכר פשוט אני לא רואה בעיה כאן . |
|
![]() |
![]() |