|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולכם!
אני מתאמן לפי תוכנית Abc, זה הולך ככה: יום ראשון - חזה+בטן+יד אחורית יום שני - מנוחה יום שלישי - גב+כתפיים+יד קדמית יום רביעי - ריצה יום חמישי - רגליים+בטן שישי ושבת הם ימי מנוחה. רציתי לשאול אם התוכנית הזאת בסדר? פעם מישהוא אמר לי שאסור לעשות רגליים באותו יום עם שום שריר אחר בגלל שכאשר מתאמנים על הרגליים הלב מזרים דם לחלק התחתון של הגוף בעיקר, עכשיו כאשר מתאמנים באותו אימון על עוד שריר אז הלב מתאמץ כפליים להזרים את הדם עוד פעם לחלק העליון של הגוף. ממה שאתם יודעים - האם יש אמת בדבר? בעיקרון אני עובד על עליה במסה. פעם הייתי עובד לפי תוכנית Abxab שזה אומר: ראשון - חזה+בטן+יד אחורית שני - גב+כתפיים+יד קדמית שלישי - רגליים+בטן רביעי - חזה+בטן+יד אחורית חמישי - גב+כתפיים+יד קדמית שישי ושבת ימי מנוחה. זאת תוכנית טובה אבל היא התישה אותי לחלוטין עד כדי פרישה מהאימונים למשך כמה חודשים. אבל כשחזרתי להתאמן בתוכנית שאני עובד איתה עכשיו - Abc, היא אומנם לא מתישה כמו התוכנית ההיא - אבל עם זאת היא גם פחות אפקטיבית לטעמי... מה כדאי לי לעשות? איך אני יכול לשפר את התוכנית שלי? והאם זה טוב לשלב ריצה גם בתוכנית?(אני כן רוצה שתהייה לי סיבולת לב ריאה מינימלית..) עוד דבר - אני עושה בטן רק פעמיים בשבוע בגלל שאני ממש מתייחס ברצינות לבטן כשריר לכל דבר ועושה 4 תרגילים עם כמות סטים נכבדה. בבקשה עיזרו לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם 3 פעמים בשבוע Abc לא נותן תוצאות תעבור לfbw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אם אתה עובד 3 פעמים בשבוע עדיף שתלך על Ab ..
Abc יותר מתאימה ל-4 - 6 פעמים בשבוע .. בקשר למה שאמרו לך על הרגליים סתם בילבלו לך בשכל .. אם אתה מתעקש על Abc תעבוד ככה חזה + יד קדמית כתפיים + רגליים גב + יד קדמית Abcxabc או Abcxab או Abcxa בקשר לריצה תשלב אותה אחרי אימון כוח 2-3 בשבוע ..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פששש ואן דם איזה כסא ליגה
הייתי מת לכזה כסא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() 1.מה זה Fbw ואיך מבצעים את זה?
2.איך בדיוק אני יכול לעשות תוכנית Ab שלושה פעמים בשבוע? אני חייב או יומיים או 4 ימים. 3. עוד שאלה - כמה תרגילים עושים ליד אחורית בדרך כלל - אני עושה 3 זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() ציטוט:
2. AB אפשר לעשות 3 אימונים בשבוע בצורה הזאת: שבוע אחד ABA שבוע שני BAB, אתה סופר את האימונים בשבועיים. 3. מספר תרגילים לא משנה חשוב מה מספר הסטים וזה משתנה מתוכנית לתוכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() 1. כל הגוף באימון אחד?!?!?!? השתגעתם? זה איזה 4 שעות אימון וזה מתיש חבל על הזמן..
2. אני עושה 3 תרגלים כל תרגיל 4 סטים ליד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
במקום לעשות 3 תרגילים ו4 סטים כל תרגיל ליד אחורית אתה עושה תרגיל אחד של 2 סטים.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() לא לא ממש לא, אם אתה עושה Fbw אז כל שריר מקבל מין הסתם 3 אימונים בשבוע, אז אתה עובד עם קצת סטים לשריר.
בדר"כ 4 סטים שריר גדול וסט או שניים לשריר קטן. |
![]() |
![]() |