|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לברון ג'יימס פשוט מלך, בלעדיו אני לא רואה את קליבלנד מגיעה לאן שהיא הגיעה!
בכל מקרה אני שמח ואפילו מקווה שינצחו את סאן אנטוניו בגמר. (יהיה קשה...). יאללה תנו את דעתכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי קילבלנד הולכים עד הסוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם הם יקחו את האליפות של האן בי איי בהחלט אפשר להגיד את השם לברון ג'יימס באותו משפט עם המלך ג'ורדן! (שניהם מספר 23)
קיצר זה נהיה דיון פרטי חח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שהוא יוביל תקבוצה ל6 אליפויות תוכלו להזכיר אותו באותו משפט עם ג'ורדן..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() קליבלנד הולכים לקבל חזק בראש מסן אנטוניו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד לקליבלנד, בהחלט הפתעה נעימה. הייתה לי הרגשה לאחר שקליבלנד עלתה הוליכה לראשונה את הסדרה 3-2, שהיא תנצח את המשחק השישי ואת הסדרה כולה. עכשיו, כל מה שנותר הוא להחזיק מעמד מול סאן אנטוניו ספרס, שועלת הפליי - אופ'ס.
ציטוט:
לא היה ולא יהיה כמו מספר 23 של הבולס!
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבל על קליבלנד....זה הולך להיגמר רע בשבילם בגמר.
![]() |
#10 |
|
![]() Go Lebron
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני ראיתי את משחק 5 בשידור ישיר ואתם לא P: (וגם את 6, ו-1 ו-3 אבל עזבו).
זה היה פשוט תאווה לעיניים מה שהוא עשה שם במשחק 5. בגמר זה כבר עולם אחר, אמנם הלב רוצה קליבלנד ולברון, אבל הראש אומר ספרס ב-5-6 משחקים.
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למעט גיבסון ומלבד לברון, קליבלנד חרא של קבוצה. הם הגיעו לאן שהגיעו השנה רק בגלל שהמזרח חלש ברמות מטורפות. במערב הם לא היו עוברים את הסיבוב הראשון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סאן אנטוניו יקחו. עם כל הכבוד ללברון, ויש כבוד עצום, אין אף אחד לידו שיעזור לו. בסדרה מול הפיסטונס גיבסון היה שם והפתיע את כולם, תהיו בטוחים שזה לא יחזור בסדרה הזאת. קליבלנד צריכים עוד עונה או שתיים כדי למצוא את הטרייד הנכון שיביא את הסיידקיק שלברון צריך.
גם אלוהים לא זכה בכלום בלי יד ימינו פיפן. בלי שום קשר לזה לברון שחקן נפלא. לנצח את דטרואיט ארבעה משחקים רצוף עם חבורת נגרים כמו שיש לו בקליבלנד זה מעשה הראוי למלוכה.
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() שמע דניאל, השנה המזרח היה חלש מאוד. הרבה שנים שהמזרח לא היה כזה חלש, ועוד לחשוב שעכשיו גרג אודן וקווין דוראנט ילכו לפורטלנד וסיאטל..
עם קרסטיץ', הנטס היו מסיימים את העונה במאזן טוב יותר, שלא נדבר שהיו עוברים את קליבלנד ללא בעיות. קליבלנד באמת קבוצה מגעילה, או שיותר נכון- מייק בראון גורם לה להראות מגעילה, הוא מאמן כל כך מטומטם שלא יודע להוציא את המירב מהקבוצה שלו. קליבלנד צריכה בעיקר רכז עם נסיון, מישהו כמו צ'ונסי או מייק ביבי, לארי יוז זה שחקן שקלע כל הקריירה באחוזים גרועים, אי אפשר לסמוך עליו. דניאל גיבסון רק ילך וישתפר, הוא הראה במשחקים האחרונים איזה ידית הוא, אבל הוא כבר יותר מתאים לעמדה 2.. אבל תאכלס מה אכפת לי מקליבלנד, מה שמעניין אותי היא אינדיאנה, קבוצה שעוד אהדתי מגיל 5 (!), מהימים העליזים והגדולים של רג'י מול הניקס. אחרי העונה המגעילה הזאת, אני מקווה שלארי בירד ודוני וולש יזמו כמה מהלכים חכמים הקיץ (ולא, לא לשלוח את Jo ללייקרס). הקיץ יהיו הרבה שחקנים חופשיים בשוק, יאללה אינדיאנה!! מה גם שבעונה הבאה ג'ים אובראיין יאמן את אינדיאנה, מאמן מאוד התקפי. הייתי רוצה לראות את רשארד לואיס + רכז מנוסה. פאווארים אלו Jo שהקבוצה צריכה להבנות סביבו, ודני גריינג'ר שרק ילך וישתבח עם העונות. Go Pacers Go!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
תמיד אני מדמיין לאיפה ניו ג'רזי הייתה יכולה להגיע, אם קניון מרטין היה נשאר ומשחק בכושר של ימי אליפות המזרח, בנוסף לקיד-קארטר-ג'פרסון, וכהשלמה - קרסטיץ' כסנטר... מפלצת רעה!
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() קו קדמי לדעתי חשוב יותר מקו אחורי, זה בעצם מוכח..
למעט המקרה של ג'ורדן..:nonono: |
![]() |
![]() |