|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לאלה שעוסקים בשחייה או לכאלה שיש להם ידע על חברים שחיינים וכד'... תמיד רואים בטלוויזיה את כל השחיינים המקצועיים עם גוף חבל על הזמן...עכשיו יש לי על זה כמה שאלות:
1. האם ניתן להסתמך על שחייה כספורט לפיתוח גוף? במילים אחרות- האם אפשר להשתמש בשחייה כתחליף לפיתוח גוף בחדר כושר? 2. לאימון שחייה בבריכה צריך להתייחס כאימון ארובי או אנארובי? 3. מהו הזמן אימון הרצוף המומלץ בבריכה בכל פעם? כמה פעמים בשבוע? 4. אם מישו יוכל לציין על איזה שרירים עובדת כל טכניקת שחייה (חתירה, חזה, גב, פרפר ) תודה לעוזרים
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני שוחה אני מרגיש בעיקר את הכתפיים. שחייה זה אימון אירובי אבל בעצימות די נמוכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני יוד ע שחתירה עובדת בעיקר על הגב הכתפיים ומעט יותר על החזה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תשובות קצת יותר מקיפות בבקשה?
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פרפר עובד אחלה על הגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
1. השחיינים ששוחים בבריכה הם גם מתאמנים בחדר כושר, מה חשבת? :laugh: 2. אירובי מן הסתם... 3. תלוי במטרה... פשוט תשחה כמה שאתה יכול וכמה שבא לך 4. הממ אני מאמין שכתוב בויקיפדיה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי...לא ידעתי שהשחיינים האלה מתאמנים גם בחדר כושר :x
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. אירובי 3. תשחה כמה שאתה יכול במהירות קבועה ובטכניקה נכונה 4. חתירה חתירה עובדת בעיקר על שרירי הגב החזה וכתפיים וברגלים עובדת עם פושטי ירך וכופפי כף הרגל שחיית חזה עובדת בעיקר על חזה וכתפיים שחיית פרפר אותם שרירים עיקריים כמו בשחיית חתירה |
|
![]() |
![]() |