|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט ככה לזרוק הכול לא יותר תזונה נכונה לא יותר אימונים יום יומיים
אל תגידו לי עכשיו "עם ככה אתה חושב פרוש מעכשיו התחום לא מתאים לך" כי לכולם יש תנקודת שבירה הזאת בסוף יצא לי כמה פעמים לשאול את אצמי למה לי כול זה במיוחד בפעמים שאני חולה מרגיש כמו סמרטוט מרגיש שכול מה שהשקעתי כול השנים בשבוע וחצי של מחלה נעלם מה איתכם יצא לכם עמה פעמים לחשוב עם אצמכם ככה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת. זה קרה לי יום אחד שאמרתי זהו נימאס לי להתאמן, נמאס לי לאכול . אני רוצה להיות כמו כולם.
הבאתי צ'יט כמו שאף אחד פה לא הביא. ואז חזרתי כמו מפגר, אני מכור לזה!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל יום בזמן האחרון, אני דיי עזבתי בגללה לימודים, אולי אחזור בקיץ...מתחיל להמאס כי בכדי לגדול, אצלי בכל אופן, אני צריך לוותר על הנאות ולהשאר בבית ולהתחשבן על ארוחות, דבר שאני לא מוכן בשום אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת לא הרבה פעמים... :x
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קורה לי כבר תקופה ארוכה שאני לא מתקדם במשקל, אבל אני כן מתחזק.
ומעצבן אותי שאנשים עם גנטיקה טובה משקיעים עשירית ממה שאני משקיע ורואים יותר תוצאות... אבל זה רק נותן לי יותר מוטיבציה... קופמן אמר פעם "אני מעדיף השקעה מתמדת מאשר כשרון מולד" יותר כיף להשיג את זה כי מגיע לך מאשר סתם בגלל שנולדת עם גנטיקה של סוס. בקיצור, אני תמיד מנסה לחשוב בדרך חיובית שיעזרו לי להאמין בעצמי ולהמשיך להשקיע.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תו לי לענות לך טאחלס!
אחי אתה יודע כמה פעמים אני חושב על זה?כמה פעמים אני אומר לעצמי "כוס עמק די כבר החיטוב הזה הרס אותי ואני פורש" 10000 פעם אבל אתה יודע מה ?וואלה רק אהבל,פראייר,טינופת,סירחון ישקיע מה שאני השקעתי ויתן את הנשמה ואת הבריאות בישביל פיתוח גוף כמו שאני נתתי ואחרי זה יפרוש וזאת הסיבה שאני לעולם לא אפרוש!ולמזלי יש מלא מפתחי גוף,משפחה וחברים שמהם אני מקבל את המוטיבציה וכן גם מהאנשים שיודעים לקלל מאחורי מחשב:laugh: :nonono: גם מהם אני מקבל איזושהי מוטיבציה קטנה.. תחשוב על כמה אתה השקעתה אחי ואם באמת כדי לך לפרוש חוץ מזה שזאת שיגרה מסודרת פיתוח גוף ואין דבר יותר טוב לנפש מזה לאכול בריא ולשמור על כושר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Never Ever
ואני אדם שעבר הרבה הפסקות אני כרגע בהפסקה, שנמשכת 4 חודשים והייתה לי עוד אחת ממש ארוכה שהסתיימה לפני שנה, שנמשכה כמעט 9 חודשים ואף פעם לא אמרתי לעצמי שאני אפסיק. תמיד אני יודע שכשאוכל אני אחזור
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בן אדם שאני רוכש כלפיו אהדה...השינוי הזה, מה שאתה עובר מקצה לקצה, עושה לך רק טוב ונותן השראה לרבים אחרים. תמשיך להנות ממה שאתה עושה . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מידיי
אבל לא מהאימונים האימונים זה כיף אני תמיד אהבתי ותמיד יואב את זה רק מהתזונה נימעס לי דיי כמה אפשר לאכול למרות שאני אוכל בקושי 2000 קלוריות ליום אני עדיין מרגיש שאני לא יכול יותר נימעס לי :\
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בן אדם נורמלי יש לו קצת כסף מהצד קונה בגדים משהו אני יודע אנחנו יש לנו כמה מאות מהצד ישר רצים להזמין תוספי מזון מורעליםםםםםם הכי חרא זה להיות חולה להגיע ל20 גרם חלבון ביום וגם את זה להקיא להסתכל על היד ולהגיד פאקקקקקק איפה השריר שלי בעע
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל כך הרבה פעמיםש אין לך מושג ! ותמיד מחזיק את עצמי בשניה האחרונה
יש גם את הקטע הזה שאין לי כוח יותר אז לוקח לי יום מנוחה ומפסיד אימון אחד ואז חוזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מזתומרת בן אדם נורמלי ?קונה בגדים ומשהו למה אנחנו לא בני אדם נורמלים?ובן אדם נורמלי יש לו כסף ישר רוצה גם לקנות סגריות או נרגילה כל אחד ומה שהוא אוהב! וזה שאתה חולה אין מה לעשות שתבריא אתה תיראה שהכל יסתדר לך,אין מה לעשות שאתה חולה אתה סמרטוט וזה לא נעים ![]() בקיצור תהיה בריא אחי ואל תפתח פוסטים כאלה יותר למה אתה יודע שאיך שתבריא אתה תשכח מכל הענין:laugh: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מהתזונה אני הרבה פעמים חורג, ואני לא מדבר על דברים קטנים כמו לאכול 153.87 גרם חלבון ליום, אלא דברים אלמנטריים כמו להיות במאזן קלורי חיובי, או בכלל לצרוך שומן - משהו שאני לא עושה כבר כמה שבועות כי נמאס לי לכרסם אגוזים!! מה, אני סנאי?!
![]() פשוט נמאס להקפיד על הארוחות האלה, זה דופק לי את סדר היום, אני מחזיק את עצמי ער בלילה בכח רק כדי לאכול ארוחה אחרונה בשביל איכשהוא להגיע למאזן קלורי ראוי, ובגלל שאני לא רעב אז לוקח לי לפעמים אפילו 40 דקות לאכול, אני מוצא את עצמי פתאום יושב בפאקינג 2:00 בלילה בולס אוכל כשהעיניים נעצמות לי, ובוקר אחרי זה אני בקושי מצליח להתעורר, ויותר גרוע אני כמעט נרדם בשיעורים. ![]() אימונים זה כבר משהו אחר לגמרי, זה בסך הכל 3 שעות שבועיות של פורקן עצבים טוטאלי, כמו שאומרים - נפש בריאה בגוף בריא. מהאימונים עצמם אני נהנה, הסיפוק הזה של להרים עוד 2 קילו מהשיא הקודם יכול לשנות אצלי לגמרי את מצב הרוח. לא נראה לי שימאס לי מהאימונים מתי שהוא, גם בעתיד הרחוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני היחיד שלא רציתי לפרוש בחיים ולא רוצה לפרוש גם
אולי זה כי אני אף פעם לא הייתי בחיטוב ואני גם לא ממש מקפיד על מה שאני אוכל?חחחחח
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם חושב על לפרוש לפעמים, אבל יום אחד שאני לא בא ואני עומד להתאבד!
זה הפך אצלי לשגרה, ויום שמתבטל האימון, פשוט אין לי מה לעשות בבית, כיוון שאני רגיל שזהו הזמן לאימון, וזה הדבר הכי טוב! אני מת מת מת על זה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עידן דיבר נכון
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש פעמים שארוחת ערב אני אוכל יותר מ40 דקות (אמא שלי מדדה לי זמן) שזה כולה 3 לחם בפוג ב3 ביצים על מחבט ואת זה אני אוכל רק כדי להגיד ל1700 קלוריות ביום ולא כי אני רעב אני סוגר ימים של 1700 קלוריות יותר מידיי ימים כאלו ימים של יותר מ2000 זה משהו נדיר אצלי היום למשל מהבוקר אני עד עכשיו (7 בערב) אני עומד על 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן 2 פרוסות לחם דנונה אחד וארוחת צוהוריים של חזה עוף בגריל ותפוחי אדמה קמצוץ באמת שאין לי כוח לאכול
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() פעם אחת כשירדתי במשקל אחרי שהייתי חולה אבל עכשיו כשיש פחות לחץ בלימודים ואני עולה במשקל גם המוטיבציה להתאמן עולה
|
![]() |
![]() |