|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שאלות (קצת הרבה)
1. אתם ממליצים על התרגיל הזה ? (הנפת רגליים בתשעים מעלות) 2. אני עושה באימון בטן 5 סטים של 25 חזרות כפיפות בטן רגיל ו- 4 סטים של 12 חזרות הנפת רגליים בתשעים מעלות זה מספיק או להוסיף עוד תרגיל? 3. מישהו יש לך תרגיל חילופי לבטן יותר טוב מהנפת רגליים בתשעים מעלות? 4. אופן ביצוע התרגיל הנפת רגליים בתשעים מעלות: אני מרים את הידיים כלפי מעלה(כאשר אני בשכיבה) ואז מרים את הרגליים בתשעים מעלות לכיוון הידדים עד שקצות הרגליים נוגות בידיים, השאלה שלי האם אני עושה את התרגיל בצורה נכונה? 5. כאשר אני עושה כפיפות בטן רגיל אני מרגיש את שרירי הבטן, בהנפת רגליים אני מרגיש ממש פחות את הבטן - אם אני לא מרגיש את שרירי הבטן בהנפת רגליים אז זה לא אפקטיבי בשבילי? 6. הגיוני שאחרי אימון בטן ניתן לראות קוביות (2 קוביות מודגשות ל- 2 האחרות) וככה בלי אימון אני לא רואה קוביות (ניתן לראות קצת/חלש את השתיים שרואים אותם יחסית טוב כשאני מתאמן בטן) תודה לעונים...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיל מסוכן, רוב האנשים לא עושים אותו נכון וזה מוביל לפציעות וכאבים בגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. לא
2. זה מספיק 3.כפיפות בטן 90 מעלות 5.התרגיל הזה בכלל לא ממש אפקטיבי 6.הגיוני, בגלל הפאמפ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() 1. ממש לא, חרא של תרגיל הורס ת'גב
2. לא צריך כל כך הרבה סטים אתה יכול להסתפק בחמישה או שישה. 3. כל הקראנצ'ים למניהם בזוויות שונות. 4. צריך לראות 5. אמורים להרגיש את הבטן כנראה לא עשית טוב 6. יכול להיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש תמיכה לגב זה תרגיל קל ומעולה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לא "מניפים" את הרגליים מעלים את הרגליים וזה תרגיל נחמד עם עושים אותו נכון
לא משבין למה הוא מסוכן אם זה מסוכן אז בטח מי שאמר את זה מסוג של האנשים שעובדים על הכדורים מתנפחים האלה