|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ראשון:
סקוואט 5X5 בנץ 5X5 דד ליפט 5X5 מסור 5X5 שלישי: סקוואט 5X5 מילטרי 5X5 מסור 5X5 כפיפות מרפקים במוט 3X6 חמישי: סקוואט 5X5 בנץ 5X5 דד ליפט 5X5 מסור 5X5 בימי המנוחה אני עושה אירובי ובתחילת התוכנית הורדתי את המשקלים שלי ל70% מהrm5 וכל אימון אני מעלה ב3% התוכנית בסדר? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא 5x5. זה אומנם 5 סטים של 5 חזרות, אבל זאת לא התוכנית. אני בספק אם תצליח לשפר את משקלי השיא שלך, כי התוכנית עצימה מידי.
אתה כן יכול לעבוד לפי יום קל/בינוני/כבד, שזה דומה בתבנית לתוכנית שרשמת פה, כדלקמן: יום ראשון - כבד (85%) סקוואט 5x5 בפירמידה בנצ' פרס 5x5 בפירמידה דד ליפט 5x5 בפירמידה יום שלישי - קל (70%) סקוואט (60% מהמשקל של יום ראשון) 5x5 בנצ' פרס (60% מהמשקל של יום ראשן) 5x5 או מיליטרי פרס 5x5 בפירמידה. מתח 5x5 בפירמידה יום חמישי - בינוני (70%-85%) סקוואט (80% משקל מיום ראשון) 5x5 בנצ' פרס (80% משקל מיום ראשון) 5x5 חתירה 5x5 בפירמידה. תוסיף כל יום ראשון 2.5 קילו עד שתגיע בשבוע הרביעי למשקלי השיא הנוכחיים שלך, מהשבוע החמישי אתה אמור להרים משקלי שיא חדשים (גם בהתקדמות של 2.5 קילו בערך, תלוי בתרגיל. דד ליפט אפשר לפעמים להוסיף גם 5 קילו, מיליטרי פרס אם יש אפשרות אז להוסיף פחות מ-2.5 קילו). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אהה הבנתי אחי.. תודה רבה =]
אהה ועוד משו להוסיף כל אימון 2.5 ק"ג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() התבלבלתי בהודעה הקודמת, התכוונתי שתוסיף משקל כל יום ראשון, לא שני (אלא אם כן האימון הראשון שלך בשבוע הוא ביום שני, זה תלוי בימים שלך כמובן). בקיצור, להוסיף משקל כל אימון ראשון של כל שבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אהה הבנתי.. תודה שוב =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רק חייב להוסיף שתגביל את התוכנית הזאת בזמן, ולאחריה חובה שבוע עבודה קלה מאוד, ואז לחזור להיפרטרופיה. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא ממשיך עם תוכנית כוח שנתיים, ואתה לא עושה דילואד כי אתה נתקע, אתה עושה דילואד כי המנוחה הזאת מתבקשת והכרחית לגוף ע"מ לא להגיע לעומס יתר! אחרי כל רוטינה כל שהיא, במיוחד של כוח וכל נגזרת של פיריודיזציה.
ואין לפותח הפוסט מה להמשיך עם תוכנית כוח שנתיים, כי המטרה של 99.9% מהאנשים בפורום היא אימוני היפרטרופיה (ה-0.01 זה לוליק שהתחבר פעם אחת :-)), ככה שתוכניות הכח שמתבצעות באמצע הם ע"מ לעלות בכח, ולחזור לתוכנית ההיפרטרופיה עם יותר כח להרים משקלים כבדים יותר ושם לאחר שאתה נתקע במשקלים אתה חוזר לתוכנית כוח.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להגיד שיש 0.02 עכשיו =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 5x5 מצויינת גם לבניית שריר, אומנם זה לא היעוד העיקרי שלה, אבל היא עושה זאת טוב מאד,
פעם ראשונה אחרי 8 חודשים שאני מתאמן שיש לי סימני מתיחה וזה אחרי שבועיים ב 5x5... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוא יוסיף משקל משבוע לשבוע ללא לקחת שבוע-שבועיים עבודה קלה בו בזמן, הוא יגיעה לעומס יתר.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא יתקדם במשקלים כל אימון,הוא יתקע מתישהו ואז הוא יצטרך להוריד שוב כמה ק"ג מהמשקל שיא ואז להתחיל תתוכנית מהתחלה,ככה לא יהיה עומס.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|