|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אהלן לכולם,
הגיע הזמן שגם אני אפרסם תמונה קטנה. נראה לי שהיא היחידה שיצאה נורמלית מכל סט התמונות. 86 קילו/ 1.77 באחוז שומן לא ידוע. המטרה להמשך החורף זה בעיקר כח, ולא לעלות מעל 90 (חורף שעבר הסתיים על 92 וחצי באחוז שומן גבוה מדי). גם להשתזף קצת, מאז התמונה כבר שיניתי צבע לגמרי. למי שלא יודע - טבעי. מתאמן קצת פחות מחמש שנים. נמצא ביזראלבודי לפני שגיל הגיע, מאיפה בתחילת 2002 ![]() כרגע חייל, חסר כסף (ללא שום תוסף תזונה בשנה וחצי האחרונה), עברתי המון פציעות שהשביתו אותי לפרקי זמן... וחוצמזה, למי שיש בעיה איתי ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה התמונה? חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אני יודע שאין תמונה. מחכה שניה כי זה פשוט לא מעלה לי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() איפה התמונה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() עד שהוא יעלה נחכה
![]() עריכה: כמה זמן כבר אתה מעלה ?! |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
עבדו עלינווווווווו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() התמונה גדולה מדי!
אם עכשיו זה לא עובד לא תראו לעולם. ושכחתי לציין שהתמונה נלקחה בלי פאמפ סתם באמצע הלילה כי הזדמן לי להתקל במצלמה. זהו עכשיו נגמרו התירוצים.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה סימני מתיחות שם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() זה בגלל שהשמנת בעלייה במסה שלך...
אבל הוא היה שמן לפני זה כמו שידוע לי...(אני צודק דר?) |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() כן סימני מתיחה ויש לי המונים מהם. בגב, בבטן, ברגליים, בידיים, בכתפיים.
עור רגיש.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() אבל במותניים יש לך בגלל שפעם היית שמן נכון? אם אני צודק..
|
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() המשקל שלי נע ככה:
82 (בערך ב30 אחוז שומן) - 67 - 78 - 73 - 80 - 77 - 84 - 80 - 86 - 82 - 92.5 - 86 כל עליה מסמנת עליה במסה, ירידה מסמנת קאטינג (כן כן אני לא חזק בהתמדה של קאטינג למעט הדיאטה הראשונית שלי).
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סוף כל סוף=]
אתה סוס אחי, נראה לי שחסר לך טיפה טרייספס(אוליי אני טועה) אבל יש גודל -גב -כתפיים -בייספס קשה לראות שיהיה לך זמן, תוסיף עוד תמונות של פרונט. אתה תותח אחי, שיהיה לך בהצלחה בהמשך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אתה ניראה מצוין אחי ...!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תודה גבר. אחלה ביקורת שעושה טוב על הלב.
אני אוסיף כאן תמונה שאפשר לראות בה קצת בייספס (עם הצנזורה המתאימה של הפנים שלי). במיוחד בשבילך שפיצי.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() הכוונה כמובן טריס. ותודה נייט וולף.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() לא הכי ברורה אחי :p
אבל לא נורא... |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() נראה טוב מר חבוב!!
אהבתי את הכתף גב!! והטרייספס גם חזק..! יש מצב לתמונת פרונט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אלון אתה נראה מעולה!! פשוט מעולה!! הידיים נראות טוב הגב מעולה הכתף גם כן! כל הכבוד תמשיך ככה!!
|
![]() |
![]() |