|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קיצר שמעו איזה פאדיחה, כל בנאדם שאני מדבר איתו הלך לו על הפנים ב007 אצלי בשכבה ויהיו לי מלא נכשלים בשכבה. לי הלך די טוב אפילו מצויין [טפו טפו טפו], ומה שאני מפחד עכשיו שבגלל כל הנכשלים שיהיו לנו יהיה פער גדול בין הבגרות ולבין ציוני ההגשה ואז יבטלו את הציוני הגשה [ואז אני נדפק רצח כי הוגשתי על 100].
אז כמה נק' צריך להיות הפער השכבתי בין הציונים כדי שיבטלו את הציון הגשה?? אוף איזה באסה זה שבגלל אנשים שזורקים זין אני אדפק!!! איזה עצבים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לך הביתה, אתה לא תגיד לי אם ללמוד או לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פאשלות קורות אני לא אומר שמי שניגש חייב להוציא 90, אבל יש אנשים שלא לומדים כל השנה ומצפים להוציא 80+? נו באמת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אותה שאלה שאלתי אתמול,וענו לי שלא יהיה חשד או משו ,אם לא כל הכיתה יש לה פער כזה גדול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש פער של 15 נקודות מממוצע המגן לציון הבגרות זה מעורר חשד (נתינה נמוכה מדי או גבוהה מדי).... 20 נקודות כבר יבואו למורה בטענות....
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בסופו של דבר ציון הגשה אמור לחזות כמה בערך תקבל, סביר להניח שבנאדם שמוגד על 55 לא יקבל 95 ולהיפך. פאשלות והפתעות קורות, אבל זה נדיר מאוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פניק,כאילו אם כל הכיתה יש לה סטייה של 10 עד 15 נקודות מהמגן לבגרות,כולכם חשד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כשיש מורה שפשוט שונא אותך (ואתה אותו) אז הציון מגן לא באמת משקף את מה שהיית אמור לקבל כמו שקרה לי בתנ"ך
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אני יודע שזה אישי
כאילו בודקים רק ציון שלך והפרש שלך לא ידעתי שבודקים את זה כיתתי אישי זה עם יש הפרש של 30 נק' אז בודקים כבר הרש של 20 בטח יעלהה חשש אבל לא משהו רציני ושוב מה שזכור לי ההפרש הוא אישי אז כמה שהם קיבלו לא ממש אמור לעניין אותך כמובן שעם אתה תקבל 90+ וכול השיכבה תקבל 60 זה יראה ממש מוזר...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חכה שהם יסיימו את מועד ב' ואז תהיה חכם יותר..אם אני לא טועה הפער הוא 30 נק' אבל זה מה שהיה לפנפי שנתיים אז אני לא בטוח לגבי היום וזה אם 20% מקבלים פער כזה..
בכל מקרה אם משרד החינוך רואה שהרבה מהתלמידים בארץ נכשלו ב 007 אז הם יתחשבו בזה במועד ב' ככה שאולי לי תידפק |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אין את החוק הזה יותר , רק אם יש סטייה של 90% מהכיתה על יותר מ20 נקודות יש וועדה מיוחדת ורק אז היא מחליטה וגם זה בספק רב, המגן שלך יחושב אין דאגה , אישית כאחד שחצי כיתה שלו קיבלה 55 בהגשה ו90-100 בבגרויות(הרבה מאוד בגלל המורה , לא שהוא לא היה טוב הוא פשוט חשב שאנחנו באוניברסיטה) , לא היה שום פאקטור או שלילה של מגן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |