|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() כפי ששמתם לב, לאחרונה אני די\מאד מתוח, מתוסכל ושלילי. והדגש הוא על המלה "לאחרונה". הייתי רוצה להבהיר כמה עניינים. אני לא בדיוק כזה במציאות ואנשים כמו איגור ונרזנוי יכולים להעיד על זה. למרות שאני חושב שצדקתי בחלק מהתלונות (באשכול המטאל שלי למשל), שמתי לב שאני מוציא יותר מדי תסכול פה (וזאת הנקודה העיקרית שלי). הקטע הוא שהחיטוב, האימונים, הבגרויות, היחסים המתוחים עם אמא, הלימודים, הצבא וכל זה פשוט מתישים אותי (מה גם שהסטריאו שלי בתיקון ואני לא יכול לשמוע את המטאל היקר שלי שישחרר אותי קצת). יתרה מכך, בזמן האחרון אני מאד עייף ולא נפגש עם אף אחד. גם אם מצב הרוח שלי יחסית טוב, אני מרגיש די בודד וחסר לי משהו או מישהו שאני אוכל לפרוק את העצבים שלי עליו - לכן הפורום הוא המפלט היחידי. היו וויכוחים שצדקתי, היו שלא, אבל סביר להניח שרוב האנשים פה לא תינוקות או רובוטים ולכן צריך להשתדל להתנהג בהתאם. יש לציין שאני לא רוצה להתחנף ולא מפחד לצאת פראייר של מישהו, אבל אני רוצה להחזיר את היחסים שלי עם חלק מחברי הפורום למצבם הקודם.
ההתנצלות בעיקר מכוונת לגלעד זאב הלילה.
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אם חסר לך מישהו להתפרק עליו, פשוט תזמין את נרזנוי אלייך ותחנוק אותו למוות בשבילי.
![]() וברצינות אחי- יעבור, לכל אחד יש תקופות כאלה. ובכלל, כל הלטבים מנייאקים. :laugh: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד על היוזמה האמת שידעתי בפוסט של גלעד לא להתרגש מזה...
אני מכיר אותך אתה לא חדש בפורום אתה לא ידוע כבעייתי בכלל ![]() בכל מקרה שטויות אחי כולנו בני אדם תמיד יש מקום לטעות איפשהו מה שנותר זה לאחל לך שהכל יסתדר תעשה רק מה שאתה חושב לנכון רק תסתמך על עצמך ועל החלטות שלך. אהממ אהממ דרך אגב זה הזמן לאזהרה קלה שאף אחד לא יעיז לכתוב פה תגובות כמו ''מה זה מעניין אותי'' או ''למה נראהלך שאכפת לנו?''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אנטון תעשה לי ילד.
גם אתה איגור.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הכל עובר בחיים....
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע רק שזה עולה 190 שקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני יגיע רק בשבילכם, למרות שעוד שבועיים ו3 ימים אני אראה אותם בצרפת :p
וואלה אם יהיו גופיות של להקות אני אקנה לכם :p
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אנחנו בני אדם ,אין מה לעשות,חצי מהחיים שלנו דיגיטליים ווירטואלים אבל עדיין מאחורי המסך אנחנו בני אדם עם רגשות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להיות גבר כדי להתנצל...מחזיק ממך אנטון.
אוף טופיק: עומרי, תיכנס שניה למסנג'ר אם אתה יכול.
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יופי !! עכשיו הרסת לי את התוכנית כבר היתי בדרך להרוג אותך חח
מה נראה לך אנטון ? שאנחנו נקח ללב ? כולנו יודעים שאתה בן אדם טוב ותותח ולכולם פה עברו תקופות כאלו אז אין לך מה לדאוג פה אנחנו משפחה ונשאר משפחה וגם בשמפחה לפעמים רבים אחד עם השני וכל הכבדו על היוזמה אחי , ויאלה תרגיש טוב ואולי זה בגלל איזה בחורה ??? אא אא עליתי עליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |