|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הלך גרוע!
אני לא מאמין שעשו בגרות כל כך קשה! לפי מה שנראה, יהיה כמו שנה שעברה פאקטור של 15-20 נקודות, אני לא מבין למה הם כל כך מפגרים ועושים שוב פעם בגרות כל כך קשה אחרי ששנה שעברה הייתה כתבה בערך 70 עמודים בעיתון על הבגרות במתמטיקה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Homie]הלך גרוע!
אני לא מאמין שעשו בגרות כל כך קשה! לפי מה שנראה, יהיה כמו שנה שעברה פאקטור של 15-20 נקודות, אני לא מבין למה הם כל כך מפגרים ועושים שוב פעם בגרות כל כך קשה אחרי ששנה שעברה הייתה כתבה בערך 70 עמודים בעיתון על הבגרות במתמטיקה.[/QUOTE 004 היה משהו לא נורמלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היה קשה מאוד וירדו לי מלא נקודות על טעויות נגררות של הבנת הנקרא, בנוסף לזה,
בשאלה ה 5 עם הפונקציית E זה היה בכלל לא מובן וזה היה נראה כאילו הe עצמו בריבוע ולא שה E הוא הבסיס של הפונקציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי גם שקרעו תתחת לרוב תלמידי 005..
תגידו מועד ב' אמור להיות יותר קל או לפחות באותה הרמה?או שיותר קשה ממועד א'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
עד כדי כך היה קשה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() 006 היה ממש קשה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שאלון 5 לדעתי היה ממש בדיחה... מי שנפל בו פיספס הזדמנות.
אבל שאלון 4 היה מוגזם לא לאמין... הם פשוט לא נורמליים שם במשרד החינוך. 2 שעות לא מספיק בשביל שאלון 4 וגם בחלק הראשון של הטריגו הביאו פונקציה קדומה חומר שלא במיקוד, היה רשום בפירוש שלא יהיה אימות אינטגרל ע"י גזירה. זה ממש חוצפה גם אחרי כל השנה הקשה הזאת בנוסף לשביתות.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() עשיתי 006 :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 004 היה קל לדעתי
מה לא הצלחת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני נמנע מלהתחיל ולקלל את מערכת החינוך המחורבנת הזו (*אופס!*)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
כל מי שדיברתי איתו, ודיברתי עם מעל 100-200 אנשים נכשל. דיברתי עם אנשים מ3-4 בתי ספר שונים כולם נכשלו.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
לא רוצה סתם לבאס, אבל אני חושב שהיה בסדר גמור. יצאתי תוך שעה ולפי הפתרונות הכל נכון כרגע. שוב - מה לא הצלחת? (עשיתי 2,3,4) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בונאה זה חרטה רצינית..כמעט כל מי שעה 005 בבצפר שלי אמר שהיה קשה ורבים לא ענו אפילו על שאלה אחת...כל מי שהיה לו "קל" זה מהסיבה הפשוטה-שהוא חרשן על אז תפסיקו לזיין את השכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
וזה יצא טוב. 3 לא הבנתי מה קשור 12% לעזאזל, אומרים לך 40 אחוז, במשך 4 שנים, קצב קבוע זתומרת 10% בשנה, איכשהו כולם הגיעו לפאקינג 12% עם איזה נוסחה ******** ו1 WTF מזה הטריגו הזה בשם אלוהים@!@@#
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"הם חורשים כל היום אז הם מעאפנים וילדים חסרים חיים אהאהאהא ואני ילד גבר קול שלא סיים בגרות" אז ככה, גם אני חרשתי ל07, ויודע מה? זה לא עזר, בכל זאת הלך לי חרא. אבל לא נורא, אני יחרוש גם למועד חורף בשנה הבאה, ואני ישפר את זה, תסמוך עלי שאני ישפר את זה. תפסיק כבר לזיין תשכל שמי שחורש הוא כאילו מעאפן, אז כן, יש כאלה שבאמת מעדיפים לסיים עם תעודת בגרות שהממוצע שלה גדול מהמספר שמופיע בכינוי שלך. אנשים כמוך מטריפים אותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תכלס מה קשור חרשנים :d
הלוואי והייתי חרשן, אני רציני, הלוואי והיה לי תחת לשבת וללמוד, אבל אין, לא מגיע לשיעורים ולפני הבגרויות לומד, בינתיים טפו טפו טפו הכל הלך פיקס ![]() נשארו עוד 4 מבחנים והבייתה.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכל החרטות האלה..תגידו שהלך לכם טוב ותסתמו ת'פה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
יש לזה נוסחא. בקיצור אתה משתמש ב-a^t, ומשווה אותו ל60% (100%-40%.. זה הרי מה שאומרים לך.. "ירד ב40%") בחזקת T, כלומר השנים. קיצור a^4 = 60% a = שורש רביעי של 60/100 (0.6) אז יוצא לך 88 %, כלומר מה שנשאר אחרי ההורדה (הדעיכה) השנתית. כאילו, מהשלם אתה מוריד 12% כל שנה. זה הרעיון מקווה שזה לא נראה סינית ![]() |
|
![]() |
![]() |