|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() א) מבחינה תיאורתית, אם ביום אני מוציא 2000 קלוריות וצורך 2000 קלוריות מתוכן 450 קלוריות חלבון ו1550 שומן, אני עדיין לא ישמין בגלל שהגוף ישתמש בשומן שנצרך כמקור אנרגיה זמין ?
אם כך אז לא חשוב אחוזי השומן במעדנים בתקופות חיטוב, אלא כמות הקלוריות שנצרכת... ב) מהו תפקידו של האינסולין ומדוע חשוב ל"הקפיצו" אחרי אימון ? תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לשאלה השנייה, אינסולין הוא הורמון אנאבולי וסותר את ההשפעה של הקורטיזול, ההורמון הקטבולי, שמופרש בזמן האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקנו אותי עם אני טועה קורטיזול מופרש בגוף גם מתי שאנחנו מתעצבנים \לחוצים
נכון? עריכה :ראיתי שפתחו פוסט על הנושא אז זה לא רלוונטי לכאן כבר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מהו המזון היעיל ביותר להקפצת האינסולין אחרי אימון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ומדוע זה ?
על מנת למלא במעט את מאגרי הפחמימות במהירות (שלא יהיו על 0) האפשרית כדי שהגוף לא ינצל מהחלבון למטרות אנרגיה וילך במלואו לבניית שריר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() לגבי שאלה הראשונה אם תזונה שכזאת אתה לא תעלה ולא תרד במשקל אבל אחוז שומן ישתנה לרעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה הוא הנכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עריכה .:
כן זה ידוע , גם אם תצרוך 3,000 קלוריות מ"פסק זמן" , למרות ערך תזונתי עלוב - אבל אתה אתלט עם כושר מעולה שבעזרת הרבה הרבה אירובי באותו יום תיכנס למאזן קלורי שלילי אז בעצם אתה תרזה לא כך?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כלומר יש לך את האפשרות לאכול יופלה 1.5% או לחילופין 0% ועוד איזה 2 פרוסות לחם קל - מבין?! בהצלחה! ![]() |
|
![]() |
![]() |