|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ![]() ומה עשיתי אני וחברים שלי כלוםםםםםםם סתם יצאתי מהמועדון חברים שלי ואני ועוד בנות ככה בכיף אחרי לילה סוער..ואני עשיתי סיבוב וחזרתי לחברים שלי ואני רואה 3 חברה ערסים אחד מהם רב עם אחת מהבנות שבאה איתנו אז באתי אליו אמרתי לו הכל בסדר מה קורה פה??[חשבתי שהוא מתריד אותה סתם] לא ידעתי שזאת חברה שלו אז הוא אותר לי יש בעיה??? אני אומר לו לא .. אז הוא אומר לי תעוף יזין אמרתי לו מה?? הוא אומר לי סע יזיין..חברים שלו באו וניסו להרביץ לי התחלתי להגן אז הם פצצו תחברים שלי מסכנים וניסו 2 לדקור אותי התחמקתי וברחתי הם לא הצלחו איזה כארות סתם מחפסים לריב בלי סיבה זה עוד יותר נותן לי חשק לפתח גוף וללמוד אומנות לחימה.. ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה ילדי כאפות
סתם אחי עדיף לא לדבר איתם כדי לא להסתבך יש איזה ערס שאני מת לפוצץ אבל הוא כל היום הולך עם איזה עוד 50 ערסים זה הבעיה איתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
וזה לא קשור להסתבך זה לא ילדים קטנים זה גילאי 20 23 אחי ... והם גורמים לזה.. אני מת לרצוח אותם
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ערסים ובטוח בטוח בטוח שחיפים..
כמו בחתימה שלך, רק אני אומר אחרת, אם אתה מת לפחות תמות שרירי ואחד שיודע להילחם ממש ממש טוב.. בקיצור, מה חשבת? שתימצא ערסים עם לב רך? חח ככה זה אחי אין מה לעשות? חח ומי אוהב ערסים? יש בנות כמו החברה שלו שהוא הרביץ לה, אני יכול להיות בטוח שהיא תמשיך להיות חברה שלו למרות שהוא הרביץ לה. אני מקווה שיום אחד לבנות ייכנס קצת שכל ויתחילו לשנוא את הערסים השחיפים! לגבי הדקירות, באמת מה שאני חושב שצריך לעשות זה לברוח, כמה שתלמד אמנויות לחימה וכמה שתפתח גוף אתה לא יכול למנוע.. אפילו מאבטחים כמה שהם גדולים ומפתחי גוף, והם ממש ממש חזקים הם לא יכולים למנוע את זה.. ומה גם שאתה אומר שבאו 2 אנשים לדקור אותך אז זה בכלל.. אם הם היו באים בלי נסיון לדקור עם סכין הייתי עומד מולם בלי בעיה.. אבל ברגע שמגיע נשק חם אתה יכול לברוח.. אל תנסה להיות גיבור, אל תחשוב שזה איזה קטע מסרט פעולה ושאתה יכול לעשות משהו בנדון, האנשים האלה לא רואים בעיניים לא אכפת להם להיכנס לכלא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל מי שמביא מכות על בנות הוא ערס אלה בטח עבריינים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל פעם שיצא להם ליראות אותך אם יצחקו עליך ויזיינו אותך לי קרה מקרה באו לי 3 מניאקים כאלה עבריינים אבל לא ממש והתחילו איתי שיחה אתם מכירים את אלה שמחפשים מכות ומתחילים שיחה והם לא היו שחפים ביכלל קיצר זה הגיע למצב כזה או שאני יברח או שאני יריב איתם מכות רבתי איתם חטפתי מכות החזרתי מכות אבל עכשיו אף אחד מהם לא מעיז לדבר איתי מילה זה לא משנה כמה גדול אתה בתאכלס זה רק כמה אומץ יש לך כי גם ילד בן 8 יכול להוציא סכין מאחורי הגב שלך ולידקור אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפעמים צריך לעמוד על שלך גם אם הייתה חוטף מכות לפחות לא ברחתה קשה לי להאמין שבני 23 22 ישתמשו אם סכנים נגד בני 17 היום ברחתה מחר תיברח לפעמים צריך להשיאר ולחטוף כדי שלפעם הבאה תהיה חזק יותר ואני אומר את זה בתור אחד שחטף הרבה מכות אבל תמיד העדפתי להישאר מאשר ליברוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תשמע ברוך ה' שהתחמקת מהסכין וברכת,עשית בחוכמה !
ואלה שאומרים רבתי עים 3 אנשים,בלה בלה בלה, כול הכבוד להם,גם אני רבתי,וכול מה שיצא לי מזה זה : חטפתי מכות ולא יכולתי להיתאמן ! ובכלל מאז שאני התחלתי להיתאמן רציני אני כול פעם מנסה ללכת לצד כשיש מכות וכו' ולא להיכנס לזה ! אבל כשזה כבר מוגזם אני תופס את הבן אדם לבד,ובלי להגיד לא שום דבר,דופק לו משהו מאחורה והולך !(לפעמים מקדימה) זה לא משנה כרגע...האיקר בהפתעה ! לא הכי עוגן אבל על הזין שלי,לא אני התחלתי איתם,הם אלה שהתחילו איתי ! חפרתי אההה ? ![]() תיהיה בריא ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא היה נידקר?
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אז אתה בעצם תוען שהוא היה צריך להישאר ולהידקר ??????? זה מה שאתה מנסה להגיד ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה עם הוא בן 17 אלה לא איכפת להם בן כמה אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שזה קל להתחמק מסכין עוד לא היית בסיטואציה, ואני מקווה מאוד מאוד שלא תהיה.. אפילו בנאדם שלומד אמנות לחימה כלשהי ייתקשה להתחמק.. בסיטואציה מציאותית זה קשה.. אבל באימון זה קל.. כי באימון מתאמנים עם סכין מפלסטיק או דגם אחר.. ובאימון אין נסיון אמיתי לדקור מישהו.. הערסים שהוא דיבר עליהם לא רואים בעיניים הם יעשו הכל כדי לפגוע בך או להרוג אותך.. תבדוק בחדשות באתרי אינטרנט כל שני וחמישי דקירה במועדון מכות בפיצוציה, או שתשמע על מאבטח מועדון שחטף דקירה או יריות, אפילו שוטרים נדקרים.. ערסים = ערבים פשוט הייתה טעות מי שיצר את המילה "ערסים" בין האות "ס" לאות "ב" שימו לב שהאותיות צמודות במקלדת.. חח :ninja: צוחק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() סזוקי אתה גבר!
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תחזור לגרוזיה תעשה לנו טובה לא צריך פה מהגרים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא סמתי לב שהוא אמר שהם היו אם סכין אבל כולם פה מחפשים ליקטול אם היו רצנאים עשה טוב שברח אבל שתידעו שרוב אלה שמיסתובבים אם סכין אם כאלה שאף פעם לא הישתמשו ולא ישתמשו צדקה בקשר לערבים חח הכי מצחיק אני נוסע אם חבר שלי בלמישלוח פיצה מיתקשרים לערבי שהזמין פיתאום אתה שומע בלבלי אותו חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |