|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הינה התכונית:
Chest Push-up 7x2, chest dip 7x4 Back Pull-up 7x3, Chin-up 7x3 Shoulders Raise 10x3 Triceps Triceps Extension 10x3 Biceps Curl 10x3 shrug 10x3 Legs Squat 7x3 lunge 7x3 Waist Crunch 15x4, Plank 1 minx2, Superman 5x2 עכשיו אם אני עושה אותה פעמיים בשבוע,ובנוסף רץ 3 פעמים בשבוע לשעה...אני אראה תוצאות ממנה? או שפעמיים זה קצת מדיי?,פשוט אני לא רוצה לקצץ מהאירובי ולא רוצה 6 ימי אימון בשבוע,או לשלב ביניהם... בקשר לריצה: אם נגיד אני אוכל לפני הריצה פרי גדול ואחריה ארוחה גדולה עם 30 גרם חלבון ומספיק פחמימות,זה טוב למניעת פירוק שריר בריצה? או שגם לפני הריצה צריך לאכול חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אתה חייב 3 פעמים...
תוריד 2 סטים מהגב והחזה..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רק 4 סטים לשרירים גדולים? זה לא קצת מדיי?
ובטוח 3 פעמים? כי זה יוצא לי שאשכרה כל השבוע אני מתאמן ויהיה לי רק יום אחד של מנוחה.. אי אפשר אולי להגדיל את העצימות של התוכנית או משו ואז זה יהיה בסדר?.... ומה אני לא אראה תוצאות אם אני אעשה אותה רק פעמיים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הנושא עבר דף
אף אחד לא יכול לעזור?,אלו שאלות פשוטות יחסית והחשיבות שלהן גדולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה חייב 3 פעמים כי תדירות האימון מתבססת על מנוחה של 48 שעות ולא יותר.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל יותר חשובה התזונה בשביל לראות תוצאות.
תעשה תרגילים בסיסיים, לפי מה שהבנתי יש לך משקל בבית... תן 4 סטים לגדול ומקסימום 2 לקטנים. לדעתי כדאי לך לעשות מתח ומקבילים בתוספת משקל, מתג, סקוואט חד רגלי אולי, ותוסיף משהו לכתפיים ולידיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע בתוכנית שיש לי עכשיו?
ואם אני יעשה אותה פעמיים בשבוע,אבל קצת יותר סטים (3 לקטנים,6 לגדולים)? בכל אופן,מה עם התזונה לפני ואחרי ריצה...השאלה על החלבונים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
4 סטים לשריר גדול. 2 לשריר קטן. משתמש בשם RAN_Z פה מהפורום עזר לי רבות בנושא זה, אולי הוא יתייחס גם לשאלה שלך. לגבי אימון פעמיים בשבוע - בדיוק פתחתי פה פוסט בנושא זה מאחר וחברים שלי נוהגים להתאמן רק פעמיים. דבר נוסף , אם המטרה שלך זה להתאמן לאולימפיה אז כדאי שתתחיל לעבוד במכון כושר מצוייד היטב 4-5 פעמים בשבוע. אם המטרה שלך היא להיות בריא ,חזק וחטוב אז גם אימון פעמיים בשבוע כמו שאתה עושה הוא בסדר גמור לדעתי. אמנם יש לך יותר מדי סטים בשרירים הקטנים אבל אתה מתאמן מצד שני רק פעמיים אז בטוח לא תכנס לאימון יתר. בקיצור: תגדיר את המטרות שלך , תסנכרן אותם מול העדיפויות והאילוצים שלך ותבנה את האימון בהתאם. לי יש בעיה למשל להשקיע המון באימונים: אני לומד הנדסה , עובד , מתאמן ולאחרונה גם טוחן הרבה ימי מילואים. בניתי את האימון שלי כך שלא יהיה יותר מ 60 דקות ומקסימום 3 פעמים בשבוע ותאמין לי שגם בזה קשה לי לעמוד. |
|
![]() |
![]() |