|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכם אני די חדש בפורום והיתי רוצה דעות לגבי תכנית האימונים שלי
יש לצין אני מתאמן כבר שנתיים וחצי בחדר כושר תכנית האימונים שלי כוללת 5 אימונים בשבוע 2 שרירים באימון כל אימון 50 דקות עד שעה אימון A חזה + יד קדמית חזה לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט 5 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה לחיצת חזה בשיפוע כנגד מוט 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה פלייס בשכיבה כנגד משקולות 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה יד קדמית כפיפות מרפקים בישיבה כנגד משקולות 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה כפיפות מרפקים בעמידה מוט W 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה פטישים בישיבה 3 סטים 8-10 חזרות אימון B יד אחורית + כתפיים יד אחורית לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט מצב צר 5 סטים 8-10 חזות דקה מנוחה מקבילים 4 סטים עד הכשלון דקה עד דקה וחצי מנוחה צרפתית מוט W ארבע סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה כתפיים חתירה בעמידה לסנטר מוט W ארבע סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה לחיצת כתפיים במכונה כנגד מוט 8-10 חזרות דקה מנוחה הרחקת משקולות לצדדים 12-15 חזרות 45 שניות מנוחה אימון C גב +רגליים גב מתח 5 סטים עד הכשלון דקה דקה וחצי מנוחה פולי עליון לעורף 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה חתירה כנגד מכונה 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה רגליים סקווט 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה פשיטת ברכיים 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה תאומים 4 סטים 8-10 חזרות דקה מנוחה 1) כל אימון רוב הסטים עד לכשל חיובי 2) אחרי אימון 50 גרם סוכר ענבים + 2 תמרים עם כף (25 חלבון) מי גבינה איזופיור ללא פחמיממות 3) אחרי שעה ארוחה מוצקה בדר"כ 3 לחם מלא(עינו צהוב) 2-3 ירקות + חצי קוטג+2 לבני ביצה/5 פסטרמה/100 גרם טונה במים/100 גרם צפתית 0.5% ( לא משלב שומן בארוחה זו היתי שמח לקבל עצות לשיפור אם צריך או שזה נראה בסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש יותר מידי סטים
ביד קדמית תוריד 1-2 סטים. ביד אחורית 2-3 סטים. לכתפיים יספיקו לך 10 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין עבודה על הדלתא האחורית האמסטרינג ובטן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לכתפים תוסיף כתף אחורית
תשנה את החלקים בגוף ל חזה יד אחורית גב יד קידמית כתפיים ורגליים ולא יהיה היתנגשויות בין השרירים הצעה בימקום 5 סטים ו4 סטים תעשה 4 שטים וששלוש סטים ותוסים שתי סטים חזה תחתון