|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה שאלות בנוגע לתכניות אני אשמח אם תענו לי עליהם
Hst 1. עושים שבועיים של 15 חזרות אחר כך שבועיים של 10 ואחר כך שבועיים של 5. האם גם בשרירים קטנים (בטן, דו ראשי, תלת ראשי) צריך להגיע ל5 חזרות? 2. צריך להתחיל ממשקל נמוך של כ-50 אחוז מהמקסימום שלך ובכל אימון לעלות משקל עד ל100 אחוז מהמקסימום. לפי זה אז באימון האחרון צריך להגיע לכשל בכל סט? אז גם זמן המנוחה בין הסטים משתנה? ב5X5 אפשר לא לעבוד בכלל על שרירים קטנים? למשל ככה: אימון 1 סקוואט דדליפט בנצ שטוח טי באר אימון 2 לחיצת רגליים דדליפט עם רגליים ישרות בנצ חיובי פולדאון רחב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר ל5x5 אז כן....אבל מאיפה הבאת את האימון הזה?
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תנסה 4x4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יגיע לאימון יתר אם אני יתאמן 3 פעמים בשבוע על כל השרירים הגדולים? אז איך התכנית הזאת במקום אימון 1 סקוואט 5X5 דדליפט 5X5 בנצ שטוח 5X5 צרפתית 3X8 אימון 2 לחיצת רגליים 5X5 בנצ חיובי 5X5 טי באר 5X5 כפיפות מרפקים 3X8 אימון 3 דדליפט 5X5 פולדאון רחב 5X5 בנצ שטוח 5X5 הרחקת ידיים 2X8 כפיפות בטן 3X12 ולא הבנתי איך אני משלב עבודה קלה בתכנית אפשר לעשות שבועיים קל ( 50-60 אחוז מהמקסימום) ושבועיים כבד (80-90 אחוז מהמקסימום)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תעשה אותה כמו שהיא, העבודה הקלה היא באימון השני בשבוע שבו רק הדדליפט כבד (פעם בחודש תעבוד קל שבוע שלם) , לא תגיע לשום אימון יתר אם תעבוד לפי משקלים נכונים בלי הגעה לכשל וכל זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה לכולם
ומה עם הhst? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Madcow's 5x5 and Training Theory and Information Site
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכוונתי לפי התכנית הלינארית של ביל סטאר לא צריך לשלב אימונים עם עבודה קלה כדי למנוע אימון יתר או שאפשר לעלות כל שבוע במשקלים כל עוד אני לא מגיע לכשל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה מאמרים קראת שכתוב בהם שצריך לעשות עבודה קלה? אתה יכול להביא קישורים?
באתר של Madcow, מה ש-jugg הביא פה (ומה שבעצם תרגמתי בהודעה באשכול "תוכניות אימון"), לא כתוב משהו על שבוע עבודה קלה. פשוט לעלות במשקלים עד שנתקעים, וכשנתקעים - לאפס את המשקלים למשקלי השיא החדשים ולהתחיל לתפס במשקלים שוב פעם. אולם אפשר לדעתי לקחת שבוע של עבודה קלה אם אתה רוצה, זה בטוח לא יכול להזיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. תוריד את קובץ האקסל הזה אולי הוא תבין ממנו קצת יותר http://www.geocities.com/elitemadcow...odized_5x5.htm 2. חפש פה בפורום נושא של ORI_D נראה לי על 5X5 הסבירו את זה שם בצורה מפורטת ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() הגרסה שהבאת בקישור זאת הגרסה המתקדמת יותר, לא נראה שזה רלוונטי אלינו.
ותיקנתי את ה-"פרה משוגעת". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() מישהו עם ותק של שנה+ יוכל לעבוד איתה, אבל העניין הוא שהוא יפיק הרבה יותר תועלת עם תוכנית פשוטה יותר. למה לך לשרוף חודשיים על התקדמות של 5 קילו, כאשר אתה יכול להתקדם ב-10 קילו באותו פרק זמן?
מישהו עם ותק של כמה שנים באימונים לא יוכל לעבוד עם הגרסה הלינארית הפשוטה, מאחר והוא מאוד קרוב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלו ולכן אין לו אפשרות להתקדם במשקלי העבודה משבוע לשבוע. מוזר לי שאמרת את זה, יש לך הרי את הספר של מארק ריפטואה, זה צריך להיות רשום שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כן התכוונתי לבלוג של קטריס
אז לא צריך לשלב עבודה קלה למתאמנים מתחילים וכשאני רושם 5x5 או Hst בפורום זה לא מוצא לי לא יודע למה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
החיפוש בפורום כרגע לא עובד כ"כ טוב. ובכל מקרה, החיפוש לא תופס מילים בעלות 3 אותיות. זה חייב להיות לפחות 4 אותיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הנה התרד שדיברתי עליו: http://www.atraf-f.net/or/showthread...006#post137006
![]() |