|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חגים , פעם חגים היו עוד טחינה טובה.
היום החגים הם מיני סיוט... :/ כול התפריט מתבלבל מאכלים הכי שמנים משמינים ובד"כ הכי טובים וטעימים , יינות , וודקה עם החברים.... על הוודקות אני מוותר על היינות גם.. האוכל.. מה עושים עם האוכל? אם תגידו לי שטויות למה מה כול יום יש חג? תאכל חופשי! . אין אצלי תאכל חופשי כי אם אני אוכל חופשי אני אוכל בצורה מטורפת שאני לא יודע אם יש פה מישהו שמבין על מה אני מדבר , צ'יט זה קטן ליד האכילה החופשית שלי.. אני כרגע בשיא החיטוב הורדתי כבר 5 קילו שומן מסריחים שאני לא רוצה להחזיר אפילו 1 , הברכיים כואבות מהריצות הקיבה מקרקרת ... איך אתם מסתדרים עם החגים? אוכלים כול היום את התפריט ומוותרים על ארוחה או על כמות גדולה של פחמימות שאותם אתם משלימים בערב? מה גם שאין אימון.. (יש רק אנאירובי בערב ואירובי הליכה אפשר להגיד שעתיים שלוש עם חברים בעיר שמתוכם יושבים רוב הזמן :p) כמה זה קריטי בכלל? אם אדם יבוא בחג ויאכל כמה שבא לו (לדוגמא: מגש פיצה , מלא מלא לחם , כמות ענקית של גבינות בכול אחוז שומן שקיים (מ5 עד 30+) ? בערב יש ארוחת גבינות פיצות מאפים ביום על האש עצבני נשאלת השאלה . איך מסתדרים בימים כאלה?
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() דבר ראשון - תרגיל את אמא שלך (או כל מי שמכין את האכול בחגים אצלכם) להכין אוכל בריא יותר עם פחות אחוזי שומן, ואם כבר שבועות, אמא שלי קונה רק גבינות 3 ו 5 אחוזי שומן. לא יותר.
דבר שני - מה זה לאכול מגש פיצה ? קצת הגזמה הייתי אומר, שגם ביום יום סתם ככה אני לא אוכל כאלה כמויות, ולמה לאכול מלא מלא לחם ? בארוחה בערב תאכל משהו שעשוי מגבינה 5 אחוז.. כמו פשטידה. אצלנו אמא שלי מכינה פשטידה עם גבינה משהו בסט עם 5 אחוזי שומן ועם ירקות בפנים.. יש מספיק מתכונים באינטרנט. וביום שתעשה על האש תאכל רק בשר עוף שיש בו אחוז שומן נמוך לעומת בשרים אחרים (כמו בשר כבש לדוגמא בעעעע) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כן בעל האש באמת אין בעיה להסתדר תודה על התגובה בכללי בקטע של ההרגלה לבשל בריא וזה אין מצב מהרבה סיבות :P
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אתה לא צריך ללכת לקיצוניות. יש ארוחת חג, אחלה. תאכל חתיכת פיצה, כמה פרוסות לחם, תטעם מהגבינות. למה לא? אבל יש מרחק גדול בין זה לבין "מלא מלא לחם", מגש פיצה וכמות ענקית של גבינות שמנות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תודה על התגובות.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מסוגל לשמור על הפה שלך כמו שתאה אומר ואם אתה כבר חורג מהתפריט את חורג עם כל הנשמה אני הייתי אומר שעדיף שתוותתר עליה ותמשיך עם התפריט או שפשוט זה יעלה לך בעוד כמה ימי חיטוב אז לבחירתך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() אז היום אני אחרי ארוחת החג.. יצאתי ממשבזול :] (אני בחיטוב)
על השולחן היו 4 סוגי פשטידות, 2 סוגי בלינצ'ס, פסטות, בורקסים ועוד ועוד קינוחים אני בכלל לא רוצה לדבר ![]() אכלתי סלט ירקות ענק + 15 חתיכות פסטה מסכנות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() א. פסטה בצורת קונכיה, לא איטריה!#^%!#^
ב. מה לעשות, החמרתי עם עצמי ולא הרשתי לעצמי בשום אופן לרדת על איזה משהו שקרץ לי על השולחן בכל זאת את הצ'יט אם אני יחליט לעשות אני יעשה בסוף שבוע ולא בחג שאפשר לעלות 2 קילו בלי בעיה בכלל... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() 2 קילו של נוזלים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה נוזלים ואיזה נעליים..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא מבינים מה קרה לי הרגע.
אני יושב בחדר רואה טלויזיה שומע מישהו קורא לי מאיזור המטבח. קיצר הייתה שם לזניה ופירקתי 3 חתיכות והיא צעקה אז אכלתי אותה. נמאס לי מהחג הזה!