ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-05-07, 13:19   #1
gtr2555
חבר מתחיל

ברירת מחדל איפו לקנות Thermorexin או Yohimburn?

חוץ מישראלבודי וספורטולוגי אני לא מכיר שום חנות לתוספות. יש לי אופזיה אחרת חוץ מלהזמין מחו"ל.
בחנות ישראלבודי עצמו יש אולי יותר בחירה מבחינת מוצרים מאשר באינטרנט?
gtr2555 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-07, 16:14   #2
gtr2555
חבר מתחיל

אף אחד לא יענה לי, לפחות להגיד שאין בארץ. חנויות של Gnc אולי? גיליתי שיש אותם בארץ היום...
ישן 18-05-07, 16:17   #3
Vin diesel
מושעה

Yohimburn ? אולי יואימבין?
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-05-07, 16:40   #4
gtr2555
חבר מתחיל

זהו ג'ל שמכיל יואימבין. http://www.yohimburn.com/faq.htm

יש גם מוצר לנקרא FYRE שאמור לעבוד טוב להורדת אחוז שומן. אני פשוט אף פעם לא ראיתי מוצרים פופלרים למכירה בארץ.
ישן 18-05-07, 16:44   #5
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gtr2555
זהו ג'ל שמכיל יואימבין. http://www.yohimburn.com/faq.htm
יש גם מוצר לנקרא FYRE שאמור לעבוד טוב להורדת אחוז שומן. אני פשוט אף פעם לא ראיתי מוצרים פופלרים למכירה בארץ.
אז תילך על ליפו-6 הוא מכיל יואימבין והוא שורף שומן מעולה.והוא נימכר בארץ.
ישן 19-05-07, 05:42   #6
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
אז תילך על ליפו-6 הוא מכיל יואימבין והוא שורף שומן מעולה.והוא נימכר בארץ.

מה גם שתילמד שלא נוגעים בחברות נוטרישן שכוכות אל ושהאתר שלהם ניראה כמו משנות ה80...
chivas90210 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-05-07, 06:40   #7
gtr2555
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי chivas90210
מה גם שתילמד שלא נוגעים בחברות נוטרישן שכוכות אל ושהאתר שלהם ניראה כמו משנות ה80...
זה אולי נכון אבל מצאתי אנשים שהשתמשו בזה בפורומים של BB.COM והמליצו.
ישן 19-05-07, 07:01   #8
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
זה אולי נכון אבל מצאתי אנשים שהשתמשו בזה בפורומים של BB.COM והמליצו.
נו אז? זה עושה את זה למוצר טוב??

LIPO6 כמו שמליצו לך הוא אחד המוצרים היותר טובים בשוק כיום...
ישן 19-05-07, 07:59   #9
gtr2555
חבר מתחיל

ציטוט:
נו אז? זה עושה את זה למוצר טוב??

LIPO6 כמו שמליצו לך הוא אחד המוצרים היותר טובים בשוק כיום...
יש סיבה למה אני רוצה דפקא את המוצר הזה. יש לי יותר מדי שומן באזור החזה שנשאר אחרי ניתוח שלGYNE . זה נראה לא פרופורצאונלי. שמעתי הרבה דברים טובים לגבי מוצר זב בפורומים בנוגע להורדת שומן במקומות ספציפים אז חשבתי לנסות.
ישן 19-05-07, 09:05   #10
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
יש סיבה למה אני רוצה דפקא את המוצר הזה. יש לי יותר מדי שומן באזור החזה שנשאר אחרי ניתוח שלGYNE . זה נראה לא פרופורצאונלי. שמעתי הרבה דברים טובים לגבי מוצר זב בפורומים בנוגע להורדת שומן במקומות ספציפים אז חשבתי לנסות.

לפני שכול הפורום פה יתעורר להגיב על מה שאמרת.... תעשה קצת יותר מחקר של המוצר הספציפי ולא ב BB.COM ... ופיתוח שרירי החזה ניראה לי פיתרון הרבה יותר מציאותי!
ישן 19-05-07, 09:33   #11
gtr2555
חבר מתחיל

ציטוט:
לפני שכול הפורום פה יתעורר להגיב על מה שאמרת.... תעשה קצת יותר מחקר של המוצר הספציפי ולא ב BB.COM ... ופיתוח שרירי החזה ניראה לי פיתרון הרבה יותר מציאותי!
למה בדיוק לא ב-BB.COM? לדעתי אחרי שכל כך הרבה אנשים השתמשו בזה ויש גם פוסטים עם תמונות של התוצאות אז למה שאני לא אאמין שזה עובד. אני צריך גם להוריד את השומן וגם לפתח את החזה.
קשה לי להסביר את עצמי בעברית, אני מקווה שאתה יודע אנגלית...

I know everyone always goes on about how there's no such thing as spot reduction. But this stuff appears to actually work. It's a topical cream that contains Yohimbine as it's main ingredient which works by blocking the alpha-adrenergic receptors(alpha 2-adrenergic inhibition increases lipolysis from fat cells). This cream doesn't decrease the fat in these specific areas, it simply helps the body breakdown the fat cells quicker. When your body is in calorie-deficit it uses fat(and muscle tissue) for energy. Blocking alpha-adrenergic receptors causes your body to burn fat more readily. So, in effect, The fat cells where this cream is applied breakdown quicker. There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this.
ישן 19-05-07, 09:41   #12
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
למה בדיוק לא ב-BB.COM? לדעתי אחרי שכל כך הרבה אנשים השתמשו בזה ויש גם פוסטים עם תמונות של התוצאות אז למה שאני לא אאמין שזה עובד. אני צריך גם להוריד את השומן וגם לפתח את החזה.
קשה לי להסביר את עצמי בעברית, אני מקווה שאתה יודע אנגלית...

I know everyone always goes on about how there's no such thing as spot reduction. But this stuff appears to actually work. It's a topical cream that contains Yohimbine as it's main ingredient which works by blocking the alpha-adrenergic receptors(alpha 2-adrenergic inhibition increases lipolysis from fat cells). This cream doesn't decrease the fat in these specific areas, it simply helps the body breakdown the fat cells quicker. When your body is in calorie-deficit it uses fat(and muscle tissue) for energy. Blocking alpha-adrenergic receptors causes your body to burn fat more readily. So, in effect, The fat cells where this cream is applied breakdown quicker. There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this.

כן, במיקרה אני יודע קצת" אנגלית אני חיי בארה"ב 8 שנים....
אם תראה מה הוא רשם בסוף- "There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this"--- מה שאומר שזה בולשיט ואם הוא היה מביא את ה"מחקרים" הייתה רואה שהם בבעלות החברה המייצרת את המוצר...
דבר שני - יש בחור שאני מכיר שעובד ב BB.COM והם משלמים ב"התבות" להרבה אנשים בכדי שיכתבו בפורומים על מוצרים מסויימים.... ודבר אחרון זה לא ישראל ואתה לא יודע אם בעל הביקורת הוא "טבעי" מה שמשנה את כל פני המישחק ביחס לשריפת שומן...
סליחה שאני מקיז את חלומך...אבל צריך להיות מציותיים ובטח שלא לפזר כסף סתם....
ישן 19-05-07, 09:54   #13
gtr2555
חבר מתחיל

ציטוט:
כן, במיקרה אני יודע קצת" אנגלית אני חיי בארה"ב 8 שנים....
אם תראה מה הוא רשם בסוף- "There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this"--- מה שאומר שזה בולשיט ואם הוא היה מביא את ה"מחקרים" הייתה רואה שהם בבעלות החברה המייצרת את המוצר...
דבר שני - יש בחור שאני מכיר שעובד ב BB.COM והם משלמים ב"התבות" להרבה אנשים בכדי שיכתבו בפורומים על מוצרים מסויימים.... ודבר אחרון זה לא ישראל ואתה לא יודע אם בעל הביקורת הוא "טבעי" מה שמשנה את כל פני המישחק ביחס לשריפת שומן...
סליחה שאני מקיז את חלומך...אבל צריך להיות מציותיים ובטח שלא לפזר כסף סתם....
Ummm... that wasn't a quote. Those are my own conclusions after searching on the net. The study I spoke of was this: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/q...t_uids=2894247
ישן 19-05-07, 10:16   #14
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
Ummm... that wasn't a quote. Those are my own conclusions after searching on the net. The study I spoke of was this: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/q...t_uids=2894247

טוב קודם כל המחקר נעשה רק על נשים ורק באיזור הירך... המחקר נעשה בישנת 1987 ומאז ועד היום לא יוצר שום מוצר מהפכני ששבר את השוק בנושא הקרמים\ספריי כמו לדוגמאת ה LIPO6 ליקוייד, אין הרבה מידע במחקר הזה, אם תימצא עוד מחקרים יותר מעמיקים בנושא אני אשמח ליקרוא....
ישן 19-05-07, 10:17   #15
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

לפי מה ששמעתי קרם יוהימבי עובד
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-05-07, 10:19   #16
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty

ציטוט:
אוווץ'...

נראה לי שאתה טועה חבובי, אין דבר כזה

אני מצטרף לכל שאר החבר'ה שהגיעו, קנה משהו טוב בארץ

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-05-07, 10:51   #17
gtr2555
חבר מתחיל

לפי מה שאני מבין Hot Rox Extreme ו-lipo6x לא עובדים כל כך טוב מאז שאפדרין הפך להיות לא חוקי בארה"ב. הייתי מנסה את Fyre שנחשב בין הטובים אבל גם לא ראיתי בארץ.
יש לי גם שאלה, הבנתי שephidrene Hcl עוד הפעם חוקי בארה"ב פשוט בכמויות קטנות, למה זה עדיין לא חוקי בארץ. אפילו ראיתי תרופות איתו שנמכרים Over-the-counter בארץ, אז מה הקטע?
ישן 19-05-07, 15:44   #18
gtr2555
חבר מתחיל

מישהו יכול לענות לי על השאלה?
ישן 19-05-07, 16:06   #19
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
מישהו יכול לענות לי על השאלה?
זה בטיפול.
סתם מאיפו אני יודע...לוקח 4 שנים לאשר משהו בארץ....
תגיד לי gtr2555 יש מצב שאתה מעלה תמונה שלך של הפרונט שיהיה ניתן להבין על מה אתה מדבר?איזה סוג של בעיה זה?אתה אומר שיש לך שומן אחרי ניתוח ג"ינו,כמה זמן עבר מאז הניתוח?ואולי צריח לעשות עוד פאם?זה קורה הרבה...שעושים שוב. תיבדוק אם זה ג"ינו שחזר. או שבאמת אפשר לאוריד אותו אם חיטוב גרמני.
ישן 19-05-07, 16:15   #20
gtr2555
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
זה בטיפול.
סתם מאיפו אני יודע...לוקח 4 שנים לאשר משהו בארץ....
תגיד לי gtr2555 יש מצב שאתה מעלה תמונה שלך של הפרונט שיהיה ניתן להבין על מה אתה מדבר?איזה סוג של בעיה זה?אתה אומר שיש לך שומן אחרי ניתוח ג"ינו,כמה זמן עבר מאז הניתוח?ואולי צריח לעשות עוד פאם?זה קורה הרבה...שעושים שוב. תיבדוק אם זה ג"ינו שחזר. או שבאמת אפשר לאוריד אותו אם חיטוב גרמני.
אני מעדיף לא לעלות תמונה, אבל זה לא GYNO שחזר, זה בוודעות שומן, עבר שנתיים אחרי הניתוח. אני 183CM ושוקל 78KG (משהו כמן 18% שומן בטח). אני פשוט רוצה לעשות את כל מה שאפשר לפני שאני חושב LIPOSUCTION.

ETHEDRINE בטוח לא חוקי בארץ? כי אני לא כל כך בטוח, אם מוכרים תרופות איתו OVER-THE-COUNTER אז איך זה לא חוקי. מה החוק אומר?
תגובה