|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חוץ מישראלבודי וספורטולוגי אני לא מכיר שום חנות לתוספות. יש לי אופזיה אחרת חוץ מלהזמין מחו"ל.
בחנות ישראלבודי עצמו יש אולי יותר בחירה מבחינת מוצרים מאשר באינטרנט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אף אחד לא יענה לי, לפחות להגיד שאין בארץ. חנויות של Gnc אולי? גיליתי שיש אותם בארץ היום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() Yohimburn ? אולי יואימבין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() זהו ג'ל שמכיל יואימבין. http://www.yohimburn.com/faq.htm
יש גם מוצר לנקרא FYRE שאמור לעבוד טוב להורדת אחוז שומן. אני פשוט אף פעם לא ראיתי מוצרים פופלרים למכירה בארץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
מה גם שתילמד שלא נוגעים בחברות נוטרישן שכוכות אל ושהאתר שלהם ניראה כמו משנות ה80... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() LIPO6 כמו שמליצו לך הוא אחד המוצרים היותר טובים בשוק כיום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
לפני שכול הפורום פה יתעורר להגיב על מה שאמרת.... תעשה קצת יותר מחקר של המוצר הספציפי ולא ב BB.COM ... ופיתוח שרירי החזה ניראה לי פיתרון הרבה יותר מציאותי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
קשה לי להסביר את עצמי בעברית, אני מקווה שאתה יודע אנגלית... I know everyone always goes on about how there's no such thing as spot reduction. But this stuff appears to actually work. It's a topical cream that contains Yohimbine as it's main ingredient which works by blocking the alpha-adrenergic receptors(alpha 2-adrenergic inhibition increases lipolysis from fat cells). This cream doesn't decrease the fat in these specific areas, it simply helps the body breakdown the fat cells quicker. When your body is in calorie-deficit it uses fat(and muscle tissue) for energy. Blocking alpha-adrenergic receptors causes your body to burn fat more readily. So, in effect, The fat cells where this cream is applied breakdown quicker. There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
כן, במיקרה אני יודע קצת" אנגלית אני חיי בארה"ב 8 שנים.... אם תראה מה הוא רשם בסוף- "There have also been some clinical studies(on a small scale) that have proven this"--- מה שאומר שזה בולשיט ואם הוא היה מביא את ה"מחקרים" הייתה רואה שהם בבעלות החברה המייצרת את המוצר... דבר שני - יש בחור שאני מכיר שעובד ב BB.COM והם משלמים ב"התבות" להרבה אנשים בכדי שיכתבו בפורומים על מוצרים מסויימים.... ודבר אחרון זה לא ישראל ואתה לא יודע אם בעל הביקורת הוא "טבעי" מה שמשנה את כל פני המישחק ביחס לשריפת שומן... סליחה שאני מקיז את חלומך...אבל צריך להיות מציותיים ובטח שלא לפזר כסף סתם.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
טוב קודם כל המחקר נעשה רק על נשים ורק באיזור הירך... המחקר נעשה בישנת 1987 ומאז ועד היום לא יוצר שום מוצר מהפכני ששבר את השוק בנושא הקרמים\ספריי כמו לדוגמאת ה LIPO6 ליקוייד, אין הרבה מידע במחקר הזה, אם תימצא עוד מחקרים יותר מעמיקים בנושא אני אשמח ליקרוא.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לפי מה ששמעתי קרם יוהימבי עובד
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי שאתה טועה חבובי, אין דבר כזה אני מצטרף לכל שאר החבר'ה שהגיעו, קנה משהו טוב בארץ
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() לפי מה שאני מבין Hot Rox Extreme ו-lipo6x לא עובדים כל כך טוב מאז שאפדרין הפך להיות לא חוקי בארה"ב. הייתי מנסה את Fyre שנחשב בין הטובים אבל גם לא ראיתי בארץ.
יש לי גם שאלה, הבנתי שephidrene Hcl עוד הפעם חוקי בארה"ב פשוט בכמויות קטנות, למה זה עדיין לא חוקי בארץ. אפילו ראיתי תרופות איתו שנמכרים Over-the-counter בארץ, אז מה הקטע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יכול לענות לי על השאלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() סתם מאיפו אני יודע...לוקח 4 שנים לאשר משהו בארץ.... תגיד לי gtr2555 יש מצב שאתה מעלה תמונה שלך של הפרונט שיהיה ניתן להבין על מה אתה מדבר?איזה סוג של בעיה זה?אתה אומר שיש לך שומן אחרי ניתוח ג"ינו,כמה זמן עבר מאז הניתוח?ואולי צריח לעשות עוד פאם?זה קורה הרבה...שעושים שוב. תיבדוק אם זה ג"ינו שחזר. או שבאמת אפשר לאוריד אותו אם חיטוב גרמני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ETHEDRINE בטוח לא חוקי בארץ? כי אני לא כל כך בטוח, אם מוכרים תרופות איתו OVER-THE-COUNTER אז איך זה לא חוקי. מה החוק אומר? |
|
![]() |
![]() |