|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() אני מעוניין לקנות מולטי ויטמין Opti-Men, נראה ממש מעולה. ביחד עם מולטי מינרל Now Full Spectrum Minerals. התזונה שלי בבסיסה היא התפריט שנתן The Kid במאמר "תזונה מושלמת" ומכילה כמות נחמדה של ויטמינים ומינרלים.
מולטי מינרל Full Spectrum Minerals שם הרכיב ------------- כמות (1 טבלית) סידן (קרבונט, קח"א, ציטרט) 500 מ"ג ויטמין D 100 יחב"ל ברזל (קח"א) 10 מ"ג יוד (מאצות) 75 מק"ג מגנזיום (אוקסיד, קח"א, ציטרט) 250 מ"ג כרומיום (ללא שמרים) 50 מק"ג מוליבדן (קח"א) 25 מק"ג אשלגן (קח"א) 49.5 מ"ג אבץ (קח"א) 11.25 מ"ג סלניום (ל-סלנומתיונין) 25 מק"ג נחושת (קח"א) 0.5 מ"ג מנגן (קח"א) 2.5 מ"ג חומצה גלוטמית 25 מ"ג בורון (קח"א) 1.5 מ"ג ונדיום (קח"א) 25 מק"ג קח"א - קשור לחומצות אמינו. Opti-Men ![]() משתלב טוב? או שאולי עדיף לוותר על המולטי מינרל\להחליף מולטי ויטמין ל-PerfoMaxx למשל... מתי יש לקחת אותם אם מתבקש על בטן ריקה וזה דבר טיפ-טיפה בעייתי כשאתה שומר על אנאבוליות וארוחות לאורך כל היום. והאם תיסוף בתמצית שורש ג'ינסנג קוריאני וג'ינקו בילובה יתרום או יהיה זניח\יזיק? (כבר יש כמות מסויימת של צמחים אלו בOpti-Men) תודה מראש, HallucinogeN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני הבנתי כבר אין בישראל בודי את המוצר הזה (לפחות בראשון)
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() המולטי ויטמין של אופטימן מעולה. מכיל 75 מרכיבים...אתה בסייקל או משהו?או שאתה פשוט לא אוכל פירות וירקות בשביל מה כל הויטמינים האלה ?חחח בעיקרון הוא מכיל את כל מה שצריח.
גם אה פרפורמאקס טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם אתה אוכל מספיק ויטמנים אין טעם לקחת מתוסף חבל על הכסף תקנה דברים יותר מועילים
![]() |
#5 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() תודה
אם אפשר עוד תשובות, אשמח לפירוט אני בנאדם מעט ספקטי... :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תוותר על זה, רק תוודא שהתפריט שלך באמת מכיל מספיק ויטמינים ומינרלים.
|
![]() |
![]() |