|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש יל שברי מאמץ ברגל ימין... כמה זמן מנוחה כדשאי לקחת מפעילות אירובית?
אני מתגייס באוגוסט האם הז אמרו לעבור עד אז? ואפנים אנ ייכו ללעושת? כי הז לא כואב במזן הפעילות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תתחיל לשחות במקום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בשברי מאמץ בדרך כלל מומלץ
א להוריד עצימות ב לעשות סוג ספורט אחר.. כמו שאמרת אופניים
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() שחייה הכי טוסט.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מנוחה טוטלית מאירובי(ריצה,אליחה,אופניים,או כל סוג אחר שיש בוא "לחץ" על הרגל) שחייה אפשר לעשות חופשי. *יניב תעשה מנוחה לפחות של חודש. אחרת זה יחזור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי לפני 4-5 שנים בערך.
קודם כל אל תעשה שומדבר שמפעיל לחץ על הרגל (ריצות במיוחד) חודש-3 חודשים (תלוי מה החומרה). דבר שני כמו שכולם אמרו תשחה.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה זה בעיקר כי נא ימתגיס באוגוסט ואנ ילא רוצה לדחות כחי אנ ירוצה להתחיל את הקורס(מדריכים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שברי מאמץ נובעים גם מחוסר בשינה.
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() בתור אחד שסבל הרבה משברי מאמץ נראה לי שאני די מבין בנושא.
בגדול, הפתרון שעבד בשבילי הוא צריכה של הרבה סידן + מנוחה מוחלטת מריצות במשך חודש-חודשיים. ממליץ לך לעשות ככה: 1. לקנות טבליות סידן. לקחת טבליה אחת בבוקר ו2 לפני שינה, חשוב לא לצרוך אותם בסמוך לצריכה של ברזל בגלל שברזל מונע ספיגה של סידן. (מיתוס?) 2. שינה, מאוד חשוב. שמתי לב שכשהשינה שלי טובה, המקום הכואב נהיה פחות רגיש. 3.מנוחה מוחלטת של שבועיים ואחריה להתחיל בהליכות. חשוב שהדריכה שלך תהיה רכה כדי לא ליצור עומס על הרגל. 4. אחרי חודש כשהמקום החלים לדעתך, תתחיל לרוץ פעמיים בשבוע. תרוץ בצורה כזאת שהיא מעין גרירה של הרגליים. האפשרות השניה היא מנוחה של חודשיים ואז השבר יעבור לגמרי. אני יודע שזה קשה ומדכא. אני ניסיתי לרוץ עם שבר מאמץ ורק החמרתי את המצב. לסיכום, הכי חשוב להקשיב לגוף, אם כואב - להפסיק. |
![]() |
![]() |