|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום רב
כל פעם שאני מבצע כפיפות בטן אחרי הכפיפה ה10 אני נאלץ להפסיק עקב כאבי גב, הכאבים האלה הם כאבים בשרירי הגב עצמו. זה מאוד מעצבן כי אני לא מצליח לבצע כפיפות בטן ולפני שנתיים כן יכלתי לבצע כמו כולם. ועד שביום אחד לאחר ששרירי הבטן שלי היו חזקים ומעוצבים יפה התחילה לי הבעיה הזאת. לא משנה באיזה תנוחה אני מבצע את הכפיפות הגב כואב לי זה פשוט לא משנה, אם ב90 מעלות או אם זה ברגליים ישרות או 30 מעלות או רגליים למעלה כל תנוחה מסוימת מונעת ממני לבצע כפיפות בטן. זה כאב שהולך ומחמיר כאשר אני מבצע יותר חזרות. מומחים לעמוד שדרה אומרים שכפיפות בטן לא מתאימות לי ואני צריך להחליף תרגיל שיעבוד על בטן בצורה אחרת אבל איך אז זה התאים לי ועכשיו לא? האם מדובר בזוקפי גב מקוצרים? c.t תקין מה אני אמור לעשות אנא עזרו לי ואם זה קשור לחיזוק זוקפי גב כיצד אני מאריך את שרירי זוקפי הגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מרגיש את הכאבים בשרירי הגב או בין החוליות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בשרירי הגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוסיף תרגילים לחיזוק גב תחתון ואם אחרי תקופה מסויימת זה לא עוזר אז תחליף תרגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה כפיפות בטן מחזקות גם את הגב התחתון ככה אני לפחות מרגיש מעוד היותי ילד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לתת לי כמה תרגילים טובים לחיזוק גב תחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לתת לי איורים איך עושים את התרגילים בדף הראשון שנתת לי של הבריאות כללית יש שמה 3 תרגילים שאני צריך איור . אודה לך מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה היה קורה הרבה תתחיל לעבוד על הגב התחתון ותראה שזה יחלוף וגם בריצה היה כואב לי הגב התחתון ועכשיו לא:]
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך איורים לדף הראשון בבקשה תביאו לי יש שמה 3 תרגילים שאני רוצה לדעת איך עושים
|
![]() |
![]() |