|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
שייק חלבון ותופעות לוואי
שלום לכולם,
ראשית אני רוצה להודות לכם על פורום מעניין ומרתק. אני די חדש לעולם הבריאות, התזונה ופיתוח הגוף, והפורום שימש נקודת פתיחה מוצלחת לעולם זה. לאחר מספר חודשים בחדר הכושר החלטתי להתחיל לקחת שייק חלבון, משום שהתפריט שלי לוקה בחלק זה. קניתי לפני מספר ימים צ'מפיון וואי בטעם בננה, ואכלתי בנתיים שני סקופים. הבעייה היא, קצת לא נעים להעלות את הנושא, אבל בכל זאת - עצירות. ניסיתי לקרוא קצת באינטרנט (לא בדיוק סוג הנושא שאתה רץ לכתוב עליו בפורומים), אבל כל מה שהבנתי הוא שזה תופעת לוואי של אבקות באיכות נמוכה, והרי צ'מפיון לא נמנית על אלה. האם זו תופעה נפוצה? האם החלפת ה-brand היא הפיתרון? מה ניתן לאכול כדי אולי "לאזן" את הבטן? האם זה באמת הפוסט הראשון שלי? תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() במקרה של עצירות אתה אמור להימנע מאכילת סיבים נדמה לי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שתייה מרובה של נוזלים (לפחות 3 ליטר ביום) והקפדה על מנות מספקות של פירות וירקות בדרך כלל יפתרו את רוב המצבים. אכן, אבקות חלבון למיניהן יכולות להיות קשורות, בעיקר בשילוב עם תזונה לא נכונה.
עיצה אישית - רד מהמזון המעובד ולך על המזון הטבעי והאמיתי. או לפחות שלב הרבה ממנו בתפריט |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא יודע מזה עצירות (בעיברית) אבל מה שזה לא יהיה הצ'מפיון לא קשור לזה.
וכן שתה מספיק מים,ותדאג לאכול מספיק ירקות ירוקים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() אולי אתה רגיש לליכטוז ושתיתה את האבקה אם חלב ולא אם מיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה הקשר לאבקה ?
זה פסיכולוגי,אין קשר האבקה לא עושה עצירות. ואם התפריט שלך לקוי,זה חבל מאוד על האבקה היא לא תעזור לך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך תפריט?
תקפיד לאכול מספיק ירקות, תאכל לחם מלא במקום לחם רגיל, זה כבר "ינקה" את המעיים. כמובן יכול להיות שהגוף שלך מגיב ככה לאבקת החלבון, אבל אל תאשים אותה סתם בלי לעשות את מה שאמרתי קודם... אגב, עולם פיתוח הגוף הוא לא ענף כל כך בריא P: |
![]() |
![]() |