|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף הגיע אלי No Explode מחו"ל. הזמנתי אותו בטעם ענבים.
כמובן שמבחינת הטעם זה מוצר מושלם. שתיתי אותו והרגשתי כאילו זה מיץ ענבים ואני לא מגזים! לקחתי סקופ אחד כחצי שעה לפני האימון. השאלה היא כמה אתם לוקחים לפני האימון כי על האריזה ובאתרי האינט' כתוב שניתן לקחת 1-3 סקופים. את האמת אני השתמשתי לפני זה בNOZ והוא היה סוף הדרך בלעדיו היה לי כבר מאוד קשה להתאמן.. אבל עברו 3 חודשים ואני הייתי צריך להפסיק לפחות לחודש, וכאשר נכנסתי ל B.B להזמין אותו שוב מסתבר שהם לא משווקים אותו יותר, איזה באסה.. היום לקחתי סקופ של No Explode ואת האמת לא הרגשתי אותו כמו שמרגישים עם NOZ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הם כן משווקים את ה Noz תבדוק שוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() No Explode לוקחים כף כ-45 דקות ליפני אימון וזה מספיק.אני בטוח שאתה לא רוני קולמן ששותה 3 סכופים של המוצר הזה חח אז יספיק לך כף אחת ליפני אימון.אתה אומר שאת הנוז הרגשת יותר חזק? יכול להיות ביגלל כמה סיבות.אם הנוז זה היה המוצר הראשון שלך שניסית שמכיל ניטריקס אוקסייד + אטיל אסטר מאלט אז האפקט יותר חזק בפאם ראשונה. בפאם שניה הוא קצת יותר חלש אז יכול להיות שזאת הסיבה שאת ה-No Explode אתה מרגיש פחות.אבל No Explode זה מוצר שיעזור לך סמוך עלי.עוד שבועיים תחזיר תשובה לגבי האתקדמות.עוד סיבה היא שכל מתאמן לכל תוסף יכול להגיב אחרת.אחד ירגיש והשני לא ירגיש בכל מקרה אתה תרגיש אותו באמשך.
*שאלה לי עליך. מתי ששתית את הנוז זה היה נוז "סופרג"רג" או השני?אחד אחר.....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לקחתי NOZ SuperCharged
ואין אותו ב B.B יותר, רק את הרגיל יש אני בספק אם הוא משתווה לSuperCharged מבחינת המרכיבים שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים שלוקחים 2 סקופים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() [quote=Vin diesel]No Explode אני בטוח שאתה לא רוני קולמן ששותה 3 סכופים של המוצר הזה
רוני לא שותה את זה :nonono: :nonono: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() תי צ"ו פאצן אחוייל..רוני שותה שלוש תראה בסרט שלו..
ותלמד לצטט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() באמת ניראה לכם שרוני לוקח NO EXPLODE?
אם כן אז התרגיל השיווקי עובד מצויין וזה מצדיק את הכסף שהוא מקבל מהחברה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() בטח שהוא שותה..ביגלל זה יש לו כאלה ורידים..ולך לא...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הזמנת מחול לא עשהו לך בעיות
? |
![]() |
![]() |