|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הבעייה שלי היא כזאת מצד אחד אני מאוד רזה ורוצה לעלות קצת במסת שריר,אבל מצד שני אני גם רץ פעמיים בשבוע בערך...גם בגלל שאני אוהב את זה וגם בגלל שיש לי קצת הצטברות של שומן בבטן למרות שאני מאוד רזה...אז אני רוצה להוריד אותה...השאלה שלי היא כזאת האם הפעמיים בשבוע האלה פוגעים בעלייה במסת השריר?,מה צריך לאכול אחרי הריצה (אני רץ שעה) בשביל שכמה שפחות שריר יתפרק? ואם אני רץ שעתיים וחצי בערך אחרי ארוחת צהריים זה בסדר? או שאני צריך לאכול גם משהו לפני הריצה?...האימונים שלי בערך ככה יום אחד אני מתאמן משקולות ויומיים אחרי זה רץ...וביום שאני רץ אז יום למחרת אני עושה אימון משקולות זה בסדר?..ושאלה אחרונה אני יודע שקפה שחור מאיץ שריפת שומנים כששותים אותו לפני ריצה השאלה היא האם הוא גם גורם ליותר פירוק של שריר בריצה?
תודה רבה מראש!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הריצה בהחלט יכולה להפריע לך בעלייה במסה,
עם אתה מאוד מאוד רזה ומעוניין לפתח מסה תעזוב ותניח בצד כרגע את השעה ריצה שלך כל פעם. שנית אתה צריך לחפש ולדעת כמה שיותר מדוייק מה התחזוקה של הגוף שלך כלומר כמה קלוריות הגוף שלך שורף בזמן מנוחה מלאה, תעשה זאת עם ברצונך לבנות לך תפריט לעלייה במסה ולספור קלוריות ולדעת בכמה קלוריות אתה ב+ מעל התחזוקה, רק בצורה כזאת תוכל לעלות במסה, להיות במאזן קלורי חיובי, לבנות לך תכנית אימונים טובה, ולא פחות חשוב מנוחה כמו שצריך. בקשר למה לאכול לפני אימון אחרי אימון, תיכנס לאתר תוכל למצוא שם הרבה מאמרים שיענו לך על כל השאלות ויותר. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התגובה!
כשאני חושב על זה אני לפני גיוס (3 וחצי חודשים) וגם ככה יהרס לי כל העסק של העלייה במסה כשאני יהיה בצבא...השאלה שלי אם אני בכל זאת יתאמן כמו שכתבתי קודם (יום משקולות יומיים אחרי זה ריצה ואז יום למחרת עוד פעם משקולות) תהיה עלייה מסויימת בסת השריר? או שהיא תהייה מזערית? התזונה שלי דיי טובה ככה שמבחינת תזונה אני בסדר..רק אני צריך לדעת בוודאות מה בערך לאכול אחרי ריצה כדי שיתפרק כמה שפחות שריר ואם צריך גם לאכול משהו לפני או שמספיק הארוחת צהריים שאכלתי שעתיים וחצי בערך לפנייה? תודה רבה שוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בהצלחה וחג שמח.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ואו תודה..
אממ אני אוכל בסביבות ה2100 קלוריות ליום אני 1.74 שוקל 60-61 קילו ובן קצת יותר מ18.5...זה מספיק? או שעליי לאכול יותר?...ואם אני יעשה הליכה מהירה ככה ישרף פחות שריר נכון? מה גם ששמעתי שהליכה מהירה שורפת יותר שומנים מאשר ריצה,אז אולי זה יותר טוב בשבילי בעצם כי אני ככה גם לא מפרק הרבה שריר יחסית לריצה וגם יוריד את קצת השומן בבטן האם אני צודק? |
![]() |
![]() |