|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתונים: משקל 76 גובה 1.80 , מטרה עלייה במסה.
הנה התפריט: ארוחת בוקר : 1 קופסאת קוטג' 3 % , 4 פרוסות לחם חיטה מלאה , 1 יוגורט פרי 3 % , 1 בננה , 1 כף שמן זית ארוחת צהריים : זה בבסיס אז זה יותר קצת בעיה , 150 גרם חזה הודו או 3 נקנקיות או 2 שניצלים , 200 גרם פסטה או אורז או פירה , חופן אגוזי מלך , סלט ירקות בערך 100 גרם , תירם שימורים ללא סוכר 50 גרם. ארוחת ביניים : 3 פרוסות לחם חיטה מלאה , 1 קופסאת גבינה 3 % , 1 יוגורט פירות 3 אחוז , 50 גרם טונה , חופן צימוקים. ארוחה 4 : חצי שעה עד שעה אחרי אימון , 150 גרם חזה עוף , פסטה או אורז 150 גרם , חופן צימוקים. ארוחה לפני השינה: 3 פרוסות לחם חיטה מלאה , קופסאת קוטג' , 1 קופסת תירס ללא סוכר , 2 ביצים קשות 1 חלמון. מה אתם חושבים אנשים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מידי חלבון פחות מידי פחמימות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() בארוחת ביניים תוריד את הטונה ותעביר טונה שלמה אחרי אימון עם פחמימה זמינה תמרים\בננה
ואז אחרי שעה את הארוחה . תחשב קלוריות פחמימות חלבונים ושומנים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ממה שאני רואה בנתיים התפריט ממש לא משהו.
תרכיב תפריט מסודר שרשום בו את כמות הקלוריות,חלבון,פחמימות,שומן תקרא את המאמר לעלייה במסה ותפרסם את התפריט הסופי שלך. אתה יכול גם להתייעץ איתי ב Icq.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את זה עם הרשימה של הקלוריות פחמימות חלבונים ושומן פשוט לא רשמתי את הכל רק את המאכלים והכמות.. וזה יוצא בערך מה שאני צריך .
מה האיי סי שלך מראדונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תפצל יותר את הארוחות שלך אחי שיהיה לך 6 ארוחות ביום
ותעיף את הנקניקיות זה סתם חרטא אחי זה בכלל לא חלבון! ככה סתם התפריט ניראה בסדר אבל חסר טיפה חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה את הגובה והמשקל הוא מאוד רזה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועכשיו.. לקרוא (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קלוריות , פחמימות , שומנים וחלבונים. בלי הנתונים האלה התגובות על התפריט הן שרירותיות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|