|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() אני מחפש טראקים כבדים של טראנס פסיכודלי בשביל האירובי.
הסגנון שאני אוהב זה כמו סקאזי הישן/gms והסגנון הזה. אם יש לך לינקים להורדה אני אשמח, צריך דברים כבדים ביותר ועם קצב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() gms-jaws
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() סעמק...לפי הכותרת חשבתי כבר שאתה בה לתת לנו אורדה....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() : potatoheadz feat lizzy pattinson-narcotic
http://rapidshare.com/files/26465149...rcotic-qmi.mp3 Paranormal Attack-Yakuza http://rapidshare.com/files/27314125...k_-_Yakuza.mp3 טראק קצר http://www.speedyshare.com/706944791.html Domateck-Laundry Room http://rapidshare.com/files/26471733...undry_Room.mp3 ozone-theme from the rock http://rapidshare.com/files/26503063...m_the_rock.mp3 תהנה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() Indra אתה מכיר?
הם לא ממש בסגנון של סקאזי ו-GMS, אבל יש להם טראקים משהו חבל על הזמן.. אם תרצה אני יעלה לך כמה בערב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני אחזור הביתה(היום בערב) אני אביא לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עומרי ניסית פעם לשמוע techno? יש לזה קצב טוב וזה בלי יותר מדי חפירות.....
אני חולה על techno, זה מה שהולך בדרום/מזרח ארופה.....
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הממ לינקים להורדה אין לי אבל אני יכול להמליץ לך על טראקים... אם לחברה פה יש לינקים אז בכיף:
Tube - L.B.M Paranormal attack - we got the power Void - James brown is dead Void - XT-no Tube - Groove action Tube - Meet the monster Infected Mushroom - Eat it raw איך יכולתי לשכוח!!! Eskimo - are you serious Eskimo - escape the uk eskimo - carni-vallium eskimo vs dynamic - time to get serious עמרי, אני יכול לשלוח לך דרך האיסיקיו. או המסנג'ר
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם יכול להמליץ על שירים שאני שומע בריצות חפש בקאזה/אימיול:
ri_lo_ve-in_the_cube__andrea_bertolini_deep_space_remix offer nisim - power girafot - gag Raja Ram - הרבה שירים שלו Infected Mushroom - האלבום החדש Skazi - אליפות העולם Dj Ozi - Juicy Pen The Bloodhund Gang - לא הכי מתאים אבל קצב טוב לרוב השירים שלהם Pump It Up (Set Me Free) - Malek Chtiwi & Technotronic (192 kpbs) Mashed Up ( 2005 Remix Mix Dj Club Disco Live techno electro house tribal funky djs) Outwork ft. Mr Gee - Elektro (Electro Mix) symphonix_-_ping_pong- paranormal_attack_-_be_with_you cosmic_tone_-_i_volume 4 Astrix - Techno Widows מומלץ לך גם להוריד אלבומים שלמים הכי ליגה... חפש דרך P2M.
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Indra - Stop in my mind (שאת זה עומרי ממש יאהב לדעתי) Indra - Mechanical Indra - Contact Cement Indra - I Love my baby Indra - Dance and House |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למה שאמרת על ראגה ראם זה לא נכון.. מה עם שפונגל ו1200 מיקס? הוא חלק מההרכב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סיקס פאק תביא שמות של כמה טכנו חזקים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח גבר תנסה את האתר הזה =) תהנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
![]() מה Indira אני מחפש דברים כבדים חפירות!
כמו סקאזי הישנים,פרנורמל Gms. טוב קיצר אני אוריד את הטראקים שרשמתם באימיול, אבל עקרון יכולתי לעשות חיפוש באימיול בעצמי. מה שרציתי כאן זה לינקים מהירים להורדה ישירה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב סקאזי
קבל שמות של אלבומים הכי חורקים שיש VA_-_The_Dark_Side_of_the_Groove-2007 VA-Samurai-2007 V.A.---Knowledge-Of-Darkology V.A.---Neverending-Story-2--2007 Painkiller_-_Brainwash-2007 המומלצים ביותר Bliss Azax Syndrom Painkiller Mekkanikka Technodrome Phatmatix Frozen Ghost ו Eskimo שהוא גם תותח כל אלה הם יותר סיגנון DARK ו FULL ON משולב כזה עם מלודיות רוצחות ביותר!!! יש גם דארקים הרבה יותר כבדים אם ת'רוצה..
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|