|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() צבא אני אישי חושב שה זה חרא של דבר....
הייתי שם 2 ימים ואני זבלתי הרגשתי כמו כלב אפילו בחורההה כוסית אמרה לי ליסתום תפה וליואת בשקט:| אפילו שכנזי מניק אמר לי כל היום לרוץ לפה לרוץ לשם אתה פשוטת חייל מה שאומרים לך אתה תעשה אין משהו אחר הקטע שה ממש ארג אותי הייתי בגבוצה של 30 חבר'ה קיצר 11 בבוקר חם אש אין צל המפקד אומר טוב אני הולך רגע אחרי שעתים הוא חזר אתם יודעים אזה משמעם זה !! 4 בלילה לכחת סקים של 30 קילו במשך אולי שעתים לא להוריד אותם מהגב שלך ורק לרוץ כמו בן :):):):) ועוד אני בחור טוב עזרתי לשחיפים וזה רק הייתה התחלה :] של הגיבוש ובלילה לא ישנתי אולי חצי שעה :| ואין קפה שחור אל הבוקר רק מים קרים וכל המפקדים צועקים כמו משוגעים קידמה יא אפס זה מאוד קשה הכל בראש.. כמו שאומרים קיצר אני לא יודע אם אני יצליח ללכת לקרבי בסוף !! אולי זה רק הגיבוש ככה קשה בצלחה למי שהולך אני לא ממליץ :):):):) ודרך הגב ממש בסוף הגיבוש פרגשתי כי לא רציתי ליואת בצנחנים כי הרוב שם מעפנים!! כמו כוסיות אני רוצה ללכת לגולני כי כולם שם שכונה :] הכי כיף או גובניק מניק :] חחח הכי טוב
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אתה חושב שגולני זה שכונה?? תחשוב שוב.
והקטע של "התייחסו אליי כמו חייל" זה צבא איך ציפית שייתיחסו אלייך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי באיזה בסיס עשית את הגיבוש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני רציתי ללכת לסיירת אגוז אבל יש לי פרופיל של נכה \=
נ.ב הכי יפה אם המפקד עושה לך:"קדימה יאפסס" אז אתה עונה לו:"אפס אבא ש'ך יא מנ**קק" חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע... את זה אבל שמע יש כאלו שאוהבים שמתיחסים הלם ככה כמו חיילים ויש כאלו שלא... מיסדדר להם הקטע אזה ...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה להגיד ....בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תתרגש יותר מידי, זה הראש בגיבושים המטרה היא לשבור אותך (מה גם שגיבוש צנחנים לא נחשב כל כך קשה).
בטירונות ובמסלול בכלל עדיין יהיה לך דיסטנס רציני עם המפקדים אבל לאט לאט הוא יירד, ועדיין אפילו בהתחלה אתה תשים לב מהר מאוד שזה לא ראש של גיבוש.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד, למה ציפית?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חבל , כנראה שתה באמת לא מתאים לשרת בקרבי, קרבי זה לא רק יכולת פיזית טובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ציפיתי כי בחיים לא הייתי ובחיים לא הייתי חייל פשוטת זרמתי ... לשם ליראות מה זה ..
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה ציפית לפיקניק?
מרגילים אתכם להיות לוחמים זה לא שהם רעים מטבעם |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אחד שמשמעם לו בחיים יש לי מה לעשות עבודה \ מכון כושר \ חברה \ מישפחה !
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה בסיס היה הגיבוש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שלי יהיה הכי קשה גיבוש ובכלל להיות חייל, בייחוד כשבחיים כולם חיילים שלי.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הרוב צודקים פה...מי שהולך לקרבי שלא יחפש כבוד או משהו דומה לזה...
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמע, אתה צעיר.. כשתתגייס תבין מה הקשר "ילדון" למה מה ציפית שיקחו אותך לאיזה חוף ותעשו שם כיף? צבא זה לא משחקים, מה חשבת שתלך וידברו איתך כמו שהמורה בבית ספר מדבר איתך? מה חשבת שתלך לשחק עם החבר'ה? חח גיבוש כמו כל הגיבושים שיש, משמעת זה דבר ראשון, ואמרת שנתנו לך יחס לא טוב, ומה אתה חושב שיהיה לך בטירונות כשתתגייס? תאכל חרא כמו כולם! עכשיו אתה מבין למה אתה ילדון? כי עוד לא טעמת מהחיים האלה של הצבא אפילו עוד לא שמעת על זה.. תגיד תודה שאתה מקבל יחס כזה בצבא.. נכון יהיה להגיד שאם היית עכשיו בצבא הרוסי לא רק שהיו צועקים עליך היו גם מרביצים לך, אתה מסיים צבא בלי רגליים בלי ידיים לפעמים בלי עיניים, בלי אוזניים בלי אף בקיצור אתה מסיים ללא חיים.. אז דאחילק בשבילם זה משחק ילדים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
![]() הפוסט כל כך מלא בשטויות. במיוחד של אורי.
אני יכול להגיד לך בוודאות שגולני זה לא יותר שכונה מצנחנים. אולי אחוז המפורעים גדול יותר אבל תאמין לי שמוציאים להם את המיץ הרבה יותר מאשר בצנחנים. ואין שם רק חבר'ה "מזרחיים שכונתיים" יש המון חבר'ה נחמדים קיבוציניקים, מושבניקים, דתיים, חילוניים... הכל מהכל. אתה ניזון מסטיגמות ואחרי שתתגייס תבין שזה ממש לא נכון. גם לצנחנים כבודם במקומו מונח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א. הוא יצחק לך בפרצוף. ב. הוא יגיד לך יום טוב ולהתראות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צנחנים = שכנזים שזה אומר קיבוצנקים וקצת מושבניקים קרים יותר יש לי חברים מגולי ומצנחנים וכל יחדה כימת אני יודע ... תאמין לי וגם בגיבוש ביום הרישאון הייה מאלה מיזרחים ביום השני הם כבר לא היו חחח חחח
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|