ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-04-07, 22:24   #1
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ברירת מחדל The Secrets to Gaining Muscle Mass Fast

זה ספר די מעניין,לי אישית לא חידש הרבה עד עכשיו,אני עדיין קורא אותו,יש בו תוכניות אימון למאסה,לחיטוב,דיאטות,תרגילים(איך לבצע,וכל מיני טיפים נחמדים) ,ועוד ועוד..

הנקודות החשובות לעליה במאסה לפי הספר הם(אני יודע שאומרים "הן" אבל זאת מילה של הומואים):

*להתמקד בתרגילים מורכבים ועבודה חופשית.
*משקלים כבדים,חזרות נמוכות.
*חזרות איטיות
*לנוח 3 דקות בין סט לסט.
*לא לעבור את ה75 דקות אימון
*לאמן כל חלק בגוף פעם בשבוע
*לנוח כמה שאפשר בימים שבהם אין אימון
*לשנות תוכניות אימון כל כמה זמן.

בקיצור,ספר טוב למתחילים..
הנה הספר http://rapidshare.com/files/25494504...ss_--_Fast.pdf
zidan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:41   #2
HammEr-StriKe
חבר פעיל

יפה באמת מעניין תודה אחי! חתיכת דבר הבאת פה!
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:43   #3
IRON-MASS
חבר פעיל

הסמל האישי שלIRON-MASS

*לנוח 3 דקות בין סט לסט.

לא מסתדר לי טוב...אלא אם כן אתה מבצע ממש קצת סטים באימון, גירוי מועט מדיי לשרירים.
IRON-MASS מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:43   #4
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי zidan
זה ספר די מעניין,לי אישית לא חידש הרבה עד עכשיו,אני עדיין קורא אותו,יש בו תוכניות אימון למאסה,לחיטוב,דיאטות,תרגילים(איך לבצע,וכל מיני טיפים נחמדים) ,ועוד ועוד..

הנקודות החשובות לעליה במאסה לפי הספר הם(אני יודע שאומרים "הן" אבל זאת מילה של הומואים):

*להתמקד בתרגילים מורכבים ועבודה חופשית.
*משקלים כבדים,חזרות נמוכות.
*חזרות איטיות
*לנוח 3 דקות בין סט לסט.
*לאמן כל חלק בגוף פעם בשבוע
*לנוח כמה שאפשר בימים שבהם אין אימון
*לשנות תוכניות אימון כל כמה זמן.

בקיצור,ספר טוב למתחילים..
הנה הספר http://rapidshare.com/files/25494504...ss_--_Fast.pdf
"*לנוח 3 דקות בין סט לסט.
*לא לעבור את ה75 דקות אימון"

רק אני מריח סתירה פה?

"*לאמן כל חלק בגוף פעם בשבוע"

מזה, אבל מזה לא! (ארבל, סתום ת'פה עם הABCDEFGHIJKLMNOP שלך, תודה. לא כולם קורעים רצועה בכל אימון.)
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:44   #5
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי iron-mass
*לנוח 3 דקות בין סט לסט.

לא מסתדר לי טוב...אלא אם כן אתה מבצע ממש קצת סטים באימון, גירוי מועט מדיי לשרירים.

חח, קבל מוניטין על זה שרשמת בדיוק אותו הדבר כמוני!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:47   #6
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי IRON-MASS
*לנוח 3 דקות בין סט לסט.

לא בהכרח , בתוכניות כוח דופקים 15 סטים לאימון ובוא נאמר שאת הגירוי אתה מרגיש בכל הגוף ביום שלאחר אימון...
דרך אגב השחיפון הזה זה שם אותו אחד שממנו אני אמור לקבל עצות? לא נראהלי
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:51   #7
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

איפה הסתירה פה?
מאמנים שריר אחד/שתיים,בכל אימון,גג 12,אתם יודעים מה 14 סטים לשריר גדול,8 לקטן.
14x3 =42
8x3=24
יוצא 66 דקות,פלוס בזבוזים יוצא 75,ואני עוד הגזמתי עם הסטים,ככה שאין שום סתירה..
או שהוא התכוון 3 דקות מנוחה בין תרגיל לתרגיל ,אבל עדיין בכל צורה זה יוצא הגיוני.
ישן 30-04-07, 22:52   #8
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חחחחחח לא ניראה לי שזה הוא אחי,אבל עדיין גודל הוא לא מדד לידע..

חח למרות לא ניראה לי שהבנאדם בתמונה כתב את הספר אבל זה היה שקוף שמישהו יגיד את זה,ועכשיו יתחיל הסיפור הרגיל חח...
ישן 30-04-07, 22:53   #9
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
לא בהכרח , בתוכניות כוח דופקים 15 סטים לאימון ובוא נאמר שאת הגירוי אתה מרגיש בכל הגוף ביום שלאחר אימון...
אליאב, עוד פעם התחלנו עם המראה החיצוני?
הנה תקרא את זה
A number of things could make it so that someone who "knows his stuff" is not "big and ripped." Like what, you ask?

First, perhaps the person who "knows his stuff" simply does not want to apply the knowledge to himself, for whatever reason. It's really not that hard to think of some: e.g., he thinks it's vain, unhealthy, or he wants to be attractive to the girls who go for the pale scrawny guys, etc. He knows it, but does NOT apply it. Think of a doctor highly skilled in euthanasia. Just because he isn't dead does not mean he doesn't know how to painlessly kill a patient.

Second, very often the person who "knows his stuff" is IN THE PROCESS of applying that knowledge to himself. Certainly, you don't put on 60 lbs of muscle the moment you know the principles of hypertrophy. Similarly, you don't drop to 3% body fat the moment you know how to trigger fat loss. Just because you know how to build a Troy Horse doesn't mean you've finished the one you're working on in your backyard. Surely, once you "know your stuff," and choose to apply it, you still have to do the applying, and that takes time... often A LOT of time if you're training natural.

This leads me to my next point. I seriously question the premise from which you make the logical fallacy in the first place, which is that "being big and ripped" means "knowing your stuff." And this for two main reasons:

1) Many who excel easily and naturally at bodybuilding never have to really analyze what they're doing; something true of many sports stars. These are the "easy gainers," the mesomorphs, the ones who have genes that lend to building muscle in any of a wide range of conditions, almost despite the conditions. These are they who don't have to understand how things work exactly or optimally to still have some success. On the other hand, those who are regular, those who are hard-gainers, those who are endomorphs, HAVE to take a deep look at WHY muscle grows or WHY fat is lost. That's because if they don't know how to get it just right, if they do what's working only for the genetically :):):):):), they WILL NOT have success. They really have to examine, know, and apply "to a T" to be proficient. The result: they know more than the :):):):):), but don't have the success of the :):):):):), at least not until they are finally done applying their knowledge, which takes longer than for the :):):):):). Note here that being "genetically :):):):):)" has nothing to do with knowledge.

2) The other reason "being big and ripped" does NOT always mean "knowing your stuff" is because those who are the "largest and most ripped" get to such a state because of large doses of many powerful drugs. Drugs can easily cover up for a lack of knowledge. Take for example the study showing that even low-dose testosterone administration built more muscle, without training, than naturals who were giving it their all in the gym. Any decent training or nutrition while on such drugs is more correctly thought of as just coaxing the inevitable growth along. Not surprisingly, those who know very little, and consequently grew very little as a natural, are the ones who would be most attracted to try AAS for a solution, and a solution it is, even without knowing why or how to train or eat or supplement naturally. Of course, many knowledgeable people use drugs and get "big and ripped" as well, but knowledge here is hardly required when such powerful drugs are involved. Unless you're talking about how to make the injection, that is.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:56   #10
igorek
חבר פעיל

אני נמנע מליקרוא ספרים שהכותרת שלהם היא "Secrets" ולא משנה באיזה נושא כי אין פה הרבה סודות בתחום.
igorek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 22:59   #11
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
אני נמנע מליקרוא ספרים שהכותרת שלהם היא "Secrets" ולא משנה באיזה נושא כי אין פה הרבה סודות בתחום.
כן אחי,אבל אתה יודע שזה טריק שיווקי כדי למכור,הכוונה היא חידושים טיפים והסברים,ויכול להיות שזה באמת "סודות" בשביל אנשים שרק נכנסים לתחום..
ישן 30-04-07, 23:03   #12
shahaflol
חבר פעיל

בולט, תגובה יפה, מי הכותב?
הייתי רוצה להוסיף שהרבה מתחרים ומתאמנים רציניים לא חייבים ידע כדי לגדול, כי הם נעזרים בתזונאים ובמאמנים בחירים.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-04-07, 23:04   #13
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
בולט, תגובה יפה, מי הכותב?
הייתי רוצה להוסיף שהרבה מתחרים ומתאמנים רציניים לא חייבים ידע כדי לגדול, כי הם נעזרים בתזונאים ובמאמנים בחירים.
איזה אחד מ....הפורום של לייל, איך לא
רק שהכותב הוא לא שחיף בעצמו. הוא סטרואידצ'יק
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא