|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני בן 15 מתאמן שנה וקצת.... שוקל 61(אני במסה אם זה חשוב)
אני עובד Abc וזה הולך ככה: A-חזה ויד קידמית ואמות B-גב וכתפיים C-רגליים ויד אחורית ובטן A חזה: לחיצת חזה מוט ללא שום שיפוע 12,10,8,6,4 לחיצת חזה 35 מעלות עם דאמבלים 4x10 פרפר 3x8 יד קידמית: כפיפת מרפקים מוט דאבליו 12,10,8,6,6 כפיפת מרפקים בשיפוע חיובי 3x10 כפיפת מרפקים בפולי 3x10 אמות: כפיפת פרק כף יד 3X15 אני עושה סופר סט בתרגיל הזה ופשוט נתלה על מוט על שהאחיזה מתאייפת B גב: מתח אחיזה עם כפות ידיים כלפי חוץ (אחיזה רחבה יותר מרוחב כתפיים, אבל גם לא רחבה מאוד-חחח סליחה על הסיבוך)עם משקל 3x6 מתח עם כפות ידיים כלפי פנים עם משקל 3x6 משיכה עליונה 3x10 *)אני עושה 3 לכל צד עם משקל מכיוון שאני עובד על מתח ביד אחת) כתפיים: לחיצת ארנלד 4x10 הרחקת זרועות 3x10 חתירה בעמידה(מוט דאבליו) 3x10 C רגליים: כפיפת ברכיים(ארבע ראשי) 5x10 פשיטת בכריים(הצד השני של הדו ראשי תגידו לי ג איך קוראים לו בדרך) 5x10 תאומים 5x10 *)אני עושה 5 סטים בכל אחת מכיוון שאני לא עושה סקוואט בגלל שסקוואט עושה לי כאבי ברכיים *)להוסיף עוד סטים לכל אחד מהם? הם נחשבים לשרירים גדולים ואני שם בהםרק 5 סטים... יד אחורית: לחיצה צרפתית 12,10,8,6,6 לחיצת חזה צר 4x10 מקבילים 3xmax בטן: סופר סט: הרמת רגליים ישרות בלי משענת עם כפיפותבטן 3XMAX אני עובד ABCXABCABC תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סידור לא טוב
חזה +יד אחורית גב+יד קידמית ואמות רגליים+ כתפיים הכי טוב תוסיף משהוא לחזה ולגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב אני מכיר הרבה שמתאמנים ככה המאמן שללי בנה לי...מוזר(אני לא פוסל את מה שאמרתאני לא מהאלה שמקבלים ביקורת רעה ואז יתחילו לקלל אותך בגלל שהבאתביקורת שלא מצה חן בעיניי אהממ אהממ פאוור) ועוד משהו יש לי יותר מידיי סטים ליד אחורית נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אתה במכון או בבית?
עריכה: לא משנה!
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר מדיי פעם לשנות חלוקה
לא חייב תמיד להיות מקובע על חזה עם יד אחורית גב עם קדמית וכתפיים עם רגליים אפשר לשנות לפעמים...זה רק מוסיף ויותר מעניין ככה
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לא יהוג אותי? עד השינוי תוכנית ואולי גם אחרי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לחזה לפי דעתי תוסיף אהה לחיצה בשכיבה אם דמבלים 3 סטים כול פעם תעלה מישקל של 4 קילו
גב תעשה פולי תחתון בעיקרון זה ניראה לי וזהוא אבל בכול זות אם זה המאמן שלך והוא בטוח מבין יותר טוב מימני אז לך תדע אבל בכול זות לפי דעתי תוסיף ואני לא מבין מה הקטע של לעשות פעמים מתח פעם אחת לפנים ופעם אחת לאחור יש פה מישהוא שיזביר לי אולי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
קראתי מדריך על עשיית מתח ביד אחת ואמרו לי לעשות מתח עם משקל אז אני עושה ב2 וריאציות כי בשניהם אני רוצה להציח מתח ביד אחת אה כן ומה עם היד אחורית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() עוד משהו.... אל תפחד לדבר.... ראית שאמרת..."אני לא מבין כמו המאמן שלך" בסדר אני מבין את זה אני מקבל את זה כחומר למחשבה אני לא עושה כל מה שאומרים לי ישר.... אני שומע כמה דעות זה טוב שאתה ככה מביע דעה תודה רבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יד אחורית ניראה לי בסדר
אהה לדעתי מקבילים לעשות ראשון ואחרי זה את כול השאר אהה ותנסה לעשות אם מישקולות שים 2.5 קילו בהתחלה לאט לאט תעלה אתה יודע איך סמים מישקל נכון יש חגורה כזות במכון שאתה יכול להדביר לה מישקולות אתה שם את זה על המותניים ועושה יד אחורית יש הבדל אני התחלתי לעשות ככה אני מרגיש את זה אחלה ( שים מישקולות רק אם אתה יכול לעשות שלוש סטים של 10 אם עוד לא אז עוד אל תסים ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז תעשה אם מישקולות אתה תרגיש בהבדל אם אתה סם מישקולות אתה יודע לא בטוח שתצליח לעשות 10 חזרות אבל 6 חזרות אתה תצליח אם 2.5 קל ינו אתה מצליח לעשות שלוש סטים של 10 תעלה ל 5 קילו עד שיצא לך פחות או יותר סטים של 8 - 10 ובסט האחרון שיהיה לך ממש קשה ליגמור לפחות זה מה שאני עושה ויוצא לי בן :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
אמממ אז התוכנית שלי תלך ככה?: מקבילים 3 סטים של 10 עם משקל אם אני מצליח לחיצה צרפתית 12,10,8,6,6(זאת אומרת שאני ארד במשקלים בהרבה בגלל המקבילים) ואז לחצת חזה צר 4X10 נו ככה איך זה נראה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כמות סטים מפלצתית
![]()
![]() |
#16 |
|
![]() מקפיץ
נו מה דעתכם על השינוי ביד האחורית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניראה לי טוב גם לי יש סדר כזה באימון ואני מרגיש אם זה אחלה וכן אני למשל מגיע לכשל ברוב המכשירים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() מקפיץ
סליחה שכחתי עוד משהו.... אמרו לי פה להוסיף עוד סט לגב ועוד אחד לחזה.... איזה תרגיל הייתם ממליצים לי ואחרי איזה תרגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לגב אתה יכול להוסיף את זה
אהה זה תוסיף בסוף בסוף http://exrx.net/WeightExercises/Back...ntOverRow.html חזה אחרי לחיצה במוט http://exrx.net/WeightExercises/Pect...enchPress.html כול אלה אני גם עושה בידיוק באותו סדר שאמרתי לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו אם אני עושה לחיצת חזה מוט בלי שום שיפוע ואז אותו דבר בדאמבלס זה לא חשוב? לא משפגיע על הגוף איכשהו? זה כאילו שאני אעשה אותו דבר פעמיים לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|