|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה גרם לכם להתחיל?
אני בעיקר בהשראת אבא שלי שגם התאמן כשהיה קטן אז רציתי להיות כמוהו.. ובהשפעת סרטים של כל מיני ואן דאם וארנולד.. התחלתי בחובבנות בגיל 12..
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממשקולות של 3 קילו בבית שמצאתי ומשם זה התפתח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() וואי..ת'אמת כבר לא זוכר...המממ אני חושב שזה היה משליחות קטלנית 1...לא בטוח.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי,אני למעשה קיבלתי השראה מחברה שלי,נשמע מוזר אבל היא נותנת לי מוטיבציה ומנדנדת על אימונים,עכשיו בקושי נכנס מהדלת!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() הלוואי וכל הבנות היו ככה
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() חברים שלי גררו אותי לזה, גם הייתי בסביבה של מקצוענים מהתחום שזה גם מדרבן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תאמינ או לא
הכול התחיל מאמא!!! היא מרה לי ללכת להתאמן עוד מגיל 14 היא אמרה לי כי הייתי בתת תזונה והי חשבה שזאת הדרך היחדיה שיגדל לי התאבון... אבל אני מפגר לא הקשבת לה ורק אחרי שנה של נידנודים הלכתי והיתמכרתי
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אני בן אדם שמאוד אכפת לו מהמראה של עצמו.. תמיד נגעלתי מאנשים שמנים. הרבה שנים הייתי שחיף, רציתי להיות קצת יותר גדול אבל זה לא הפריע לי יותר מידי. התלהבתי מזה שיש לי קוביות למרות שבקושי עשיתי ספורט חוץ מקצת כדורסל. תמיד חשבתי לעצמי שבחיים אני לא אתדרדר ואהיה שמן.. ושתמיד אשמור על עצמי. ובכן לא שמרתי על עצמי.. הייתי אוכל הרבה ורק חטיפים וממתקים כמעט לא אכלתי אוכל של אמא. הגעתי למצב שנהייתי שחיף עם קצת כרס קטנה. זה הגעיל אותי ישר ידעתי שאני חייב לעשות משהו.. לפני שזה יהיה מאוחר מידי. נכנסתי לאתר ישראלבודי מספר פעמים.. חשבתי אולי להתחיל להתאמן בבית לפי תוכנית אימונים פה אבל מהר מאוד הבנתי שבלי מסגרת אני בחיים לא אצליח. החלטתי שאני מוכן לעשות הכל, אבל לא ידעתי איך, לא היה לי שום ידע מינימלי בנושא. ברגע שהבחנתי בתמונה של השינוי של נפתלי ישר התקשרתי לגיל וקבעתי פגישה ומאז אני הולך לחדר כושר באופן קבוע
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני בגלל שראיתי ת'סרט צבי הנינג'ה שהייתי קטן נרשמתי לחוג קראטה, אבל עזבתי אחרי איזה שנתיים.
חדר כושר התחלתי ככה באמצע סוף הצבא, שהייתי הולך לחבר לבית והיה לו קצת ציוד הוא היה מתאמן טיפה, אז פעם הוא אמר לי בוא תתאמן איתי, בקושי יכולתי לעשות אז 5 שכיבות סמיכה, לאט לאט התאמנתי איתו וניכנסתי לזה...מפה לשם התחלתי קצת לראות תוצאות ואהבתי את מה שאני רואה,,,לאחר מכן השתחררתי ועשיתי מנוי לחד"כ מאז אני לא יכול לצאת מישם... אגב אותו חבר כבר מיזמן לא מתאמן...ועכשיו שאני גם חושב על זה אני צריך ללכת אליו אמרתי לו אני יראה אצלו מכבי...יאללה ביי
![]() |
#11 |
|
![]() מתוך רצון פשוט להראות יותר שרירי
מה שהתגלה כאהבה גדולה לתחום |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() פוקס.
הגעתי למכון עם חבר סתם לשבת איתו, וביום למחרת חזרתי עם כסף למנוי.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שאחי הגדול עשה את הקורס מדריך חדר כושר צבאי בוינגייט הוא התחיל להסביר לי הרבה מושגים שלא ידעתי,אז רציתי להעשיר את הידע שלי ונכנסתי לאתרים עד שפגשתי בישראלבודי ובהמוני המאמרים ששררו שם ואמרתי לי שבגיל 14 אני מתחיל להתאמן רציני(הייתי בן 13 ומשהו,7 חודשים מגיל 14)עם תפריט ותוכנית אימונים.יש לציין שהייתי בור באותו זמן ואמרתי לעצמי שתוך ה 7 חודשים שנשארים לי אני מעשיר את הידע שלי כמה שיותר,בסוף התחלתי להתאמן בגיל 13 ו 8 חודשים.
אגב מאז שאני זוכר את עצמי רציתי ללכת לחדר כושר,אבל עכשיו נכנסתי עמוק לבוץ =]
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() איך?
![]() מהיום שהגעתי למצב שאני שוקל 130 קילו על אחוז שומן מטורף והחלטתי להיתנתק מכל השטויות שעשיתי בעבר כמו: לריב מכות אם כל אחד שזורק לי "שמן" אפילו בצחוק להיסתבך בכל מיני שטויות שהיו נגמרות במשטרה בגלל הדכאון שלי.. שיהיה לי קצת בטחון אם בנות למה ממש התביישתי בכלל לפנות לבחורה אם איך שהייתי ניראה ופשוט היה נימאס לי מהמראה שלי את ההשראה שלי קבלתי מעומר שגם היה פעם שמן והגיע לתוצאות שלו מההורים שתמיד תמכו בי ולא זיינו לי תשכל כל הזמן שאני קונה אבקות ותוספים פעם ב..היו מעירים לי ומהחברים שנתנו לי להרגיש הרגשה טובה ביציאות ובילויים שכל 3 שעות הם עצמם אומרים לי "גלעד אתה צריך לאכול לא" ומזכירים לי תמיד מה המטרה שלי ולא לוותר עליה גם אם יש כמה מטומטמים מאחורי מחשב וטלפון שרושמים ואומרים לי "שמן אם ג'ינו" וסך הכל מקנאים ![]() לסיכום אני חושב שמסגרת של פיתוח גוף היא מאוד רצינית ודיי כיפית והיא יכולה להוציא הרבה אנשים מסדר יום של בעיות ובלאגן ולהכניס להם בטחון עצמי,הערכה,ומשמעת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() תמידי היתי נמשך למישקולות,עוד כשהיתי ילד קטן
מגיל 11 היתי מרים מישקולת של 2 קילו 50 פעם כול יד חחח ![]() אני זוכר שעשיתי פעם עם איזה אחד הורדות ידיים והוא הוריד אותי,כשהגתי הביתה ישבתי משהו כמו שעתיים והרמתי את המישקולת בלי הפסקה,למחרת לא יכולתי להזיז את היד :cry_1: כזה משוגע היתי :):):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הגעתי למצב שפשוט נגעלתי מהגוף שלי והחלטתי לעשות משהו עם עצמי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיד שהייתי גיימר מכיתה ז' עד אמצע יא', אבל בתחילת י' החלטתי ללכת למכון כדי להרגיש טוב עם עצמי, כי הייתי חסר בטחון עצמי.. הייתי במצב כזה שכל פעם שאני נכנס לכיתה אני מתבייש בילדים שמסתכלים אלי, פשוט על הפנים.
לקחתי את עצמי בידיים, ומתחילת י' עד עכשיו (קרוב לסוף יא') אני במכון, 4פעמים בשבוע ועכשיו אני באמת לוקח את עצמי ברצינות. ואני שמח שאני הולך למכון, כי באמת כיף שאומרים לך "אחי איזה קרנף" ודברים כאלה, איך התפתחתי, ואיך שהגוף שלי קיבל צורה יפה.. זה נותן ביטחון עצמי מטורף, הרגשה טובה עם עצמך ובכלל, חשק להתאמן עוד ולהתחזק. מכון כושר Rules! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() יש כמה סיבות...
1)תמיד הייתי פריק של בריאות, לא הייתי אוכל שטויות כדי לא לפגוע לעצמי בגוף למרות שלא הייתי מבין כלום מהחיים שלי. כל שבוע חזרתי עם מיתוס מטומטם וצלקות בשכל כמו לשתות גוגל מוגל כל בוקר(2 ביצים חיות),לא לאכול יותר שוקולד ובצקים. 2)מכל הסדרות של הילדים כמו דרגון בול זי וכל השטויות האלה אהבתי את העניין של להראות שרירי. חחחח מי לא זוכר את הקטע שגוקו מתאמן בחללית ומעלה את ההתנגדות של כוח המשיכה, או האימונים אצל קאיו חחחחחח איזה דביל אני... בקיצור כל הדברים האלה נראו לי ממש כיפיים, הקטע של להקיא דם מרוב השקעה ומאמץ להשיג את המטרות.. 3)כל הילדות שלי אני שיחקתי כדורגל עם ילדים גדולים ממני, והייתי פריק רציני של כדורגל... מסיים בית ספר ב3, אז ב4 וחצי אני כבר במגרש משחק, אפילו לבד אם לא היה מי...(הייתי משחק עד 8 ככה חח, ויום יום) בקיצור... שמשחקים עם אנשים שגדולים ממך ושוקלים כפול עליך, קשה לשחק עם כוח ו"לשים להם גוף", אז כדי שאני אוכל לתת פייט בעניין הזה רציתי כוח... כיום שאני משחק אני באמת מרגיש הבדל בעניין הזה אבל עכשיו כדורגל כבר פחות חשוב לי מהחדר כושר... (הסיבה הזאת דיי מזכירה לי את הסיבה של גרג ולנטינו) 4)רציתי ביטחון עצמי ולהרגיש טוב עם עצמי. חפרתי לכם קצת :\ סורי
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
עד ליפניי שנתיים וחצי שקלתי 110 קילו בשיא הייתי ילד ונער שמן והכי גרוע שזה לא הפריע לי כולם אהבו אותי וקיבלו אותי ככה אם זה חברים,בנות מישפחה הכל מהכל וחוץ מבעיות של כל שמן עם עצמו לא היו לי שום בעיות חברתיות כאלה ואחרות וכולם תמיד הקרינו אהבה היה תמיד את הבנות שהיו זורקות "וואיי אם תרזה קצת אתה תיהיה פיצוץ" והאמת? עד גיל 17 שמתי על זה זין..הייתי דיי משוגע בתקופות האלה חח ראפר עם בגדים גדולים מבט מאיים תמיד עם חבר'ה מרגיש מלך העולם אבל וואלה גודלים מבינים שהכל טוב ויפה אבל זהו אי אפשר להמשיך לחיות בצורה כזאת,לקחתי את עצמיי בידיים והתחתי בדיאטה..בהתחלה כולם פירגנו עם חיוך אבל היו בטוחים שעוד שבוע בדיוק אני יחזור ללאפות וארוחות השחיטות. אבל לא זה היה משהו אחר,אני לא מאלה שכל שני וחמישי התחילו דיאטות פשוט פעם אחת וזאת הייתה הפעם שאני כניראה לא ישכח לעולם..הורדתי בחצי שנה של המון אימוני אירובי ותזונה דלת קלוריות כימאת חצי מהמישקל שלי..הגעתי ל50 ומשו קילו אחרי משהו כמו 8 חודשים..זה היה שינוי ענקי אנשים השתגעו מזה והכל..ממש השתנו לי החיים מקצה לקצה וככה הייתי מאוד רזה והיה לי טוב עם זה שום איזכור לשרירים לא היה בראשי.. בין לבין קיבלתי גם תגובות כמו "וואלה מה הרזת ככה? היית סוס חבל לא התאמנת!" ועוד..הגיעה עונת הקיץ וחוץ משלד נחמד לא היה הרבה ליראות עליי..ושם בין כל הערות התחלתי להזיז קצת את העיניינים..ממישקולות חמש קילו וכל מיניי תרגילים הזויים התחלתי להתפתח בנושא..אבל עדיין תזונה מאוד לקויה אכלתי ביצה ואיזה יוגורט אחרי אימון מפרח וחשבתי שזה בסדר..אבל לאט לאט גיליתי שלעולם האינטרנט יש המון מה לתת לי בנושא וככה שנה בערך עברתי מי מאמר למאמר לא התאמנתי כולכך ברצינות אבל עם הזמן והידע והאהבה לנושא ניכנסתי לזה קצת יותר ברצינות והופ גם הגיעו תוצאות וחזה יצא,והידיים התחילו ליפגוש את קצבות החולצה והמון מחמאות מבנות ופירגון מחבר'ה על העיניין..וזהו מאז אני מאוד מאוד אוהב וחיי את הנושא חיי בריאות וספורט,חשוב לי להדגיש שאני באמת לא מחשיב את עצמי באדיבילדר אפילו שכן אני מפתח גוף אבל לא בכיוון של תחריות,אבל האהבה בלב מאוד גדולה לנושא ומרתק אותי שאני רק מחכה כל יום לחזור ולהתעדכן בפורומים וכו'..אני אומר כמו שלא כל מי שמשחק קצת כדורגל בשכונה והולך למישחקים הוא שחקן כך גם אני..אומנם משקיע מאוד בנושא וגם בתוספים בתזונה והכל אבל המטרה היא בריאות והנאה ובטח שבטח לישאוף לכמה שיותר בישביל הגוף..אבל אין בי שום רצון להיות באדיבילדר מיקצועי but אני מאוד מעריך את אלה שניכנסים לזה מעבר ומשקיעים המון מעצמם שורה תחתונה בודיבילדינג זה הספורט האהוב עליי וזה כניראה יהיה איתי כל חיי רשמתי לא מעט,אבל תאמינו לי שקיצצתי בהמון מילים וזה נושא מאוד גדול ומורכב בחיים שלי סופ"ש אלוף לכולם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() תמיד הייתי עושה ספורט זה התחיל בקראטה בכתה א' ואז כשזה הפך להיות רציני התחלתי לעשות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה באופן קבוע אחרי שקיבלתי את החגורה השחורה פרשתי החלטתי שאיכשהו אני צריך לשמור על מסגרת של ספורט חוץ מכדורגל כדורסל אז קניתי דאמבלים של 4 ו-8 קילו והתאמנתי כמו אידיוט עד כתה ט.. כמו אידיוט התאמנתי 6 פעצים בשבוע ולפעמים 7 שעתיים ביום עם 3 פרוסות לחם בלי גבינה ותפוח. אחרי זמן מה שנתקעתי במשקל של 55 קילו יד 30 הבנתי שאני אידיוט נכנסתי לאינטרנט וגיליתי את ישראל בודי הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים!!!!!!
כל הזמן אני מחכים מתקן משפר ולומד מה לא בסדר ומה כן... אני מכניס אנשים כמעט כל יום לתוך הספורט הזה אנשים באים להתייעץ איתי אפילו אנשים שאני לא מכיר.. שואלים אותי מה כן לעשות ומה לא ... כל הזמן הזה אני לומד ולומד עוד... אבל ככה אני בכל דבר שאני אוהב... וזה הזדמות להגיד תודה רבה לכל חברי הפורום באשר הם: שלמדתי ממכם כל כך הרבה מהיום שנרשמתי לאתר ועד היום הזה שאני עדיין לומד דברים חשים בלעדיכם ובלעדי האתר הענק הזה הייתי נשאר בור שחיף ואידיוט כמו שהייתי. המקום הזה הוא כמו בית 2 בשבילי וכל אחד פה הוא כמו אח בשבילי.. שוב תודה אנשים...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|