|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התאמנתי בכמה חודשים האחרונים והעליתי על עצמי קצת מסה.אני רוצה כרגע לחטב (להוריד שומן) ואני הולך לעשות הרבה אירובי בקרוב.
נשאלת השאלה איך אני צריך להתאמן במשקולות באותה תקופה? עד עכשיו התאמנתי שני סטים על כל משקל עם 6-8 חזרות עד כשל. האם אני צריך להמשיך להתאמן אותו דבר, או שאני צריך להוריד? ואם להוריד אז כמה סטים, וכמה חזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שנית מה זה שני סטים על כל משקל ?? ![]() סט ראשון 10חז' סט שני8חז' סט שלישי6חז סט רביעי 4 חז' כמובן אתה מוסיף משקל בין סט לסט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בתקופת חיטוב מורידים מעט מעצימות האימונים האנאירוביים.
על מנת לחטב את הגוף יש צורך לבצע פעילות אירובית במשך 30 דק' לפחות כדי שהגוף יתחיל לשרוף שומן. רק אחרי חצי שעה הגוף מתחיל לשרוף שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין שום הכרח לבצע פעילות אירובית בעת חיטוב, אין זה משנה מהו יחס שריפת השומן:פחמימות בעת אימון, בסופו של יום מדובר בגירעון הקלורי הכולל שיקבע את מידת הצלחת החיטוב. לפותח הפוסט לא הבנתי לגמרי את התוכנית שלך (חלוקה,נפח?). ברמת העיקרון בגירעון קלורי מוטב לעבור למצב של תחזוקה באימון, זה אומר לקצץ מנפח האימון (סטים) תוך שמירה על עצימות גבוהה יחסית. כמו כן אני אישית הייתי מציע לך להשתמש בחלוקה שכוללת גירוי לכל שריר פעמיים לפחות בשבוע.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|