|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתח באחיזה הפוכה, כמו שיותר קל לעשות עובד גם בצורה טובה על הגב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בסופינציה
יותר קל לך בגלל שהמנוף הוא שונה. שריר המטרה לא משתנה הוא עדין הלטיסימוס דורסי. במפרק המרפק הבייספס יעבוד חזק.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזה מעדיפים עשית סקר?
אני לא מאמין בדבר כזה מעדיפים, אני מאמין בגיוון. מתח בדר"כ זה תמיד חלק מהתוכנית שלי באימון גב, אז יש תוכנית שאני עובד בפרוניציה רחב, יש בפרוניצה רוחב כתפיים, יש בסופיניציה, ויש במיד-פוזישן. כנ"ל ככה גם בפולי לגב, בבנט-אובר-רו , ולמעשה בכל תרגיל לכל שריר אני משחק עם זוויות עבודה בין רוטינה לרוטינה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין על מה
![]()
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() בסופינציה הבייספס פועל חזק יותר ולכן גם קל יותר לעבוד ככה לעומת פרונציה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה יותר טוב רגיל או הפוך אם הכפות ידיים ליכוון הפנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() אם אתה עושה מתח כדי לעבוד על הגב תעשה בפרונציה ואחיזה רחבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם בקורס בוינגייט פסלו את האתר הזה וביקשו לא ללמוד ממנו בכל הקשור למה שאמרתי. יש שם המון שגיאות. ובכל אופן אתה גם יכול לחשוב לבד, במתח בסופינציה המרפק מבצע כפיפה, בדיוק כמו שאתה עובד על הבייספס עם מוט, אתה הרי מבצע כפיפות של המרפק רק במוט בסופיניציה. אז למה שבכפיפות במוט במפרק המרפק שריר הבייספס הוא האגוניסט, וכאשר נבצע את אותה כפיפת מרפק במתח הבייבפס במפרק המרפק יהיה רק מייצב.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן זה באמת לא נראה הגיוני, ובאמת מתח יותר קל לעשות עם הכפות אליך וזה יותר דומה לכפיפות מרפק עם מוט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הקטע שאנשים לא מבינים, זה שבתרגיל מורכב אין שריר אגוניסט אחד, יש שריר אגוניסט לכל מפרק שמשתתף בתרגיל. למשל במתח, יש תנועה במפרק הכתף שהאגוניסט שלה הוא הלאטיסימוס דורסי, ויש גם תנועה במפרק המרפק שהאגוניסט שלה הם כופפי המרפק. לכן במתח יש שני אגוניסטים ולא כמו ב EXRX - שריר מטרה אחד כאשר כל השאר מתפקדים כסינרגיסטים ומייצבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עידן, יש מצב שאתה מתפלח לשיעורים בוינגייט או מציץ מהחלון
![]() ההסבר המפורט יותר שנתת, זה בדיוק אולי אפילו 1 על 1 מה שהם אמרו בקורס, בקשר לפסילת האתר.
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני המנקה שעובר תמיד במסדרון, אני עומד מחוץ לדלת עם פנקס ועיפרון ומצמיד את האוזן לקיר כדי לשמוע את המרצה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
דווקא יש איזה מישהו שעונה לתיאור שלך, אבל הוא נראה כבן 50 ויש לו שפם גדול וכרס גדולה... עידן אני מאוד מקווה שזה לא אתה ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האתר הזה ממש לא מדייק וסותר את עצמו בחלק מהתרגילים. ד"א, יש כמה דברים שאני חושב שלא מלמדים בווינגייט, וזו בעיה. בסופו של דבר, קשה לקבוע מה האגוניסט הראשי בחלק מהתרגילים. כמובן שבאופן תאורטי זה פשוט, אבל במציאות זה שונה. בווינגייט קובעים את האגוניסט לפי אדם עם פרופורציות מושלמות בין שרירי הגוף רוב האנשים שאני מכיר, שלא מתאמנים או מתאמנים מתחילים, מרגישים את הידיים במתח הרבה יותר מאת הגב (אם בכלל), והיד הקדמית גם מגיעה לכשל קודם. במקרה כזה, מתח בשבילם יהיה תרגיל שהאגוניסט הראשי שלו הם שרירי היד הקדמית (לפעמים בייספס, לפעמים ברכיאליס- תלוי באדם), והלטיסימוס יהיה אגוניסט אבל משני. האגוניסט בתרגיל מורכב נקבע לפי השריר החלש ביותר, זה שמתעייף קודם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|