|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, זאתי התוכנית אימונים שלי אני לא יודע את כל שמות התרגילים אבל אני מקווה שתבינו
![]() אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אני כבר מתאמן בערך שלושה חודשים Ab A - חזה - חזה רגיל 3x12 חזה עליון 3x12 ועוד תרגיל שאני שוכב על מיטה ולוקח תמשקולות לצדדים ומחזיר (משהו דאמבלים לא בטוח..) 3x12 כתפיים - הנפה קדימה 3x12 הנפה לצדדים 3x12 מרים מוט מאחורי הראש 3x12 יד קידמית - שם תיד על ההשוק ומרים יד יד לא יודע איך קוראים לזה 3x12 שתי ידיים ביחד אני מרים כזה לחזה שאני יושב 3x12 נשען על הקיר ומרים מוט 3x12 B - רגליים - אני עולה כזה על מדרגה רגל רגל 3x30 פשיטת ברכיים 3x12 שוכב ומרים עם המכשיר של הפשיטת ברכיים רק שוכב על בטן 3x12 יד אחורית - פטישים ניראה לי קוראים לזה מאחורי הראש 3x12 נשיקה צרפתית (או משהו כזה..) 3x12 אני שם תידים על מדרגה ויורד ועולה 3x12 גב - מתח 3x7 ואני מרים משקולת של 12 שאני עם הברך ועם יד על המיטה ומרים כזה למעלה 3x12 בטן - כל יום שאני לא מתאמן A או B 3x30 עכשיו השאלה שלי היא אם מספר הסטים שאני עושה טוב ? והאם מה שאני עושה לגב זה מספיק ? ואיך התוכנית שלי בכלליות ? (אני מתאמן בבית) תודה מראש העוזרים ! ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|