|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
ביום שבת האחרון כמו כל שבוע בדל פחמימה וגירעון נמוך מאוד ביצעתי העמסת פחמימות ( פשוט לא הייתי יכול בלי זה הייתי רעב רצח). כעיקרון יום אחרי פשוט התחלתי נייטרלי , פחמימה 150 , שומן 100-110 וחלבון סביבות ה 140 -130. לאחר מכאן ראיתי שהייתה עלייה של נוזלים כנראה מהעמסת פחמימות ולאחר יומיים ירד קילו מתוך שתי הקילו של הנוזליים שעליתי ועכשיו שמתי לב שנתקעתי עם עוד קילו של נוזלים. מה שאני חושב שזה מהעלייה של הפחמימה ואי אפשר למנוע את זה כי הפחמימות סופחות נוזלים. אני עוקב אחרי המשקל באופן קבוע וזה לא נראה כאילו אני בסיכון של ריבאונד של שומן אבל מדאיג אותי הקטע עם העלייה הזאת , אין לי מושג מה קרה פה בדיוק. יש דרכים לדעת שבאמת אני מבצע את הנייטרלי באופן נכון ושהחילוף חומרים משתקם? אני לא יודע לבדוק אם עליתי בשומן .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין דרך לבדוק את החילוף חומרים שלך יום יום, אתה יכול לעשות בדיקות דם ולהשקל ולעשות בדיקת אחוזי שומן עם קליפר פעם בכמה זמן אבל זה גם לא פתרון יומיומי.
פשוט אם הרגשת שעלית בנוזלים, תעשה אירובי ותוריד אותם. עצה שלי: תפסיק להיות נעול על המשקל , זה לא משנה מה רשום על המשקל- משנה איך אתה נראה! משקלים יכולים להראות משקל שונה בימים שונים בשעות שונות וזה תלוי בהרבה משתנים. פשוט תעשה את הדיאטה שלך ותסתכל במראה אם אתה משתנה לטובה או לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודווקט למשקל יש הרבה מה להגיד. ואני גם לא הכי מומחה בלראות אם השינוי בגוף שלי זה נוזלים או שומן שעלה , הדבר היחיד שאני יכול להסתכל עליו זה החיטוב בחזה וכך אני יודע אם עליתי באזור הזה בשומן. לגבי הבטן אני סופח נוזלים מהר , זה משהו גנטי חזק אצלי , וגם הבטן מתנפחת בקלות אפילו אחרי ארוחה קטנה , אז קשה להחליט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם יש לך בעיה ויש לך נטייה של ספיחת נוזלים ואגירת שומן, תאכל דל פחמימה (פחות מ100) וזהו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי רגישות לא טובה לאינסולין ודל פחמימה לא עושה לי הרגשה טובה , עושה לי הרגשה של דיכאון ורצון לרצוח כל מי שלידי. כעיקרון אני רק רוצה לדעת אם העלייה היא נורמלית או שאני אמור להיות טיפה לחוץ בגלל זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דד ליפט- ביצוע נכון | i.sh. | אימונים | 2 | 18-04-13 16:44 |