|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברה שלי רוצה להתחיל להתחטב והמכון שהיא נמצאת בו מדריכי הכושר על הפנים..
אז רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבניית תכנית חיטוב בשבילה.. קצת נתונים : 16 וחצי גובה מטר שישים ושלוש ומשקל 60 תודה רבה למי שיעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הRMR (שריפה קלורית ביום מנוחה) שלך הוא 1746
תרכיבי תפריט יומי עם גרעון קלורי שלילי של 1300 קלוריות (-250) בעזרת- http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php את הEMR (שריפת קלוריות ביום אימון) את צריכה לחשב בעזרת- http://www.goleango.com/show_calcula...id=3&art_id=23 ואת הקלוריות שאת שורפת ביום אימון לעומת יום רגיל את צריכה להשלים תשתדלי שהיחס פחמימות-חלבונים-שומן יהיה: 20:40:40 (חלבון:פחממה:שומן) או 15:50:35 (חלבון:פחממה:שומן) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ובנוגע לתכנית אימונים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם היא לא רוצה תכנית מהמכון שתקח מאמן אישי או שתשלם על תכנית
אלו דברים שעולים כסף בדיוק כמו לשלם למוסכניק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ממש לא אותו הדבר! תכניות רצות ברשת וככה גם עזרתם של אנשים אחרים.
לא תוכל לתקן את מכוניתך באינטרנט אחלה של עזרה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
למכונאי אתה משלם על הידע-למאמן אתה משלם על ידע אם אתה חושב שאתה יכול ללמצוא תכנית באינטרנט אז תעשה כך מעניין שעל מכונאות רכב תשלם המון כסף אבל על הגוף שלך לא....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ושוב זה לא זהה בכלל. אפשר לנעול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד hypertrophy, הייתי רוצה להתייעץ איתך בנושא תכנית עם דגש על התאומים, למרות שיש לי הרגשה שיש לי קצת פיגור בסולאוס ולו דווקא בתאומים, האם תוכל לחלוק מהידע שלך ולספר לנו על השיטות של המקצוענים כיצד לתת לתאומים חיים משלהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() לא זהה|?.....אז זה אומר שאתה יכול לעשות את זה לבד.....ושוב-למה אתה צריך מקצוען אם כך?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מצחיק אותי שלפעמים לוקחים אותנו כמובן מאליו..
"מה אתה מדריך? יאללה תעשה ג'סטה ותבנה לי תוכנית!" זה לא עובד ככה. על ידע משלמים. כמו שאנחנו שילמנו זמן וכסף כדי לקבל את התעודה, כך גם מי שמעוניין לקבל מהידע שרכשנו צריך לשלם.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה בבניית תכנית | DreadMare | אימונים | 0 | 19-10-12 12:38 |
צריך עזרה בבניית תכנית fbw | DreadMare | אימונים | 0 | 31-12-10 20:29 |
עזרה בבניית תכנית ab | ido_g | אימונים | 1 | 09-02-10 04:40 |
עזרה בתפריט חיטוב לאישה | crash666 | תזונה ותוספים | 13 | 11-10-08 21:41 |