|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בוקר טוב לכולם
אני מתאמן שנה כבר - לא מאד אינטנסיבי , 3-4 חודשים התחלתי קצת "לזרוק" העניין הוא שהפסתי לגדול ויש לי נפילת מתח בקטע של אין כוח וכאלה דברים. האימונים שלי הם בשעות הבוקר 7 עד 8 וחצי ככה ואני משתדל לעשות 4 אימונים בשבוע . השאלה שלי היא כזאת- האם שילוב של קריאטין ביחד עם החלבון אפשרי בכלל וכמובן האם זה יתן לי מרץ וכוח להתאמן . תודה . כמובן אשמח לקבל המלצה על מוצר קונקרטי שאני יכול להזמין מהחנות . תודה :9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קפה+קריאטין יכולים לעזור.
אל תשכח לאכל מספיק מאוד חשוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין יסייע לך להפיק יותר כוח, להתאושש יותר מהר מסטים וכן הלאה. לתוסף חלבון אין שום קשר לא לאנרגיה ולא לכוח (זה כמו שתאכל טונה, טונה מסייע באנרגיה וכוח ? לא בדרך ישירה, כן בדרך עקיפה, כלומר תקפיד לאכול כמו שצריך (חלבונים, פחמימות, שומנים) עם שילוב נכון של אימונים ואתה תמשיך לגדול. מבחינת אנרגיה תאכל ארוחה טובה בערך כשעתיים לפני אימון ועשירה בפחמימות בשביל למלא את מאגרי הגליקוגן. ממש לפני אימון תאכל משהו עם אינקס גליקמי נמוך (אינקס גליקמי זה המהירות שבה הסוכר עולה בדם), המטרה שלך שהאינדקס הגליקמי יהיה נמוך בשביל שהסוכר יתפרק לאורך כל האימון וייתן לך אנרגיה כמו בננה לדוגמא. בזמן האימון אתה יכול לדחוף 2-3 תמרים בשביל לתת בוסט של אנרגיה. אם כל זה לא עוזר לך יש תוספים שנועדו לתת לך אנרגיה כמו no-xplod או אדרנול 8 אבל אני באופן אישי מעולם לא לקחתי את התוספים האלו אז אני לא יודע להגיד לך עד כמה זה באמת עוזר.
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה על התגובה
עניין החלבון הוא שאני צורך חלבון קבוע לאחר אימון - בגלל זה גם השאלה , האם אפשר לשלב את שני הדברים יחד. בקשר לארוחות, אני משתדל למרות שבעקבות" נפילת המתח" התחלתי לזרוק קצת. אפשר לקבל המלצה על קריאטין טוב ומומלץ ? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בזה לצערי אני לא יכול לעזור לך. אני השתמשתי בקריאטין מונו של אולטמאט נוטרישן והוא עזר לי בצורה מאוד מזערית, כך שאני לא מתכוון לקנות אותו שוב. קריאטין משפיע על אנשים שונים בצורה שונה, כך שאם זה לא עזר לי זה לא אומר שבהכרח זה לא יעזור לך.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() תקנה את אחד ממוצרי pre-workout
ניתן למצוא באייבי במחירים של 120-200 ש"ח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
כללי:: סטודנט ''בשיאים'' אוניברסיטת ת''א
|
![]() המלצה שלי אם תוכל להעביר את האימונים לשעות אחר הצהריים ערב אולי בשעות כאלו יהיה לך יותר אנרגיה לגבי תוסף קריאטין לי אישית הוא עזר השתמשתי בשל צ'מפיון היה מעולה אבל טעם מגעיל והשתמשתי גם בשל פרובודי היה מעולה איו לו טעם ונתן תעבודה אבל עוד פעם קריאטין נותן לך תעבודה עד חודשיים ואחר כך צריך לעשות הפסקה ושוב עוד פעם לקחת וכו'.
כיום אני משתמש באנדרונול 8 אחד הדברים החזרים שיש לפני שאני שותה אותו אני עייף איך שאני שותה אני מקבל אנרגיה ומעיף תאימון המלצה שלי על האנדרונול 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם שוקל לנסות את האדרנול 8 אני יודע שזה פורמולה ובין הייתר היא מכילה קריאטין, חוץ מאנרגיה הרגשת שיפור בכוח אחי ? לכמה אימונים הוא מספיק ? וכמה עולה אחי?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() יש פה הכל תיכנס לחנות באתר רשום ,מחיר,וגם מה הוא מכיל אני יודע שהוא מכיל שני סוגי קריאטין,לכמה מנות הוא מספיק זה תלוי כמה כפות אתה לוקח ואני לא יכול להגיד לך כמה מנות לקחת זה תשאל איפה שאתה קונה או את היועץ תזונה שלך כי כל אחד צורך מה שמתאים לו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() היי אלי תודה
בקשר להעביר את האימונים לאחה"צ זה בעייתי , אני עובד מ 9 עד 6 כל יום ובערב כבר אין לי כוח לכלום. מה גם שהמכון מלא באנשים ולפעמים יש תור למכשירים וכ'ו . איך עובד כל העניין של הקריאטין ? שותים את זה בשייקר ? זה לא מתנגש עם החלבון אחרי האימון ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() בכללי אתה יכול לערבב אותו בשייקר.
ומיד אחרי אימון אני הייתי מערבב אותו עם האבקת חלבון בשייקר ככה אתה גם לא תרגיש תטעם המר שיש לו בדרך כלל,ולא אמור להיות בעיה עם זה שמערבבים אותו ביחד. לגבי מוצר שאני ממליץ לך עם העייפות כי אתה מתאמן בבוקר קח אנדרונול 8 יותר יעיל וממריץ מקריאטין רגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גדילה איטית ונקיה או גדילה מהירה ומלוכלכת? | matan02 | תזונה ותוספים | 2 | 05-01-13 01:01 |
דמי אבטלה | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 2 | 02-10-07 14:30 |
גדילה | GEVER | פיתוח גוף-כללי | 23 | 21-09-07 20:04 |
כמה שאלות בקשר לקניית קריאטין ושימוש.. | thereupemi | תזונה ותוספים | 11 | 29-07-07 17:12 |
כאבים גב תחתון ושכמות | the_contractor | פציעות ספורט | 11 | 09-02-07 18:34 |