|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, בעוד פחות מחודש יגמר לי האבקת חלבון, וממה שהבנתי וראיתי, אני נחשב לשחיף.
אני רוצה לעלות במאסה, אבל אני די בטוח שאני לא יוכל להעלות במאסה דרך תפריט, לכן רציתי לדעת האם אבקה לעליה במאסה תיהיה עדיפה על פני אבקת חלבון לרגע זה? כרגע אני עומד על 1.72-1.73, שוקל 64ק''ג בן 16 וחצי. רציתי לדעת גם האם קריאטין יתן לי עליה במשקלים ובכלל, כוח? תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ישך פה אבקות עם חלבון ומאסה ביחד נראה לי מתאים לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם מאסה וגם חלבון? בטח יקר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כמה אתה שוקל וכמה קלוריות אתה אוכל ביום ( והאם אתה מתמיד בזה)
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 לאחר מכן תחזור אלינו אם שאלות במקרה והיו לך ונישמח לעזור בנוסף אתה יכול להסתכל בקטגוריה של אבקת לעליה במסה ולקרוא קצת יש שם מוצרים חדשים שעדיין לא מופיעים במאמר. 2. קריאטין בהחלט יכול לעזור בתהליך ואין בעיה לצרוך אותו בגיל שלך, השאלה היא כמה זמן אתה מתאמן כבר? וכמה אימונים אתה עושה בשבוע?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובה, ואני מתאמן 4פעמים בשבוע בתכנית Ab.
וכמו שציינתי אני שוקל 64קג ואין לי מושג כמה אני צורך ביום. אני חושב שאני יקנה קריאטין, אני מאמין שזה באמת יתן לי דחיפה. אז מה אתם חושבים? קריאטין יעשה את העבודה? כמובן שאני ינסה לאכול כמה שיותר במשך היום, למרות שאין לי ממש מושג מה אני אמור לאכול יותר וכו'. עריכה: אני מתאמן שנה וחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבקה מתקדמת לעליה במסה + קריאטין אקסטרים/פרילואד אבקה מתקדמת לעליה במסה + קריאטין טהור אבקה מתקדמת לעליה במסה כמובן שהכל תלוי בתקציב שלך אבל על האבקה לעליה במסה אל תוותר.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע ששתי האבקות יעלו לי בסביבות 800שח, אם אני יגיד לאמא שלי שאני רוצה לקנות בכלל היא תשחט אותי, מילא 350 על אבקה אבל שתי אבקות? במיוחד שהיא רואה שאין לזה כמעט השפעה עלי כי אני לא מקפיד על תזונה.
אז בעיקרון, אם אני יקנה אבקה לעליה במאסה, מה כדאי לי לעשות לאחר מכן? אני מתכוון מבחינת תזונה, מה עדיף לי לאכול וכמה. אני לא מסוגל לבנות תפריט ובטח שלא לעקוב, אך אני יכול לנסות ולאכול כמה שיותר נכון. קיים תפריט "בסיסי"? אתם יכולים לייעץ לי מה לאכול "בערך"? או איך לאכול? ואני עדיין יצטרך חלבון לאחר האימון נכון? או שהאבקה לעליה במאסה מספקת לי את זה. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|